| نویسنده |
پیام |
|
|
salam dustaye golegolab man pesaram,vagty ba dust 2khtaram sexe mamuli darim(mimalunamesh ta hal kone!) halesh bad mishe o zaf mikone! manam vaght vase sex bahash kam daram bayad kary konam zud biad sarehalo dar ram! cheghad in halesh tul mikesheo chikar konam zudtar biad sarehal?! dame hamegy garm mamnun misham age komakam konid
rezagoogooly
|
|
|
# : 21 Apr 2008 10:05 | ویرایش بوسیله: lolipup
Quoting: rezagoogooly دخترا وقتی ارگاسم میشن حالشون بد میشه،چقدر طول میکشه و چیکار کنم که زودتر بیان سرحال؟
Quoting: rezagoogooly man pesaram,vagty ba dust 2khtaram sexe mamuli darim(mimalunamesh ta hal kone!) halesh bad mishe o zaf mikone حالش بد میشه و ضعف میکنه؟؟؟؟؟ به حق چیزای نشنیده؟؟؟  مگه بنده خدارو چیکارش میکنی؟؟؟ 
|
|
|
rezagoogooly حوصله خوندن انگلیسی ندارم اگه سواد داری فارسی بنویس شاید دلم رحم اومد جوابتو دادم...

من همه شما را از صمیم قلب دوست دارم چون من هم مثل شما یک کسمشنگم _ ارادتمند همگی کوچکترین عنصر سایت کسمشنگ
|
|
|
|
|
کاری نمیکنه فقط زیادی فیلم میبینه
.هی فلانی شاید زندگی همین باشد.....................
|
|
|
چه عرض کنم

من همه شما را از صمیم قلب دوست دارم چون من هم مثل شما یک کسمشنگم _ ارادتمند همگی کوچکترین عنصر سایت کسمشنگ
|
|
|
rezagoogooly بیحال شدن بعد ارضا طبیعی هستش ( حدود 5 دقیقه تا 10 دقیقه ) ولی این حالت مگه چقدر طول میکشه دوست عزیز؟ 
به نظر من اگه خیلی طول بکشه معنیش اینه که دوست دختر شما از نظر جسمی بسیار ضعیف و بی بنیه هستن البته این فقط یه حدسه شاید اگه بیشتر توضیح بدی بیشترتر بتونیم کمکت کنیم 
******* ارزش زندگی به دیدن لبخندهای تو خلاصه میشود ... برای نفس کشیدن من هم شده ، بخنــــــــــــــد *******
|
|
|
Quoting: rezagoogooly manam vaght vase sex bahash kam daram bayad kary konam zud biad sarehalo dar ram! cheghad in halesh tul mikesheo chikar konam اگه غش وضعف میکنه که باید کاهگل بگیری زیر دماغش....ببخشید بینی ش!
|
|
|
دخترا وقتی میگن حالم بده یعنی حالم خوبه
|
|
|
|
|
Quoting: mostafa_74 دخترا وقتی میگن حالم بده یعنی حالم خوبه اینم نظر خوبیه! مصطفیّ! شما هر وقت دختره بهت گفت "حالم بده!" شلوارتو پات کن و فی امان لله برو!
|
|
|
Quoting: estrogen مصطفیّ! شما هر وقت دختره بهت گفت "حالم بده!" شلوارتو پات کن و فی امان لله برو! گمونم وقتی میگه حالم بده ادم باید شلوارشو در بیاره یه زمانی وقتی کسی میگفت امشب حالم بده من فوری با حالت نگران میگفتم چی شده؟ طرف یه مکثی میکرد میگفت هیچی بعد از کلی اسرار میگفت هیچی سرم یه کم درد میکرد
|