صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / پرسش و پاسخ در خصوص مسائل و مشکلات جنسی / راهکارهای اساسی قبل از سکس از مقعد
. 1 . 2 . >>
نویسنده پیام
# : 19 Apr 2008 19:08 | ویرایش بوسیله: jahanam

راهکارهای اساسی قبل از سکس از مقعد

# : 19 Apr 2008 19:36 | ویرایش بوسیله: jahanam

اول از هر کاری ابتدا یک ژل تحریک کننده خریداری می نمائید (افراد مستضعف می توانند از کرم های معمولی هم استفاده کنند) سپس با انگشت وسطی خود (فرق نمی کنه چپ دست باشی یا راست دست)مقداری ژل به مقعد طرف مقابلتون میمالید و با صبر و حوصله تمام اطراف باسن را نوازش می کنی اطراف باسن را با کرم و یا با روغن بچه نوازش کن یادت نره در حین انجام این کار مواظب باش ارضا نشی بعدش بریم سراغ مقعدی که از قبل ژل زدیم در اثر زدن ژل مقعد طرف کاملاَ نرم شده و شما باز هم با ارامش و حوصله تمام انگشت خود را به صورت دوارانی و یا دایره وار در سوراخ مقعد انجام بده صبر کن یواش مواظب سوراخ باش پاره نشه خیلی حساسه پاتو از رو گاز بردار سربالایی باید با دنده سنگین حرکت کنی بعد از حدود 3 دقیقه که نوازش سوراخ مقعد را انجام دادی یکبار دیگه انگشت خودت را به ژل یا کرم و یا روغن فرقی نمی کنه آغشته می کنی و باز هم با حوصله تمام به اندازه نیم الی یک سانتیمتر با فشار خیلی کم در مقعد فرو می کنی تا حالا چه حسی بهت دست داده وقتی انگشتت را فر کردی باز هم به صورت دورانی و دایره وار در مقعد گردش بده تا عضلات داخل مقعد از هم باز شوند الان می تونی انگشت وسطی را در بیاوری و با انگشت شصت خود همانکار های قبلی را انجام بده تا مقعد باز تر شود . حالا می توانی قوطی ژل یا کرم و یا روغن را به اندازه کافی روی سوراخ مقعد ریخته و الت گردن کلفت خود را به آرامی هر چه تمام تر به داخل مقعد فرو کنی هی تلمبه بزنی ولی مواظب کمرت باش از بی حس کننده استفاده کنی بهتره چون موقع نوازش های اولیه ممکنه ارضا بشی . حالا از ما نشنیده بگیر . امیدوارم سکس خیلی عالی داشته باشی موفق باشی . راستی یادم رفت اول از همه باید طرف مقابل خود را روانه توالت (دستشویی) کنی تا خود را تخلیه کند وگرنه در اواسط کار ممکنه ترکش هایی از یک انفجار انتحاری شما را آلوده به (گه) کند و شما را از هر چی سکس مقعد متنفر کنه حالا از ما گفتن بود این فوت اول کار بود که من یادم رفت بگم .

# : 20 Apr 2008 10:47

ببخشید آقا
منظورتون از ژل تحریک کننده چیه؟
آیا همان تف معروفه یا یه چیزه دیگه؟
لطفا راهنمایی بفرمائید؟

من همه شما را از صمیم قلب دوست دارم چون من هم مثل شما یک کسمشنگم _ ارادتمند همگی کوچکترین عنصر سایت کسمشنگ
# : 20 Apr 2008 19:38

Quoting: kosmashang
ببخشید آقا
منظورتون از ژل تحریک کننده چیه؟
آیا همان تف معروفه یا یه چیزه دیگه؟
لطفا راهنمایی بفرمائید؟

یه نک پا میری داروخونه میگی ژل لغزنده می خوام اگه روت میشه که دیگه این چیزی نیست که تو روت نشه می ری می خری ببین چه حالی میده

# : 20 Apr 2008 20:06

Quoting: jahanam
بعد از حدود 3 دقیقه

ساعتشو رو از کجا باید خرید؟

# : 20 Apr 2008 20:14

Quoting: mmmmmmmmmmina
ساعتشو رو از کجا باید خرید؟

اگه ساعت نداری تا 180 بشمار یعنی گفتی یک بعدش باید یک ثانیه مکث کنی و بعد بگی 2 و الی تا 180.....

به شانه ام میزنی که تنهاییم را تکانده باشی.به چه دل خوش كرده ايي؟تكاندن برف از شانه هاي آدم برفي؟؟؟
# : 20 Apr 2008 20:18

Quoting: amo bade
اگه ساعت نداری تا 180 بشمار یعنی گفتی یک بعدش باید یک ثانیه مکث کنی و بعد بگی 2 و الی تا 180.....

چه کار سختی

# : 20 Apr 2008 20:24

چه کار سختی

حالا اگه دیدی سخت بود و نمیتونی اونوقت بیا بهم بگو من میام واست میشمارم....

به شانه ام میزنی که تنهاییم را تکانده باشی.به چه دل خوش كرده ايي؟تكاندن برف از شانه هاي آدم برفي؟؟؟
# : 20 Apr 2008 20:28

Quoting: amo bade
حالا اگه دیدی سخت بود و نمیتونی اونوقت بیا بهم بگو من میام واست میشمارم....

من قرار نیست کاری بکنم این بیچاره ها رو که مجبورن رو گفتم

# : 20 Apr 2008 20:32

من قرار نیست کاری بکنم این بیچاره ها رو که مجبورن رو گفتم

ببخشید من بد ملتقت شدم...
نگران نباش اینهایی که من میشناسم بدون شمردن میکنن داخل...

. 1 . 2 . >>
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.