| نویسنده |
پیام |
|
|
Quoting: Mr_Amin خلبان 18 ساله هم داریم ؟ دانشجویان خلبانی از طریق کنکور سراسری انتخاب می شند
مرد و زن به خاطر این ازدواج می کنند که نمی دانند خودشان باید با خودشان چه کار کنند - آنتوان چخوف
|
|
|
Quoting: paur الان هم میخوام برای خلبانی امتحان بدم و شنیده ام که دکتر با معاینه بیضه میفهمه که ما جلق میزنیم یا نه.
Quoting: paur چطور بفهمیم کسی جلق میزند؟
خب ؟ میخوای بفهمی دکتره هم ج... میزنه یا نه؟ ps. میزنه رفیق. میزنه!
|
|
|
Quoting: amo bade پسر مگه میخوای با کیرت هواپیما رو برونی؟وای بحال مسافرات...... معمولا خلبانا هواپیمارو نمی رونند بلکه بلند میکنند.
|
|
|
|
|
سلام برای خلبانی به تخمات کاری ندارند. اما سوراخ کونو میبینند که گشاد نباشه!!!!! اما با معاینه تخمها میشه فهمید. ولی زیاد یا کم رو باید خودت اعتراف کنی.
|
|
|
من همون دكتري هستم كه ميخواد تست پزشكي از تو بگيره در جواب اون سوالت بايد بگم كه بله معاينه ميشي و اگه تشخيص بديم كه جق ميزني(كه خودتم داري اعتراف ميكني) اونوقت طبق ماده 2 تبصره 8 قانون پرواز ، خلبان نميشي ولي به جرم جق زدن به قزوين تبعيد ميشي.
"گروه اراذل" - دم پر اراذل بچرخي لت و پارت ميكونم نفله
|
|
|
من همون دكتري هستم كه ميخواد تست پزشكي از تو بگيره در جواب اون سوالت بايد بگم كه بله معاينه ميشي و اگه تشخيص بديم كه جق ميزني(كه خودتم داري اعتراف ميكني) اونوقت طبق ماده 2 تبصره 8 قانون پرواز ، خلبان نميشي ولي به جرم جق زدن به قزوين تبعيد ميشي.
"گروه اراذل" - دم پر اراذل بچرخي لت و پارت ميكونم نفله
|
|
|
در جواب اینکه چطوری می شه فهمید کسی جلق می زنه باید بگم یکی یکی از بهترین روش هاش اینه که از خودش بپرسی . بهش می گی ببخشید آقا شما جق می زنید ؟؟!اگه سریعا بهت گفت نه .اصلا .این کارا چیه و.... حتما جق می زنه و داره فیلم بازی می کنه اگه هم گفت اره که معلومه جق می زنه .
دیگه خیلی کم می آم . دلم واستون خیلی تنگ می شه .
|
|
|
برای خلبانی اگه مشکل جسمی نداشته باشی هیچ کاری به حلق زدنت ندارن
زندگي من = http://www.avizoon.com/forum/2_71337_0.html
|
|
|
|
|
Quoting: sirius_black در جواب اینکه چطوری می شه فهمید کسی جلق می زنه باید بگم یکی یکی از بهترین روش هاش اینه که از خودش بپرسی . بهش می گی ببخشید آقا شما جق می زنید ؟؟!اگه سریعا بهت گفت نه .اصلا .این کارا چیه و.... حتما جق می زنه و داره فیلم بازی می کنه اگه هم گفت اره که معلومه جق می زنه .
خوب از کجا بفهمی که خودش جلق نمیزنه اینکه گفتی در هر صورت جق میزنه
زندگي من = http://www.avizoon.com/forum/2_71337_0.html
|
|
|
Quoting: sinaxxsinaxx خوب از کجا بفهمی که خودش جلق نمیزنه اونو هنوز نفهمیدم . دارم تحقیق می کنم روش . فهمی دم جواب می دم .
دیگه خیلی کم می آم . دلم واستون خیلی تنگ می شه .
|