| نویسنده |
پیام |
|
|
estrogen
mostafa_74 خدا رو شکر بد شدن حال دوست دختر ایشون هنگام ارگاسم .تونست زمینه ساز بحثی مفید در جهت ارتقا سطح کیفیت معادن و کشاورزی بشه
چو خاکش بُود ناب و پاک و تمیز.......بجای گوهر خاک بر سر بریز reza_34
|
|
|
# : 27 Apr 2008 13:25 | ویرایش بوسیله: estrogen
Quoting: fish خدا رو شکر بد شدن حال دوست دختر ایشون هنگام ارگاسم .تونست زمینه ساز بحثی مفید در جهت ارتقا سطح کیفیت معادن و کشاورزی بشه وکسی جز تو نفهمید که عزل و نصبهای اخیر کابینه از کجا آب میخورد!
|
|
|
Quoting: estrogen حالا درسته شما اومدی اینجا داری اسرار رو رو پته میریزی , ولی اونی که میگی اصرار بید جانم! احیاناً اون اصطلاح روی آب ریختن پته نبوده ؟ یا شایدم اسرار رو روی دایره ریختن ؟ شیاد هم ترکیبی از این دو.
کسی چه میداند ، شاید این جهان جهنم عالمی دیگر باشد
|
|
|
|
|
Quoting: estrogen وکسی جز تو نفهمید که عزل و نصبهای اخیر کابینه از کجا آب میخورد! estrogen اصلاَ فکر نمی کردم توی هیئت دولت هم ارگاسم اتفاق بیفته
چو خاکش بُود ناب و پاک و تمیز.......بجای گوهر خاک بر سر بریز reza_34
|
|
|
Quoting: fish اصلاَ فکر نمی کردم توی هیئت دولت هم ارگاسم اتفاق بیفته در این مورد اخبار یه چیزی گفت درست یادم نیست هیات دولت بر اساس حادثه ای بسیار ابستن است هیات دولت ابستن حوادث بسیاری است ابستنی هیات دولت حوادث بسیاری به وجود اورده بر اساس حادثه ای بسیاری از اعضای هیات دولت ابستن شدند یکی از همینا بود
|
|
|
# : 28 Apr 2008 15:33 | ویرایش بوسیله: estrogen
Quoting: mostafa_74 در این مورد اخبار یه چیزی گفت درست یادم نیست هیات دولت بر اساس حادثه ای بسیار ابستن است هیات دولت ابستن حوادث بسیاری است ابستنی هیات دولت حوادث بسیاری به وجود اورده بر اساس حادثه ای بسیاری از اعضای هیات دولت ابستن شدند یکی از همینا بود
پس بالاخره هیئت دولت کارش افتاد گیر من! به نظرت زایمان طبیعی کنه یا به خاطر تنگی لگن ببرمش سزارین؟
|
|
|
Quoting: estrogen مث اینکه با جوابای دوستان , عوض دختره خودت سر حال اومدی داداش؟
ببخشینا . ولی نمیدونم چرا سبک نوشته های شوما خیلی شبیه آقا مصطفی هستش؟ . خوب شایدم من اشتباه کردم . ببخشینا .
با ما به از این باش که با خلق جهانـــی ....
|
|
|
Quoting: estrogen به نظرت زایمان طبیعی کنه یا به خاطر تنگی لگن ببرمش سزارین؟ والا تا اونجایی که شنیدم ادمهایی که لگن میمونی دارن را سزارین میکنن بنابراین اگر یه میمون بخواد زایمان کنه حکما باید سزارین بشه
|
|
|
|
|
Quoting: kosparie_bb ببخشینا . ولی نمیدونم چرا سبک نوشته های شوما خیلی شبیه آقا مصطفی هستش؟ . خوب شایدم من اشتباه کردم . ببخشینا .
 مصطفی همون استرو هستش استرو همون مصطفی حالا گرفتی کی به کیه؟ 
|
|
|
بابا ترکوندین والا!!!! حداقل یه تاپیک جدا وا کنین تو اون راجع به چیزای نامربوط حرف بزنین دم همه ذوستا گرم ، خیلی چاکریم
rezagoogooly
|