| نویسنده |
پیام |
|
|
Quoting: mostafa_74 بعد از کلی اسرار میگفت هیچی سرم یه کم درد میکرد اصرار رفیق! اصرار! حالا درسته شما اومدی اینجا داری اسرار رو رو پته میریزی , ولی اونی که میگی اصرار بید جانم!
|
|
|
Quoting: estrogen حالا درسته شما اومدی اینجا داری اسرار رو رو پته میریزی , ولی اونی که میگی اصرار بید جانم! همیشه اصرار و اسرار را جا به جا مینویسم شاید به خاطر اینکه ادم در مورد اسرار اصرار میکنه توی انگلیسی هم self-sufficiency را با self-satisfactory قاطی میکنم. یه بار پیام وزیر را داشتم برای یه جایی ترجمه میکردم یه جایی نوشته بود خودکفایی ترجمه ام را چندبار خوندم که ننوشته باشم self-satisfactory 
|
|
|
Quoting: mostafa_74 یه بار پیام وزیر را داشتم برای یه جایی ترجمه میکردم یه جایی نوشته بود خودکفایی ترجمه ام را چندبار خوندم که ننوشته باشم self-satisfactory این وزیری که دم از خودکفایی میزنه یا جهاد و کشاورزیه یا صنایع و معادن. ها؟ همه شون از خود راضی ان!
|
|
|
|
|
Quoting: estrogen این وزیری که دم از خودکفایی میزنه یا جهاد و کشاورزیه یا صنایع و معادن. ها؟ همه شون از خود راضی ان
پس یه رابطه ای با هم دارن کلماتی که به یک حوزه معنایی مربوطند در یک قسمت از حافظه نگهداری میشن. به این نکته فکر نکرده بودم
|
|
|
Quoting: mostafa_74 کلماتی که به یک حوزه معنایی مربوطند در یک قسمت از حافظه نگهداری میشن. به این نکته فکر نکرده بودم با این حساب شما اصرار داری اسرار مردمو تو مکانهای عمومی جار بزنی, ها؟
|
|
|
Quoting: estrogen با این حساب شما اصرار داری اسرار مردمو تو مکانهای عمومی جار بزنی, ها؟ نه بیشتر تو مکانهای خصوصی اصرار دارم مکانهای عمومی که تکلیفش معلومه 
|
|
|
دمتون گرم! این بنده خدا آخه دفه اولشم بود یه کم زیادی حال کرد!!!! (اینم فارسی واسه گل روی رفیق عزیز!!!)
rezagoogooly
|
|
|
Quoting: rezagoogooly دمتون گرم! مث اینکه با جوابای دوستان , عوض دختره خودت سر حال اومدی داداش؟
|
|
|
|
|
rezagoogooly حاشون خیلی هم خوبه دارن عشوه میان و فیلم بازی میکنن تو فکر خودت باید باشی
علیرضا
|
|
|
Quoting: alirerza حاشون خیلی هم خوبه دارن عشوه میان و فیلم بازی میکنن اه تو هم اونجا بودی فهمیدی اینو فهمیدی ای کیو
|