صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / پرسش و پاسخ در خصوص مسائل و مشکلات جنسی / دخترا وقتی ارگاسم میشن حالشون بد میشه،چقدر طول میکشه و چیکار کنم که زودتر بیان سرحال؟
. 1 . 2 . 3 . 4 . >>
نویسنده پیام
# : 21 Apr 2008 03:11

salam dustaye golegolab
man pesaram,vagty ba dust 2khtaram sexe mamuli darim(mimalunamesh ta hal kone!) halesh bad mishe o zaf mikone! manam vaght vase sex bahash kam daram bayad kary konam zud biad sarehalo dar ram! cheghad in halesh tul mikesheo chikar konam zudtar biad sarehal?! dame hamegy garm mamnun misham age komakam konid

rezagoogooly
# : 21 Apr 2008 10:05 | ویرایش بوسیله: lolipup

Quoting: rezagoogooly
دخترا وقتی ارگاسم میشن حالشون بد میشه،چقدر طول میکشه و چیکار کنم که زودتر بیان سرحال؟

man pesaram,vagty ba dust 2khtaram sexe mamuli darim(mimalunamesh ta hal kone!) halesh bad mishe o zaf mikone

حالش بد میشه و ضعف میکنه؟؟؟؟؟ به حق چیزای نشنیده؟؟؟
مگه بنده خدارو چیکارش میکنی؟؟؟

# : 21 Apr 2008 10:10

rezagoogooly
حوصله خوندن انگلیسی ندارم
اگه سواد داری فارسی بنویس شاید دلم رحم اومد جوابتو دادم...

من همه شما را از صمیم قلب دوست دارم چون من هم مثل شما یک کسمشنگم _ ارادتمند همگی کوچکترین عنصر سایت کسمشنگ
# : 21 Apr 2008 10:11

کاری نمیکنه
فقط زیادی فیلم میبینه

.هی فلانی شاید زندگی همین باشد.....................
# : 21 Apr 2008 10:48

چه عرض کنم

من همه شما را از صمیم قلب دوست دارم چون من هم مثل شما یک کسمشنگم _ ارادتمند همگی کوچکترین عنصر سایت کسمشنگ
# : 21 Apr 2008 15:52

rezagoogooly
بیحال شدن بعد ارضا طبیعی هستش ( حدود 5 دقیقه تا 10 دقیقه )
ولی این حالت مگه چقدر طول میکشه دوست عزیز؟

به نظر من اگه خیلی طول بکشه معنیش اینه که دوست دختر شما از نظر جسمی بسیار ضعیف و بی بنیه هستن
البته این فقط یه حدسه
شاید اگه بیشتر توضیح بدی بیشترتر بتونیم کمکت کنیم

******* ارزش زندگی به دیدن لبخندهای تو خلاصه میشود ... برای نفس کشیدن من هم شده ، بخنــــــــــــــد *******
# : 21 Apr 2008 15:57

manam vaght vase sex bahash kam daram bayad kary konam zud biad sarehalo dar ram! cheghad in halesh tul mikesheo chikar konam

اگه غش وضعف میکنه که باید کاهگل بگیری زیر دماغش....ببخشید بینی ش!

# : 21 Apr 2008 16:07

دخترا وقتی میگن حالم بده یعنی حالم خوبه

# : 21 Apr 2008 16:19

Quoting: mostafa_74

دخترا وقتی میگن حالم بده یعنی حالم خوبه

اینم نظر خوبیه!
مصطفیّ! شما هر وقت دختره بهت گفت "حالم بده!" شلوارتو پات کن و فی امان لله برو!

# : 21 Apr 2008 16:23

Quoting: estrogen
مصطفیّ! شما هر وقت دختره بهت گفت "حالم بده!" شلوارتو پات کن و فی امان لله برو!

گمونم وقتی میگه حالم بده ادم باید شلوارشو در بیاره
یه زمانی وقتی کسی میگفت امشب حالم بده من فوری با حالت نگران میگفتم چی شده؟ طرف یه مکثی میکرد میگفت هیچی بعد از کلی اسرار میگفت هیچی سرم یه کم درد میکرد

. 1 . 2 . 3 . 4 . >>
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.