صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / پرسش و پاسخ در خصوص مسائل و مشکلات جنسی / مو
. 1 . 2 . >>
نویسنده پیام
# : 27 Apr 2008 19:09

سلام من یک مشکل دارم تمام بدنم مو داره من یک پسرم 25 سالمه کسی هست کمکم کنه ؟ حتی سینه پشتم سر شانه هام بگم کل بذنم مو داره چی کنم .؟ کمکم کنید

# : 27 Apr 2008 19:43

اگه نداشت باید غصه میخوردی رفیق!
کاری نکن!
اینجوری سکسی تری!
ps. اگه برات معضل شده به تاپیکهای اسمارتیز مراجعه کن!ولی گمون نکنم چیزی عایدت بشه

# : 27 Apr 2008 20:05

Quoting: amiz
سلام من یک مشکل دارم تمام بدنم مو داره من یک پسرم 25 سالمه کسی هست کمکم کنه ؟ حتی سینه پشتم سر شانه هام بگم کل بذنم مو داره چی کنم .؟ کمکم کنی

کاریش نمی تونی بکنی ژنکیکه.
Quoting: estrogen
اینجوری سکسی تری!

# : 27 Apr 2008 20:17

Quoting: lolipup

جانم؟
البته این یه چیز سلیقه ای یه!

# : 27 Apr 2008 20:18

البته این یه چیز سلیقه ای یه!

همون منظورمه.

# : 27 Apr 2008 20:21

فکرشو یکن وقتی پشتشو میکنه بهت میتونی موهای تنشو بکشی!

# : 27 Apr 2008 20:26

فکرشو یکن وقتی پشتشو میکنه بهت میتونی موهای تنشو بکشی!

از اونجای که من طبیعطا فرد خشنی نیستم فک کنم شونش کنم.

# : 28 Apr 2008 11:18 | ویرایش بوسیله: captivity

Quoting: amiz
سلام من یک مشکل دارم تمام بدنم مو داره من یک پسرم 25 سالمه کسی هست کمکم کنه ؟ حتی سینه پشتم سر شانه هام بگم کل بذنم مو داره چی کنم .؟ کمکم کنید

دوست گرامی مساله ای که مطرح کردید یک مساله کلی هست ولی از جنبه های مختلفی می شه اونو بررسی کرد.
اساسا مساله پرمویی در مردها از نظر پزشکی به عنوان یک مشکل مورد بررسی و معالجه قرار نمی گیره ولی در موارد بسیار نادری(شاید یک در چند میلیون) که پرمویی تمام صورت و کل بدن رو تحت تاثیر قرار می ده، ممکنه ناشی از مشکلاتی در عملکرد بعضی از غدد درون ریز بدن باشه که همراه با عوارض و مشکلات جسمی دیگری است که این اختلال در کارکرد غدد رو مشخص می کنه.
اساسا وجود مو در بدن و پر مویی و کم مویی به خاطر ریشه های ژنتیکی، میزان حساسیت گیرنده های آندروژنیک در فولیکول های مو و میزان یا سطح آندروژن یا همان هورمون های مردانه در بدن است. حتما تا به حال توجه کرده اید که مردان کشورهای نواحی جنوب شرقی آسیا بدن کم مویی دارند در حالیکه در بررسی های هورمونی، سطح هورمون های مردانه در بدن آنها با مردم سایر مناطق دنیا تفاوتی ندارد. این مساله به خاطر همون ریشه های ژنتیکی و حساسیت Androgenic Receptors می باشد. این بعد علمی مساله است.
اما اینکه آیا بدن پرمو زیباست یا خیر؟ این مساله یک مساله کاملا سلیقه ایه. یک عده از زنها خوششون می یاد و یک عده خوششون نمیاد. مثلا از بین آشناهامون خانومی رو سراغ دارم که مردهای بی مو یا کم مو رو اصلا به مردی قبول نداره!! و با دیدن مردهای پر مو چنان تحریک میشه که تو گویی یک میلیمتر تا ارگاسم فاصله داره! . مهم اینه که چه زنی رو انتخاب کنی.
مساله سلیقه شخصی هم این بین مهمه یعنی اینکه آیا طرف از دیدن بدن خودش توی آینه احساس رضایت میکنه یا اینکه فرسنگ ها با ایده آل های ذهنی خودش فاصله داره؟! این مساله هم به دو بخش قابل تقسیم هست: اول- گاهی وقتها پسرها در خانواده هایی شدیدا زن سالار(که زنانش از آگاهی کمی برخوردارند) پرورش پیدا کرده و به بلوغ می رسند که اساسا وجود یک جنس مذکر جدید و به تبع اون بروز ویژگیهای ثانویه مردانه به شدت تقبیح شده و مورد سرزنش قرار می گیره(این موضوع علل روانشناختی و جامعه شناختی داره که در جای خودش قابل بحثه). این افراد در آینده در پذیرش هویت جنسی خود و یا صفات مردانه مشکلاتی پیدا می کنند، به خصوص که از اعتماد به نفس چندان بالایی هم برخوردار نباشند.
دوم- سلیقه شخصی فرد و احساس راحتی کردن با وضعیت جسمی موجود بدون تاثیر عامل بالا. خوشبختانه امروزه علم تا اندازه ای پیشرفت کرده که انسان ها قادر هستند با خیلی از مسائل سلیقه ای برخورد کنند و خوب مسلما باید برای این خوش سلیقگی!! هزینه هایی رو هم پرداخت کنن
روش های زیادی برای رفع مو وجود داره که اینقدر گسترده هستند که من فقط یک اشاره کوچیک بهش می کنم:
1- روش های بریدن مو از روی سطح پوست Depilatory : که روش های مختلفی داره و ساده ترین و ارزان ترین روش هستش. استفاده از تیغ، داروهای ازاله مو، اسپری های موبر، ماشین های اصلاح و...
این روش ها از محبوبیت زیادی در بین آقایان برخوردار است. مثلا مردانی که در زمینه پرورش اندام فعالیت می کنند برای تنفس بهتر پوست و نمایش بیشتر عضلات به صورت هر دو هفته یا یکماه یکبار کل بدن خود را shave می کنند.
2- از ریشه در آوردن مو epilatory : انواع ماشینهای epilator و waxing و کندن مو با موچین و... جزء این دسته هستند و بیشتر در بین بانوان طرفدار دارند. آقایان هم می توانند از این روش ها استفاده کنند(در ایران رایج نیست ولی در خارج از ایران beauty salon ها این خدمات را برای مردان هم ارائه می کنند) ولی چند جلسه ای طول می کشد تا پوست به آن عادت کند و از درد کشنده آن کاسته شود! بعلاوه اینکه اگر موها خیلی ضخیم هم باشد، در هنگام رویش مجدد، مو در زیر پوست تجمع کرده و باعث بروز جوشهای چرکی و دردناک و خارش می شود. ولی با این وجود شاید تمام ناراحتی هایش به یک خوش گذرانی تعطیلات آخر هفته در ساحل دریا بیارزد!! (البته ایرانو منظورم نبود، تو ایران ممکنه حتی به جرم بچه کونی بودن!! از طرف افراد بی فرهنگ هم مورد تجاوز قرار بگیرید!)
3- سایر روش ها: این روش ها اغلب جزء روش های پیشرفته و مدرن هستند که اکثر اون ها هنوز به ایران راه پیدا نکردن و احتمالا حتی پزشک ها هم با اونها آشنایی ندارن (چون توی لیست تبلیغات و خریدهای پورسانتی اونها!! از طرف شرکت های وارد کننده قرار نگرفته!!)
لیزر(توی ایران اومده)- Radio wave - conventional electrolysis – needle-less electrolysis - داروها و محلول های موضعی برای کاهش یا حذف رویش مو(توی ایران هم تبلیغاتی در موردشون میشه ولی اینکه محصولات ارائه شده تا چه حد مورد تایید سازمانهای بهداشت اروپایی و امریکایی هستند جای سوال داره) - flash lamp و ....

از بین این روش ها flash lamp برای مردان کاملا مناسبه زیرا مناطق وسیعی از پوست را تحت پوشش قرار می ده، سرعت بالایی داره و کاملا موثره. بعد از یک جلسه درمانی درصد کمی از موها کاملا از بین می ره و مابقی موها ضعیف و نازک می شند (این روش هم توی ایران وجود نداره)

دوست گرامی، توضیحات ناقصی بود ولی امیدوارم به دردت بخوره

# : 28 Apr 2008 16:50

captivity
شما که این دوستمون رو گوریل کردی رفت!

عشق عینک سبزی است که با آن انسان کاه را یونجه می‌بیند. ((مارک تواین))
# : 29 Apr 2008 22:23

Quoting: hornet_32
شما که این دوستمون رو گوریل کردی رفت!

ا

. 1 . 2 . >>
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.