| نویسنده |
پیام |
|
|
Quoting: omid_hi چطور کوچک کنیم نخوردن جواب آخر رو بهت میده در ضمن تجربه هم ثابت کرده
|
|
|
r_excellent_6924 البته تو بخور عزیزم مخصوصا بشین و بخور اونجایی که میخواهی حسابی بزرگ میشه
|
|
|
Quoting: r_excellent_6924 . اگر کسی راهی برای بزرگتر کردن و خوش فرم کردن باسن میدونه ممنون میشم بگید بیشتر بخور کمتر توالت برو
علیرضا
|
|
|
|
|
البته میتونی همیشه توشو پر از اسپرم نگه داری
عمرا بد فورم جواب میده
هنگامي که يک نفر دچار توهم مي شود، ديوانه اش مي گويند. هنگامي که افراد بسياري دچار يک توهم مي شوند، مؤمن شان مي خوانند.
|
|
|
Quoting: mmmmmmmmmmina اگه یه مدتی جلوی کامپیوتر بشینی و چیپس و ماست بخوری خودش درست میشه
Quoting: fireplace البته این راه برای بزرگ کردن کل اندام هست نخیر قربان
تو این شرایط تنها چیزی که بزرگ میشه سوراخ ماتحته!
مرد و زن به خاطر این ازدواج می کنند که نمی دانند خودشان باید با خودشان چه کار کنند - آنتوان چخوف
|
|
|
Quoting: r_excellent_6924 سلام من لاغر هستم و اندام متناسبی دارم فقط باسن حیلی کوچکی دارم. اگر کسی راهی برای بزرگتر کردن و خوش فرم کردن باسن میدونه ممنون میشم بگید. فقط خواهشا مسخره نکنید و حرفهای بی ربط نزنید. با تشکر برای اینکه فکر نکنی اینجا ملت بلد نیستند حرف حساب بزنند باید خدمتتون معروض کنم که شما بهترین کاری که می تونی انجام بدی اینه که دنبال دوست پسر یا همسری باشی که ماتحت کوچیک دوست داره. این یک موضوع سلیقه ایه.
در ضمن همینجا به امت شهیدپرور از جنس اناث باید اعلام کنم که اگر قصد دوستی یا ازدواج با بنده رو دارید حتما باسنتون کوچیک باشه. از پذیرفتن بانوانی که اندازه باسن رو رعایت نکردند معذوریم!
مرد و زن به خاطر این ازدواج می کنند که نمی دانند خودشان باید با خودشان چه کار کنند - آنتوان چخوف
|
|
|
Quoting: r_excellent_6924 راهی برای بزرگتر کردن و خوش فرم کردن باسن بهش محبت کن. چاق میشه
چو خاکش بُود ناب و پاک و تمیز.......بجای گوهر خاک بر سر بریز reza_34
|
|
|
Quoting: fireplace ورزش ... اگرم نمی دونی چه حرکاتی، برو باشگاه راهنماییت میکنن راه درستش همینه 
******* ارزش زندگی به دیدن لبخندهای تو خلاصه میشود ... برای نفس کشیدن من هم شده ، بخنــــــــــــــد *******
|
|
|
|
|
# : 26 Apr 2008 12:32 | ویرایش بوسیله: lolipup
Quoting: hornet_32 در ضمن همینجا به امت شهیدپرور از جنس اناث باید اعلام کنم که اگر قصد دوستی یا ازدواج با بنده رو دارید حتما باسنتون کوچیک باشه. از پذیرفتن بانوانی که اندازه باسن رو رعایت نکردند معذوریم! آقا رضا قبول نیست این شرط رو تو تاپیک آگهی ازدواجت نبود. Sorry الان دیگه دیره نمی تونی هیچ شرطی اضافه کنی . 
|
|
|
حالا تو چرا حرص این یکی شرطشو می خوری ؟ 
|