| نویسنده |
پیام |
|
|
سلام. من بعد از هر بار ارضا درد در داخل آلتم احساس ميكنم كه با خارش همراهه. البته با ادرار بهتر ميشم و اگه چند بار پشت سر هم ارضا بشم درد شديدي دارم. از كمكتون ممنون و اگه پزشكي در اين مورد هست ممنون ميشم باهام تماس بگيره. arsham_0020@yahoo.com
|
|
|
Quoting: Arsham_0020 سلام. من بعد از هر بار ارضا درد در داخل آلتم احساس ميكنم http://www.avizoon.com/forum/3_60044_0.html
دوست عزیز لطفا تاپیک تکراری نزن جوابت را فکر کنم تو ادرس که گذاشتم پیدا کنی

شروین
|
|
|
omid_hi عزیز این دوستمون مشکلش فرق میکنه ! این آلتش درد میگیره اما اون پاهاش و سرش ..
|
|
|
|
|
Quoting: Arsham_0020 من بعد از هر بار ارضا درد در داخل آلتم احساس ميكنم كه با خارش همراهه. البته با ادرار بهتر ميشم و اگه چند بار پشت سر هم ارضا بشم درد شديدي دارم. از كمكتون ممنون و اگه پزشكي در اين مورد هست ممنون ميشم باهام تماس بگيره. احتمالا مال تکرار نزدیکی است  بعدشم اینجا انجمن پزشکی که نیست دنبال پزشک میگردی  اگر میخوای مشکلتو جدی پیگیری کنی بهتره به پزشک مراجعه کنی 
لاله
|
|
|
Quoting: Arsham_0020 البته با ادرار بهتر ميشم و اگه چند بار پشت سر هم ارضا بشم درد شديدي دارم. از كمكتون ممنون و اگه پزشكي در اين مورد هست ممنون ميشم باهام تماس بگيره. فکر میکنم دودولت مشکل داره یه دور جلق بزن بهتر میشی...
به شانه ام میزنی که تنهاییم را تکانده باشی.به چه دل خوش كرده ايي؟تكاندن برف از شانه هاي آدم برفي؟؟؟
|
|
|
Quoting: amo bade فکر میکنم دودولت مشکل داره یه دور جلق بزن بهتر میشی... Arsham_0020 حماقت نكني ها اين تروريسته به حرفاش گوش نده بزو به حرفاي لاله خانمي گوش فرا ده 
مخلص همه رامين 
صفای ما پابرهنه هاست که هیچ ریگی به کفشمون نیست!!!...........................مرند
|
|
|
Quoting: Arsham_0020 سلام. من بعد از هر بار ارضا درد در داخل آلتم احساس ميكنم كه با خارش همراهه. البته با ادرار بهتر ميشم و اگه چند بار پشت سر هم ارضا بشم درد شديدي دارم. از كمكتون ممنون و اگه پزشكي در اين مورد هست ممنون ميشم باهام تماس بگيره. arsham_0020@yahoo.com
باید شامپو بچه جغ بزنی که کف اون داخل مجاری کیرت نره که بسوزه اگه پول نداری شامپو بچه بخری با همون قبلیا کارت را دنبال کن ولی بعدش باید تکرر ادرار کنی که سوزش و درد ناشی از اون رفع بشه ولی بهترین کار اینکه دو دستات را قلم کنی که ترک عادت بشه برات
|
|
|
Arsham_0020 دوست عزیز اون اگر متاهل هستی برنامه سکس رو منظم انجام بده زیاده روی هم نکن
اگر خود ارضائئ میکنی احتمالا از همون مواد روان ساز هست
علیرضا
|
|
|
|
|
Quoting: jahanam ولی بهترین کار اینکه دو دستات را قلم کنی که ترک عادت بشه برات اگه خوب نشد با فلانش برات بد و بیراه تایپ کنه؟
|
|
|
البته اگر کون بدی خوب میشه
هنگامي که يک نفر دچار توهم مي شود، ديوانه اش مي گويند. هنگامي که افراد بسياري دچار يک توهم مي شوند، مؤمن شان مي خوانند.
|