| نویسنده |
پیام |
|
|
سلام دوستای گل گلاب!! آقا هرکی روش جدیدی واسه جغ زدن بلده بگه بینیم!! اولیشو خودم میگم ولی به english !! ( معذرت کسمشنگ جان میدونم فارسی خوندن راحته ولی تایپش سخته واسم !!!!!confused:
rezagoogooly
|
|
|
midoonam raveshe nesbatan por dardesarie vali beman ke hesaby hal mide!! 1-ye kise freezer ke surakh nadashte bashe varmidario kireto vazelin mimali(age bakheili liz hal mikoni tofam bezan!) bad kireto mikoni tu kise freezer( yekam shol ke pare nashe)( 2-ba ye kesh tahe kisaro be kiret mibandy(havaye tu kisaro begira!) 3-ye lahaf var midario lule mikoni!!!! bad kireto mikoni tu surakhe vasate lahafo ende hal!!!!!! vala be dardesaresh miarze beman ke kheili hal mide ensafan abetam rahat mituni berizi tu kise o lazem nist bepashy jaii,engar dary ba kandom kos mikoni!!!! 
rezagoogooly
|
|
|
راست میگه منم تایید میکنم
|
|
|
|
|
یه دونه لوله پولیکا اندازه کیرت پیدا میکنی سرشو کیسه فریزر میبندی راحت بالا و پایین میری و آبتو میکنی توش
|
|
|
دوتا بادکنک بگیر. بکن تو هم. بعد آب ولرم بریز تو بیرونی. بعد به کیرت روغن بمال و بکن تو بادکنک داخلی. مثل کس میمونه.
|
|
|
چه جالب حلا کی میتونه واسه خودش ساک بزنه؟ من میتونم و باید شرایط زیر داشته باشی لاغر و کیر دراز البته فقط میشه زبون به سرش زد و همینم غنیمته
|
|
|
ایول دوستای گل halfdevil با روش بادکنکت خیلی حال کردم. از همه برو بچزی که نظر میدن ممنون. private o saman جون ذمتون گرم،بازم روش جدید داشتید حتما بذارید تاپیک فعال بمونه و دور هم حالشو ببریم!!! 
rezagoogooly
|
|
|
شورت نپ.شین
شلوار خالی
بعد بشینین رو صندلی (ترجیحا جلوی کلمپیوتر که دستها جایگاه روی میز داشته باشن)
یک فیلم سکسی بذارید
سپس کمرتون رو بالا پایین کنین
دست نمی خواد
آلت مبارک به شلوار بصورت جالبی مالیده می شود و ارضایی عالی خواهید داشت
جالتتون مثل وقتی باشه که رو اسب بالا پایین می پرید
اونجوری (نقل قول از ostad turaj) copy right bayad reayat she! 
rezagoogooly
|
|
|
|
|
جاروبرقی رو روشن کنید بکنین تو لولش!!!
البته اینو توصیه نمی کنم!!! اینم نقل قولی بود از : dater
rezagoogooly
|
|
|
راحتر نیست دوست دختری برایت ساک بزنه؟؟؟ 
اگر بهترین دوستم نیستی لااقل بهترین دشمنم باش اگرغمخوارم نیستی لااقل بزرگترین غمم باش هرچه هستی همیشه بهترین باش چون بهترینه
|