| نویسنده |
پیام |
|
|
سلام من چند روزیست که یه گوشه سر التم >مذکر< درد میکنه - هیچ مورد خاص دیگه ای نداره ولی دردش خوب نمیشه کسی میتونه کمکم کنه؟
|
|
|
Quoting: abraham_kh24 سلام من چند روزیست که یه گوشه سر التم >مذکر< درد میکنه - هیچ مورد خاص دیگه ای نداره ولی دردش خوب نمیشه کسی میتونه کمکم کنه؟ نه
چو خاکش بُود ناب و پاک و تمیز.......بجای گوهر خاک بر سر بریز reza_34
|
|
|
Quoting: abraham_kh24 سلام من چند روزیست که یه گوشه سر التم >مذکر< درد میکنه - هیچ مورد خاص دیگه ای نداره ولی دردش خوب نمیشه کسی میتونه کمکم کنه؟ به این مشکل دردسر کیری یا سر درد کیری یا کیر دردسر ساز گفته میشه احتمالا هر وقت با دردهای اجتماع رو به رو میشی میگی به کیرم یه مدت بگو به تخمم تا توازن برقرار بشه
|
|
|
|
|
Quoting: mostafa_74 به این مشکل دردسر کیری یا سر درد کیری یا کیر دردسر ساز گفته میشه احتمالا هر وقت با دردهای اجتماع رو به رو میشی میگی به کیرم یه مدت بگو به تخمم تا توازن برقرار بشه

دلا خو کن به تنهایی که از تنها بلا خیزد سعادت ان کسی دارد که از تنها ببگریزد
|
|
|
Quoting: mostafa_74 احتمالا هر وقت با دردهای اجتماع رو به رو میشی میگی به کیرم یه مدت بگو به تخمم حتمی داداشمون میگه به "سر ...یرم " ها ,مصطفی؟ بعد این بگو به بیخ ...یرم رفیق! تا توزیع فشار به واحد سطح یکنواخت باشه!
ps. یه قاعده کلی تو پزشکی اینه که درد به تنهایی معمولا" علامت خیلی بدی نیست. البته این قاعده زیادی کلی یه! اگه ادامه پیدا کرد باید معاینه بشی! 
|
|
|
شاید مشکلش عصبی و در اثر فشارهای عصبی باشه به متخصص اعصاب مراجعه کن و پیش دکتر هم آلت بگو یه وقت نگی کیرم درد می کنه
مخلص همه رامین 
صفای ما پابرهنه هاست که هیچ ریگی به کفشمون نیست!!!...........................مرند
|
|
|
Quoting: mostafa_74 به این مشکل دردسر کیری یا سر درد کیری یا کیر دردسر ساز گفته میشه احتمالا هر وقت با دردهای اجتماع رو به رو میشی میگی به کیرم یه مدت بگو به تخمم تا توازن برقرار بشه
 خیلی با حالی
عشق یعنی دیوانگی !
|
|
|
شاید کردی تو سوراخ دیوار داغ بودی نفهمیدی
هنگامي که يک نفر دچار توهم مي شود، ديوانه اش مي گويند. هنگامي که افراد بسياري دچار يک توهم مي شوند، مؤمن شان مي خوانند.
|
|
|
|
|
Quoting: mostafa_74 به این مشکل دردسر کیری یا سر درد کیری یا کیر دردسر ساز گفته میشه احتمالا هر وقت با دردهای اجتماع رو به رو میشی میگی به کیرم یه مدت بگو به تخمم تا توازن برقرار بش

|