| نویسنده |
پیام |
|
|
من نگفتم دروغ میگی private جان  دوست داشتم ببینم چطور اینکارو می کنی. هرکی میاد تو تاپیکام نظر می ده عزیز ماست 
rezagoogooly
|
|
|
سلام به همه دوستان من مهدي 19 سالمه از شيراز ،من در حال حاضر هر 3 روزي يه خود ارصايي ميکنم و خيلي راه ها رو رفتم و سعي ميکنم تجرباتم رو در اختيارتون بگذارم يکي از روشهاي خود ارضايي که خيلي بهش علاقه دارم رو ميخوام واستون شرح بدم ،و ساخت يک کس مصنوعي رو يادتون بدم دو عدد کيسه فريزر مياريد و از گوشه هاي قسمتي که بسته هست رو به طور موازي به گوشه هاي ديگه کسيه ديگه گره ميزنيد به طوري که وقتي دوکيسه به هم وصل هست دو س آزاد داره توي هر دو کسيه آب جوش ميريزيد و ميبنديد بعد دو قسمت گره خورده کيسه ها به هم وصل ميکنيد (شيئ قلمبه اي رو پديد مياريد) از اين کس مصنوعي بايد تو حمام استقاده کنيد چون اگه بترکه يا سوراخ بشه مکافاته تو حمام اون رو روي کرسي ميزاريد و کمي (يه بند انگشت)شامپو ميماليد بهش تا سر بشه و گرنه پلاستيک به کيرتون مي چسبه و حرکت نميکنه توجه داشته باشيد که نيازي نيست اونو کف مالي کنيد . همون يه خورده بسه وگرنه شامپو تو سوراخ کيرتون ميره و بعدن موقع شاشيدن ميسوزه البته شامپو بچه يک استثناء است و اصلا نميسوزه خيالتون راحت باشه حالا رو 2 تا زانو نشسته و کيرتون رو بکنيد بين دوتا ته بسته کيسه که مثل سوراخ شده و جالب اينجاست که کيسه ها مثل ذره عمل ميکنه و منظره زيبايي از کيره کلفتتون نشون ميده بهترين کار اينه که کيرتون رو بکونيد توش و در بياريد و يه مکث 3 ثانيه اي بکنيد تا انزال زود رس تون درمان بشه استفاده ديگه ازش يک کمي هنر تجسمي ميخواد و اون اينه که فکر کنيد سينه طرف مقابله و اون رو ليس بزنيد و تف ماليش کنيد که ديگه شامپو نخواد نظر من اينه که تا آب توش جوش هست او تو زير تخماتون بزاريد و لذت ببريد اگه يه کاسه آب سرد (همراه با يخ)دمه دستون باشه و کيرتون بکنيد توش و بکنيد توي کيسه يا همون کسه ....عند حاله حالا که اينو خوندي اون پاييين يا يه نظر بده يا تجربت رو بنويس تا ديگران همه استفاده ببرند(مشغول ضمنه اي ها) جا داره يه تشکر مشت از سايت آويزون و اعضاي سکسيش بکنيم بازم تجربه دارم ، ببينم موثر بودم يا نه... مهدي
|
|
|
سلاخ مهدی جان خیلی آقایی راه حل فوق العاده ای بود من که خیلی حال کردم بازم اگه راهی داری بگو دمت گرم. البته به دوستان پیشنهاد میکنم اگه تونستن کیسه هارو 2لایه کنن که راحت تر حالشو ببرن! راستی اون آب سرد و گرم که گفتی خیلی حال داد داشتم دیووونه می شدم ولی بعدش خودمونیم دیگه کیرمو تا 1 ساعت حس نمی کردم!!!! 
rezagoogooly
|
|
|
|
|
چاکریم
|
|
|
با سلام دوباره ممنون که نظر دادید (اگه بخونید و نظر ندین دیگه نمینویسم) روش سوم اینه که شما یه دونه تیوپ دوچرخه پیدا میکنید یه سرش رو میدوزید و برای سر دیگش ،تیوپ رو دولا میکنید و یه حلقه سیمی که درست میکنید رو بهش میدوزید * تیوپ از مواد کربنی ساخته میشه بنابراین حدالامکان از کاندوم استفاده کنید یا اون رو تو حموم استفاده کنید * تیوپ به خودی خود که سر نیست و لی با کرم خوب جواب میده * البته این رو واسه تجربه خودم نوشتم ولی اگه از مورد 1 که نوشتم (کیسه مصنوع) استفاده کنید بهتره بابا یه نظر هم بدید اگه تجروبه هاتون رو تو دلتون نگه میدارید(یعنی همتون فقط کف دستی میزنید)
|
|
|
salamon aleikom baradaraye azize dini!! agha private kheili aghaii vala man tu no avary be bonbast residam ke in topico gozashtam vali in kire gondaro harja mitunam mikonam! tu khunamun ye mobl darim dastash ye surakhe size kiram dare! tanha ke misham gahi mikonam unto! hala age shomam moble jende dashtid emtehan konid! 
rezagoogooly
|
|
|
تو هم کس شعر بنویس
|
|
|
بازم مثل هميشه نظر ندين(باب اين تايپيک متعلق به خودتونه ) خوب فصل فصل گرماست و يه روش خوب واسه تنوع يه قالب يخ برداريد (نسبتا بزرگ باشه) وسطش آب جوش بريزيد تا به اندازه کيرتون سوراخ بشه و بعد کيرتون رو بکونيد توش *سرما باعث تقويت انزال زود رس ميشه *از خنکاي اون لذت ببريد * از ريختن آبتون روي يخ جلو گيري کنيد چون علاوه بر اينکه يه ليوان آب صرف شده مقادير بسياري انژي الکتريکي مصرف شده .پس اون رو بشوريد و بعد استفاده کنيد. اگه نظر ندين ميرم تو شهوت سرا مينويسم
|
|
|
|
|
سلام رفیق ایول خوشم اومد کیرم کاملا بی حس شد و آبم خیلی دیر اومد یادتون باشه در مصرف آب صرفه جویی کنید....(بخش فرهنگی تاپیک!) آب را گل(آب کیری) مکنید...
rezagoogooly
|
|
|
سلام دوستان کجایید پس؟ دستاتون واسه جلق زدن نا نداره؟! من یه روش جدید کشف کردم! یه گلدون شیشه ای کوچیک داریم درست اندازه کیرمه یه کم تنگ تر البته! مایه بهش مالیدم و کردم توش خیلی حال داد بهم راستی PRIVATE کجایی پس پسر؟ متتظرتیما رو تو خیلی حساب می کنیما  قرار بود عکستم بذاری اگه تونستی،دمت گرم
rezagoogooly
|