| نویسنده |
پیام |
|
|
Quoting: saeed_it83 از حس همدردیتون متشکرم ولی اگر بگم به تخمم ولی بشه ثابت کرد بعدش تخمای باباش میره تو کون
هیچ اتفاقی نمیوفته
بگو گه خورد اومد داد
بعدم دو سال گذشته . از کجا معلوم به صد نفر نداده باشه
برو حالشو ببر
هنگامي که يک نفر دچار توهم مي شود، ديوانه اش مي گويند. هنگامي که افراد بسياري دچار يک توهم مي شوند، مؤمن شان مي خوانند.
|
|
|
saeed_it83
Quoting: saeed_it83 اگر بگم به تخمم ولی بشه ثابت کرد بعدش تخمای باباش میره تو کونم چه جالبه اگه بگی به تخمم ..تخمای باباش میره تو کونت پس اگه بگی به گیرم، کیر باباش میره تو کونت یه وقت نگی به دسته بیلم... هاااا
چو خاکش بُود ناب و پاک و تمیز.......بجای گوهر خاک بر سر بریز reza_34
|
|
|
Quoting: saeed_it83 اگر از من شکایت کنه میتونه ثابت کنه من پردشو زدم؟( نه اثبات اینکه باهاش رابطه داشتم اثبات اینکه من پردشو زدم) فقط در یک صورت میتونه ثابت کنه . اونم اینه که بقایای پرده علیا مخدره رو عضو جنسی شما مونده باشه! زودی برو آلتت رو بشور ممکنه الان پاسبون دم در باشه!
|
|
|
|
|
Quoting: saeed_it83 ولی بشه ثابت کرد بعدش تخمای باباش میره تو کونم تو هم کیرتو بکن توی کونه زننه دختره...عکس هم برامون بگیر...
اگر بهترین دوستم نیستی لااقل بهترین دشمنم باش اگرغمخوارم نیستی لااقل بزرگترین غمم باش هرچه هستی همیشه بهترین باش چون بهترینه
|
|
|
Quoting: saeed_it83 از حس همدردیتون متشکرم ولی اگر بگم به تخمم ولی بشه ثابت کرد بعدش تخمای باباش میره تو کونم هرکی خربزه بخوره پای لرزشم میشینه 
مخلص همه رامین 
صفای ما پابرهنه هاست که هیچ ریگی به کفشمون نیست!!!...........................مرند
|
|
|
الان علم پیشرفت کرده با تکه برداری و نمونه برداری از دهانه مهبل می تونن بفهمن طرف چه شکلیه ولی اگه هر سری عقل به خرج دادی و از کاندوم استفاده کرده باشی نمی تونن ثابت کنن. بد نیست کتاب قوانین مربوط به رابطه های نامشروع رو بخونی یه کن از قانون اطلاعات به دست بیاری با تشکر بربری
|