| نویسنده |
پیام |
|
|
سلام من مشكلي در سكس با نامزدم دارم.ما فلا كه از جلو سكسي نداريم و من از هر طريقي كه عمل ميكنم ارضا نميشه يعني حتي آلتش سفته كامل هم نميشه! ساك زدن ، لاپايي... هيچ كدوم ذره اي ايشون رو ارضا نميكنه فقط اگه از عقب انجام بديم مشكلي نداره و ارضا ميشه! ميخواستم دوستان و مسئولان راهنماييم كنن كه چه راهي رو انجام بدم خيلي كلافم! دوست ندارم زياد از عقب انجام بدم اما چون دوست دارم ارضا بشه نامزدم، خودم اصرار ميكنم از عقب بكنه چون جور ديگه نميشه و اينطوري آبشم نياد كه نميشه ديگه اذيت ميشه! ممنون ميشم راهنمايي كنين مشكل چيه؟چه كنم؟؟؟
|
|
|
شما احیانا با اسمارتیز ما نسبتی نداری؟ سببی؟ نسبی؟ 
مرد و زن به خاطر این ازدواج می کنند که نمی دانند خودشان باید با خودشان چه کار کنند - آنتوان چخوف
|
|
|
# : 21 Apr 2008 21:53 | ویرایش بوسیله: acrobat
ببخشید شما همین تاپیک رو 3-4 روز قبل نزدید ؟  حسابی مردم رو سره کار میزاریا . 
یا رب دل دوستان پر از غم نکنی , با تیز قضا ما خم نکنی , ای چرخ تو را به حق قرآن سوگند بعد از من یک مو ز تن رفیق ما کم نکنی .
|
|
|
|
|
r_excellent_6924 در درجه اول باید بلد باشی چطور ایشون رو تحریک کنی . سکس که فقط لاپایی و ساک زدن نیست . شما باید از قبل زمینه سکس رو مهیا کنی . از نوع حرف زدن گرفته تا حرکات و ... باید این حس رو بهش بدی که داری لذت میبری ، چون هر مردی اگر بدونه طرف مقابلش داره ازش لذت میبره ، تا حد زیادی تحریک میشه و به ارضا نزدیک میشه. اینکه چطوری اینکارو بکنی بیشتر غریضیه . اما همون حرف زدن با عشوه و نشون دادن لذت با صدا ( مثل آه و اوه کردن ) یا سفت بغل کردنش و ... میتونه حسابی تحریکش کنه . این هم که گفتی حتی آلتش درست سفت نمیشه ، دلیلش همون عدم تحریک کاملشه . امیدوارم موثر باشه 
کسی چه میداند ، شاید این جهان جهنم عالمی دیگر باشد
|
|
|
Quoting: r_excellent_6924 چه كار كنم؟ نامزدم ارضا نميشه؟ یجو همت میخواد...
به شانه ام میزنی که تنهاییم را تکانده باشی.به چه دل خوش كرده ايي؟تكاندن برف از شانه هاي آدم برفي؟؟؟
|
|
|
r_excellent_6924 عزیز شما چهارتا تاپیک تکراری زدید لطفا دیگه اینکارو نکنید تاپیکای اضافه شما همگی حذف شدن
******* ارزش زندگی به دیدن لبخندهای تو خلاصه میشود ... برای نفس کشیدن من هم شده ، بخنــــــــــــــد *******
|
|
|
Quoting: hornet_32 شما احیانا با اسمارتیز ما نسبتی نداری؟ سببی؟ نسبی؟
Quoting: acrobat ببخشید شما همین تاپیک رو 3-4 روز قبل نزدید ؟
Quoting: lili naze عزیز شما چهارتا تاپیک تکراری زدید احتمالا" دفعه پیش هم که تاپیک زده همین کارا رو کردین و راه رو از چاه نشونش ندادین...
r_excellent_6924
عزیز جان گفتی مشکلت چی بود؟ رابین هود سایت در خدمت شماست!
|
|
|
Quoting: hornet_32 شما احیانا با اسمارتیز ما نسبتی نداری؟ سببی؟ نسبی؟

هرکه عاشق شدجفا بسیارمیبایدکشید/بهریک گل منت صدخارمی باید کشید/من به مرگم راضیم،امانمیآیداجل/بخت بدبین،ازاجل هم نازمیبایدکشید
|
|
|
|
|
Quoting: r_excellent_6924 من مشكلي در سكس با نامزدم دارم.ما فلا كه از جلو سكسي نداريم و من از هر طريقي كه عمل ميكنم ارضا نميشه يعني حتي آلتش سفته كامل هم نميشه! ساك زدن ، لاپايي... هيچ كدوم ذره اي ايشون رو ارضا نميكنه فقط اگه از عقب انجام بديم مشكلي نداره و ارضا ميشه! ميخواستم دوستان و مسئولان راهنماييم كنن كه چه راهي رو انجام بدم خيلي كلافم! دوست ندارم زياد از عقب انجام بدم اما چون دوست دارم ارضا بشه نامزدم، خودم اصرار ميكنم از عقب بكنه چون جور ديگه نميشه و اينطوري آبشم نياد كه نميشه ديگه اذيت ميشه! ممنون ميشم راهنمايي كنين مشكل چيه؟چه كنم؟؟؟ r_excellent_6924 شما احتمالاَ مثل جمله بندیتون سکس داریین شما در این نوشته جای فعل و فاعل و مفعول و صفت و..... رو قاطی پاتی کردین.. حالا در نظر بگیر حین سکس جای فاعل مفعول عوض بشه.. اون وقا نه تنها نامزدت ارضا نمیشه بلکه دهنش سرویسه به عنوان مثال (فقط جای فاعل و مفعول رو عوض کنید).. اون وقته که شما می خواهید ساک بزنید .یه دفعه معامله بدبخت رو می کنی توی دهنش بعد در میاری سینه هات رو می کنی لای پاش .بعد هم می خوای بیضه هاش رو نوازش بدی می کنی توی باسنش آخرش هم در پایان بهش می گی بلیس.. خب این بخت برگشته چه جوری ارضا بشه؟؟؟؟؟؟؟؟. شما جمله بندیت رو درست کن.. همه چیز درست میشه
چو خاکش بُود ناب و پاک و تمیز.......بجای گوهر خاک بر سر بریز reza_34
|