صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / پرسش و پاسخ در خصوص مسائل و مشکلات جنسی / سوال در مورد (POIS (Post Orgasmic illness Syndrome
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . >>
نویسنده پیام
# : 21 Apr 2008 17:11

Quoting: hornet_32
زودتر بگید من تکلیف خودم رو بدونم.
به کدوم متخصص باید مراجعه کرد؟

مگه تو هم آره ؟!

فکر می کنم باید سوخت و ساخت چاره دیگه نداره

# : 21 Apr 2008 17:17

Quoting: captivity

مگه تو هم آره ؟!

نه بابا ! این همه ش بلوف میزنه . میگی نه؟الان شما بگو من بعد از زایمان شیرم خشک شد این رفیقمون هم با یه قیافه حق به جانبی برات توضیح میده بعد از بچه اولش چکار کرده که دوباره شیرش جاری شده!

# : 21 Apr 2008 17:26

Quoting: estrogen
الان شما بگو من بعد از زایمان شیرم خشک شد این رفیقمون هم با یه قیافه حق به جانبی برات توضیح میده بعد از بچه اولش چکار کرده که دوباره شیرش جاری شده!

ا

# : 21 Apr 2008 17:39

مگه تو هم آره ؟!

دقیقا آره

اتفاقا موضوعش برام جالب بود.

نه بابا ! این همه ش بلوف میزنه . میگی نه؟الان شما بگو من بعد از زایمان شیرم خشک شد این رفیقمون هم با یه قیافه حق به جانبی برات توضیح میده بعد از بچه اولش چکار کرده که دوباره شیرش جاری شده!

کدوم شیر رفیق؟
حیف که تو مود شوخی نیستم.
من اگه خانواده و بچه داشتم الان اینجا نبودم

مرد و زن به خاطر این ازدواج می کنند که نمی دانند خودشان باید با خودشان چه کار کنند - آنتوان چخوف
# : 21 Apr 2008 17:44

کدوم شیر رفیق؟
حیف که تو مود شوخی نیستم.
من اگه خانواده و بچه داشتم الان اینجا نبودم

پس شرمنده !اشتباه شد!

# : 21 Apr 2008 17:49

پس شرمنده !اشتباه شد!

نه عزیز
اشکال از خودمه

مرد و زن به خاطر این ازدواج می کنند که نمی دانند خودشان باید با خودشان چه کار کنند - آنتوان چخوف
# : 21 Apr 2008 18:08

اتفاقا موضوعش برام جالب بود.

کدوم قسمتش بیشتر جالب بود ؟ اطلاعات من فقط در حد یک سری symptom و جستجوی روی اینترنته. حالا شما اطلاعات بیشتری دارید؟ یا بیشتر می خواید بدونید یا صرفا کنجکاوید؟

# : 21 Apr 2008 18:59

کدوم قسمتش بیشتر جالب بود ؟ اطلاعات من فقط در حد یک سری symptom و جستجوی روی اینترنته. حالا شما اطلاعات بیشتری دارید؟ یا بیشتر می خواید بدونید یا صرفا کنجکاوید؟

بهش دچار بودم... و فکر کنم هستم. در همین حد

# : 21 Apr 2008 20:10

یکی توضیح بده جریان چیه؟

به شانه ام میزنی که تنهاییم را تکانده باشی.به چه دل خوش كرده ايي؟تكاندن برف از شانه هاي آدم برفي؟؟؟
# : 21 Apr 2008 20:24

Quoting: amo bade
یکی توضیح بده جریان چیه؟

جریان تو سیمه

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . >>
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.