| نویسنده |
پیام |
|
|
Quoting: kosmashang شاید درست شد اگه درست نشد بعدا حتما درست میشه! الحق که منم باهات موافقم...
به شانه ام میزنی که تنهاییم را تکانده باشی.به چه دل خوش كرده ايي؟تكاندن برف از شانه هاي آدم برفي؟؟؟
|
|
|
Quoting: Boob4Me هيچ وقت (از نظر من) به ارگاسم نمی رسه نظر شما فقط واسه خودتون محترمه رفیق! 
Quoting: Boob4Me اما زنم در سکس (که به شدت به آن علاقه نشون می ده و از آن لذت می بره)
Quoting: Boob4Me به ارگاسم نمی رسه

Quoting: Boob4Me به نظر شما کار ما کجا مشکل داره؟ همونجا! 
شما مطمئنی کارت رو خوب بلدی؟
مرد و زن به خاطر این ازدواج می کنند که نمی دانند خودشان باید با خودشان چه کار کنند - آنتوان چخوف
|
|
|
faridjungle بنده خدا یه پست زدی هیچی نگفتیم پست دیگه رو زدی باز هیچی نگفتیم پست سومت برا چی بود؟

من همه شما را از صمیم قلب دوست دارم چون من هم مثل شما یک کسمشنگم _ ارادتمند همگی کوچکترین عنصر سایت کسمشنگ
|
|
|
|
|
دوست عزيز Boob4Me: لازم است شما اول پيدا كنيد خانومتان چه جوري ارگاسم ميشه؟ نقاط حساسشونو پيدا كنيد و تحريكش كنيد. در ضمن خودتونم يه مقدار خودتونو تقويت كنيد از لحاظ جسمي و رواني و اين كه حتما سكس را در شرايط آرامش و بدون خستگي انجام بدهيد.
دوست عزيز Dokhmalii به نظرم از دوست پسر يا شوهرت بخواهد برات خودارضايي كنه يعني اينقدر باهات ور بره تا ارضا بشي بخصوص از سكس دهاني استفاده كنه براي دريافت اطلاعات بيشتر به id: mercila2005 تماس حاصل فرماييد
|
|
|
5 تا 10% زنان به هيچ وجه به ارگاسم نميرسند كلا سيستم زنان با مردان متفاوته در اينده يك تاپيك در مورد مراحل واكنش جنسي در انسان ميگذارم چون مشكل عموميت داره.
|
|
|
لطفا برام راههای انزال زنها رو بگید حتما خوا هش میکنم برام خیلی حیاتیه.لطف کنید کمکم کنید
|
|
|
salam doostan Manam hamin moshkelo daram yani orgasm nemisham va be doos pesaram vaghti ke khaste misham dar heyne sex alaki migam orgasm shodam ke oonam be khodesh ejaze bede ke orgasm she va hame chi tamoom she. oon ta alan fek mikone ke mano hamishe be orgasm miresoone amma hata ye baram nashode
Pishapish merci az rahnamayeehatoon Tala
|
|
|
حرف هاي alooche رو به شدت تاييد مي كنم حتما يه بار امتحان كن
|
|
|
|
|
حرف هاي alooche رو قبول دارم حتما يه بار امتحان كن
|