صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / پرسش و پاسخ در خصوص مسائل و مشکلات جنسی / سکس مقعدی
نویسنده پیام
# : 14 Apr 2008 19:28

آیا سکس مقعدی باعث بزرگ شدن باسن خانمها می شود؟
ریختن منی چطور؟

# : 14 Apr 2008 19:56

Quoting: mamal_kh
آیا سکس مقعدی باعث بزرگ شدن باسن خانمها می شود؟
ریختن منی چطور؟

اگه بدی رو خودت ازمایش کنیم تا ملتفت بشی...
یخورده تو همین بخش بگرد جواب میگیری...

به شانه ام میزنی که تنهاییم را تکانده باشی.به چه دل خوش كرده ايي؟تكاندن برف از شانه هاي آدم برفي؟؟؟
# : 17 Apr 2008 13:30

بنده هم با عموی عزیز موافقم
اگر می خوای واقعا بدونی بیا همین کاری که عمجان گفت رو بکن در هر صورت هیچی جای تجربه رو نمی گیره.

من همه شما را از صمیم قلب دوست دارم چون من هم مثل شما یک کسمشنگم _ ارادتمند همگی کوچکترین عنصر سایت کسمشنگ
# : 18 Apr 2008 18:09

kosmashang
مخلصتم کسمشنگ جان از دیدنت خوشحالم جگر...

به شانه ام میزنی که تنهاییم را تکانده باشی.به چه دل خوش كرده ايي؟تكاندن برف از شانه هاي آدم برفي؟؟؟
# : 19 Apr 2008 09:11

من خاک پاتم عموجان

من همه شما را از صمیم قلب دوست دارم چون من هم مثل شما یک کسمشنگم _ ارادتمند همگی کوچکترین عنصر سایت کسمشنگ
# : 19 Apr 2008 20:48

Quoting: kosmashang
من خاک پاتم عموجان

شما بالای سره من جا داری کسمشنگ جان واقعا دلتنگ شده بودم برات....

# : 20 Apr 2008 10:42

عمو قربونت برم
تا تو هستی ما غمی نداریم ...
بخدا از صمیم قلب دوستت دارم نازنین

# : 20 Apr 2008 10:44

Quoting: amo bade
amo bade

kosmashang

بسه دیگه چقدر خوش و بس میکنید... جواب این بد بخت کون ندیده رو بدی

از دست عزیزان چه بگویم گله ای نیست...گر هم گله ای هست دگر حوصله ای نیست
# : 20 Apr 2008 10:58

داریوش جان ببخشید
شرمنده:
چشم الان جوابشو میدم:

ببین فرزندم mamal_kh
اگر می خوای کون بدی چرا اینقده این پا اون پا می کونی من بهت قول میدم که اگر کون بدی نه باسنت گنده میشه و نه آب کیر تاثیری در این کار داره
اگر هم نظر این پیر جهاندیده رو قبول نداری بیا تا عملا نشانت بدهم البته با حضور دو شاهد که عمو جان باشند و داریوش خان تا بتوان آنرا در محافل علمی و ادبی مطرح نمود ...

# : 20 Apr 2008 18:30

عمو قربونت برم
تا تو هستی ما غمی نداریم ...
بخدا از صمیم قلب دوستت دارم نازنین

من مخلصه تو رفیقه خوب و دوست داشتنی هستم....
Quoting: dariushagha
بسه دیگه چقدر خوش و بس میکنید... جواب این بد بخت کون ندیده رو بدی

چیه؟تو هم هوس کون کردن کردی اره ناقلا؟میدونم روت نمیشه بگی بیا بابا درسته امریکا هستی ولی اصالت خودت رو حفظ کن...
اگر هم نظر این پیر جهاندیده رو قبول نداری بیا تا عملا نشانت بدهم البته با حضور دو شاهد که عمو جان باشند و داریوش خان تا بتوان آنرا در محافل علمی و ادبی مطرح نمود ...

شما کجا و ما کجا کسمشنگ جان کونی که مورد قبول شما باشه صد درصد تو جامعه بین الملل حرف واسه گفتن خواهد داشت..
کسمشنگ جان یکمی واسه داریوش هم نگه دار ایشون اهل تعارف هستن....

جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.