| نویسنده |
پیام |
|
|
salam be hame mikhastam bedonam andazeye alat mard dar pare shodane bekaret naghshi dare ya na?man hengame sex faghat dard daram va doctor gofte hich moshkeli az nazare dastgahe tanasoli nadaram,aya in dard momkene ba andazeye alat mard rabti dashte basheh?javab har chi hast chare chiyeh?lotfan jedi javab bedin,hayatiyeh
|
|
|
نه اندازه آلت در پاره شدن پرده بی تاثیره ..
|
|
|
فعلا که انگلیسی تایپ کردن جنابعالی در پاره شدن کون ما تثیر بسزایی داشت...
من همه شما را از صمیم قلب دوست دارم چون من هم مثل شما یک کسمشنگم _ ارادتمند همگی کوچکترین عنصر سایت کسمشنگ
|
|
|
|
|
Quoting: kosmashang فعلا که انگلیسی تایپ کردن جنابعالی در پاره شدن کون ما تثیر بسزایی داشت... کسمشنگ جان باید جبرانه مافات کرد...
به شانه ام میزنی که تنهاییم را تکانده باشی.به چه دل خوش كرده ايي؟تكاندن برف از شانه هاي آدم برفي؟؟؟
|
|
|
عمو جان انشاء ا... شروع کنیم عمو جون؟

من همه شما را از صمیم قلب دوست دارم چون من هم مثل شما یک کسمشنگم _ ارادتمند همگی کوچکترین عنصر سایت کسمشنگ
|
|
|
Quoting: kosmashang عمو جان انشاء ا... شروع کنیم عمو جون؟ مخلصتم کسمشنگ جان اول شما بفرما.... سعی کن اول باسنش خوب ورز بیاد... در اخر یه چیز واسه ما هم بزار...
به شانه ام میزنی که تنهاییم را تکانده باشی.به چه دل خوش كرده ايي؟تكاندن برف از شانه هاي آدم برفي؟؟؟
|
|
|
# : 20 Apr 2008 10:45 | ویرایش بوسیله: kosmashang
با اجازه از محضر عموی گلم
zhoana اندازه آلت فقط در چند جا که در ذیل ذکر خواهد شد تأثیر بسزایی خواهد داشت؟ 1- پاره شدن کون شما 2- گائیده شدن دهن شما 3- جر خوردن ابعاد وجودتان 4- .... (متاسفانه به خاطر ادب و حیایی که دوستان از اینجانب سراغ دارند از گفتن این جمله معذورم) 
|
|
|
,khodeto gaeidan va hameye joone khodet jer khordeh bi vojood,khoda shafat bedeh vaghean bayad khejalat bekeshid koone khodetoon pare shodeee
|
|
|
|
|
# : 20 Apr 2008 15:04 | ویرایش بوسیله: kosmashang
zhoana خب؟ حالا که کونتو دادی پس بلند شو شلوارتو بکش بالا کار داریم، جاهکش قرمساق کیر توی دهن ...

|
|
|
Quoting: kosmashang خب؟ حالا که کونتو دادی پس بلند شو شلوارتو بکش بالا کار داریم، جاهکش قرمساق کیر توی دهن ... کسمشنگ جان تنها خوری؟پس من و بقیه چی؟همشو که تنها خوردی چند وقتی که نبودی خیلی بد شدی ها...
|