| نویسنده |
پیام |
|
|
سلام.مدته رنگ منی من زرد شده؟کسی میدونه چرا؟لطفا بگید چرا و چکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
|
|
|
تاپیکت تکراریه . احتمالا شما عفونت داری .. بهتره به پزشک مراجعه کنی
|
|
|
Quoting: Mr_Amin شما عفونت داري صحيح 
مخلص همه رامين 
صفای ما پابرهنه هاست که هیچ ریگی به کفشمون نیست!!!...........................مرند
|
|
|
|
|
عفونت در کجا؟من با چه رویی به دکتر بگم جلغ میزنم؟؟؟؟؟؟؟؟
|
|
|
Quoting: arman7 من با چه رویی به دکتر بگم جلغ میزنم؟؟؟؟؟ ربطی به جق زدن نداره.... فقط دودولو بده دستش...درسش کنه.
اگر بهترین دوستم نیستی لااقل بهترین دشمنم باش اگرغمخوارم نیستی لااقل بزرگترین غمم باش هرچه هستی همیشه بهترین باش چون بهترینه
|
|
|
Quoting: arman7 عفونت در کجا؟من با چه رویی به دکتر بگم جلغ میزنم؟؟؟؟؟؟؟؟
بهتره تا شومبولتو بکنن بندازن دور 
|
|
|
جق کمتر .. منی بهترتر
دانلود بهترين آنتي ويروس دنيا به همراه آپديت ديتابيس اون ... صفحه 467 ........
|
|
|
Quoting: arman7 عفونت در کجا؟ عفونت در گوش درونی . خوب در مجاری ادراری . ( دقت کن مجاری ادراری . شامل کلیه و آلت تناسلی و مثانه و غیره و ذلک ! ) باز نیای بگی غیره ذلک چیه ! ؟ 
Quoting: Yohan جق کمتر .. منی بهترتر نچ ! ربطی نداشته بید . الکی جوون مردمو از حال و حول محروم نکن 
کسی چه میداند ، شاید این جهان جهنم عالمی دیگر باشد
|
|
|
|
|
Quoting: mashgholam نچ ! ربطی نداشته بید . الکی جوون مردمو از حال و حول محروم نکن آقا بزار ما امر به معروف و نهی از منکرمون رو بکنیم ...
دانلود بهترين آنتي ويروس دنيا به همراه آپديت ديتابيس اون ... صفحه 467 ........
|
|
|
هویج کمتر بخور خوب میشه... آخه این هم سواله؟ بابا منی رنگش از سفید تا زرد متغیره و اون به تغذیه شما بستگی داره برو با معاملهات حال کون چون هیچ مرگیت نیست داداش
من همه شما را از صمیم قلب دوست دارم چون من هم مثل شما یک کسمشنگم _ ارادتمند همگی کوچکترین عنصر سایت کسمشنگ
|