| نویسنده |
پیام |
|
|
r_excellent_6924 کون بده نازنین...
به شانه ام میزنی که تنهاییم را تکانده باشی.به چه دل خوش كرده ايي؟تكاندن برف از شانه هاي آدم برفي؟؟؟
|
|
|
# : 27 Apr 2008 09:53 | ویرایش بوسیله: lolipup
Quoting: Mr_Amin حالا تو چرا حرص این یکی شرطشو می خوری ؟ آخه داشتم براش لیست می نوشتم حالا بیشتر کاندیداها عزل میشند. 
|
|
|
Quoting: r_excellent_6924 من لاغر هستم و اندام متناسبی دارم فقط باسن حیلی کوچکی دارم. عزیزم خیلی ها حصرت اندام لاغر رو مخورن. حالا تو گیر دادی که کون گنده میخوای. مطمئنم اگه کونت گنده بود میگفتی چرا کنم که کوچیک بشه. میگن آدم به حق خودش راضی نیست. آما جواب جدی. همونطور که بعضی ها کون گنده دوست دارن خوب یه عده هم کون کوچیک دوست دارن . برا چی ناراحتی.
اين ازون ماستا كه فكر ميكني نيست
|
|
|
|
|
Quoting: Mustkeesheh آما جواب جدی. همونطور که بعضی ها کون گنده دوست دارن خوب یه عده هم کون کوچیک دوست دارن . برا چی ناراحتی. مهم اینه که خودش چی دوست داره. فکر منم برا اون ناراحته. 
|
|
|
شنیدم اگه کون بدی و منی رو تو کونت خالی کنن باسنت بزرگ میشه niklove42
|
|
|
Quoting: ostad_touraj البته میتونی همیشه توشو پر از اسپرم نگه داری
مرتیکه ! طرف خواهش کرده حرف بی ربط نزنین . کوری مگه ؟
Happy New Girls
|
|
|
Quoting: niknak شنیدم اگه کون بدی و منی رو تو کونت خالی کنن باسنت بزرگ میشه شنیدن کی بود مانند دیدن. بیا خودم منی تو کونت خالی کنم تا باسنت بزرگ شه. 
اين ازون ماستا كه فكر ميكني نيست
|
|
|
Quoting: lolipup آخه داشتم براش لیست می نوشتم حالا بیشتر کاندیداها عزل میشند. چند وقتی میشه همه کاندیداها drop شدند رفیق 
مرد و زن به خاطر این ازدواج می کنند که نمی دانند خودشان باید با خودشان چه کار کنند - آنتوان چخوف
|
|
|
|
|
darohaye makhsosi dareh vali jamzaman ba basan mamolan sine ro ham gonde mikone yeki esmesh gamonam liptin hast ya ye hamchin chizi
|