| نویسنده |
پیام |
|
|
سلام دوستان. من 18 سالمه و سه ساله که جلق میزنم الان هم میخوام برای خلبانی امتحان بدم و شنیده ام که دکتر با معاینه بیضه میفهمه که ما جلق میزنیم یا نه. آیا این درسته؟ و چطور میتونم کاری کنم که دکتر نفهمه؟
|
|
|
paur

avalan har doctori midoone pesara too in sen in karo mikonan kam ya ziadesh daste khodete amma rabti be moayene nadare
One Orgasm a day,Keeps the doctor away !
|
|
|
Quoting: paur سلام دوستان. من 18 سالمه و سه ساله که جلق میزنم الان هم میخوام برای خلبانی امتحان بدم و شنیده ام که دکتر با معاینه بیضه میفهمه که ما جلق میزنیم یا نه. آیا این درسته؟ و چطور میتونم کاری کنم که دکتر نفهمه؟ جدا می خوای خلبان بشی؟ 
مرد و زن به خاطر این ازدواج می کنند که نمی دانند خودشان باید با خودشان چه کار کنند - آنتوان چخوف
|
|
|
|
|
Quoting: paur چطور میتونم کاری کنم که دکتر نفهمه؟ نزن جلق میگم البت بزن چون تو سنت نیازه ولی کمتر  ضمنا تا اونجایی که میدونم برای کشتیرانی جمهوری اسلامی دقیق در جریانم معاینه ی کاملی انجام میدن ولی نه بیضه ها اونم از نوع جلق زدش  مطمئنا کارت سلامت پزشکی خلبانی با دریانوردی اختلاف چندنی ندارد . موید باشی 
;)) HeY Y0U
|
|
|
Quoting: paur آیا این درسته؟ و چطور میتونم کاری کنم که دکتر نفهمه؟ دکتره می فهمه.... ولی می تونه یه تعهد بدی که حین پرواز جلق نزنی ..
چو خاکش بُود ناب و پاک و تمیز.......بجای گوهر خاک بر سر بریز reza_34
|
|
|
paur والا تا جایی که من میدونم اون فقط معاینه میکنه که مشکلی از نظر جسمانی نداشته باشن و الا کاری به اینکارها نداره مطمئنی که منبعت معتبر بوده و طرف نمیخواسته سر کارت بذاره؟
******* ارزش زندگی به دیدن لبخندهای تو خلاصه میشود ... برای نفس کشیدن من هم شده ، بخنــــــــــــــد *******
|
|
|
Quoting: paur شنیده ام که دکتر با معاینه بیضه میفهمه که ما جلق میزنیم یا نه.
هیچ راهی نیست بفهمه. مگه اینکه تست تشخیص اثر انگشت بده.
|
|
|
Quoting: paur سلام دوستان. من 18 سالمه و سه ساله که جلق میزنم الان هم میخوام برای خلبانی امتحان بدم و شنیده ام که دکتر با معاینه بیضه میفهمه که ما جلق میزنیم یا نه. آیا این درسته؟ و چطور میتونم کاری کنم که دکتر نفهمه؟ نه خیلی از خلبانهای ما جقی بودن...
بهار من گذشته شاید...
|
|
|
|
|
خلبان 18 ساله هم داریم ؟ 
|
|
|
Quoting: paur الان هم میخوام برای خلبانی امتحان بدم و شنیده ام که دکتر با معاینه بیضه میفهمه که ما جلق میزنیم یا نه. آیا این درسته؟ و چطور میتونم کاری کنم که دکتر نفهمه؟ پسر مگه میخوای با کیرت هواپیما رو برونی؟وای بحال مسافرات......
به شانه ام میزنی که تنهاییم را تکانده باشی.به چه دل خوش كرده ايي؟تكاندن برف از شانه هاي آدم برفي؟؟؟
|