| نویسنده |
پیام |
|
|
Quoting: hornet_32 زودتر بگید من تکلیف خودم رو بدونم. به کدوم متخصص باید مراجعه کرد؟
مگه تو هم آره ؟! 
فکر می کنم باید سوخت و ساخت چاره دیگه نداره 
|
|
|
Quoting: captivity مگه تو هم آره ؟! فکر می کنم باید سوخت و ساخت چاره دیگه نداره نه بابا ! این همه ش بلوف میزنه . میگی نه؟الان شما بگو من بعد از زایمان شیرم خشک شد این رفیقمون هم با یه قیافه حق به جانبی برات توضیح میده بعد از بچه اولش چکار کرده که دوباره شیرش جاری شده!
|
|
|
Quoting: estrogen الان شما بگو من بعد از زایمان شیرم خشک شد این رفیقمون هم با یه قیافه حق به جانبی برات توضیح میده بعد از بچه اولش چکار کرده که دوباره شیرش جاری شده!
ا 
|
|
|
|
|
Quoting: captivity مگه تو هم آره ؟! فکر می کنم باید سوخت و ساخت چاره دیگه نداره دقیقا آره
اتفاقا موضوعش برام جالب بود.
Quoting: estrogen نه بابا ! این همه ش بلوف میزنه . میگی نه؟الان شما بگو من بعد از زایمان شیرم خشک شد این رفیقمون هم با یه قیافه حق به جانبی برات توضیح میده بعد از بچه اولش چکار کرده که دوباره شیرش جاری شده! کدوم شیر رفیق؟ حیف که تو مود شوخی نیستم. من اگه خانواده و بچه داشتم الان اینجا نبودم
مرد و زن به خاطر این ازدواج می کنند که نمی دانند خودشان باید با خودشان چه کار کنند - آنتوان چخوف
|
|
|
Quoting: hornet_32 کدوم شیر رفیق؟ حیف که تو مود شوخی نیستم. من اگه خانواده و بچه داشتم الان اینجا نبودم پس شرمنده !اشتباه شد!
|
|
|
Quoting: estrogen پس شرمنده !اشتباه شد! نه عزیز اشکال از خودمه
مرد و زن به خاطر این ازدواج می کنند که نمی دانند خودشان باید با خودشان چه کار کنند - آنتوان چخوف
|
|
|
Quoting: hornet_32 اتفاقا موضوعش برام جالب بود.
کدوم قسمتش بیشتر جالب بود ؟ اطلاعات من فقط در حد یک سری symptom و جستجوی روی اینترنته. حالا شما اطلاعات بیشتری دارید؟ یا بیشتر می خواید بدونید یا صرفا کنجکاوید؟
|
|
|
Quoting: captivity کدوم قسمتش بیشتر جالب بود ؟ اطلاعات من فقط در حد یک سری symptom و جستجوی روی اینترنته. حالا شما اطلاعات بیشتری دارید؟ یا بیشتر می خواید بدونید یا صرفا کنجکاوید؟ بهش دچار بودم... و فکر کنم هستم. در همین حد
|
|
|
|
|
یکی توضیح بده جریان چیه؟ 
به شانه ام میزنی که تنهاییم را تکانده باشی.به چه دل خوش كرده ايي؟تكاندن برف از شانه هاي آدم برفي؟؟؟
|
|
|
Quoting: amo bade یکی توضیح بده جریان چیه؟ جریان تو سیمه 
|