| نویسنده |
پیام |
|
|
فیلم جدید امشب سینماهای ایران من امشب reza_68ca می کنم...

من همه شما را از صمیم قلب دوست دارم چون من هم مثل شما یک کسمشنگم _ ارادتمند همگی کوچکترین عنصر سایت کسمشنگ
|
|
|
بابا ایول به اینهمه بچه باحال 
عشق واقعی در صداقت یافت می شود
|
|
|
Quoting: schomakher من دخترهایی رو دیدم که هم پول نگرفتن و هم اینکه می دونستن طرف زن داره، اما باهاش خوابیدن میشه معرفی کنی به من؟؟ 
اگر بهترین دوستم نیستی لااقل بهترین دشمنم باش اگرغمخوارم نیستی لااقل بزرگترین غمم باش هرچه هستی همیشه بهترین باش چون بهترینه
|
|
|
|
|
dariushagha گل باور كن راست مي گم. من شخصا خودم تا بحال با 4تا دختر خوابيدم كه فقط با دوتاشون توي همين آويزون آشنا شدم با يكيشون هم در ارتباط هستم جالب اينكه يه بار مي خواستم به يكيشون كه خيلي خوب حال داده بود، يه پولي بدم. اما بهش خيلي برخورد و مي گفت من بخاطر پول نيومدم و از اين حرفها. خلاصه كلي از من بخاطر اينكه مي خوام بهش پول بدم ناراحت شد
مرا درياب، كه دل دريايي من بي تو مرداب است
|
|
|
# : 20 Apr 2008 10:50 | ویرایش بوسیله: kosmashang
schomakher بچه، لاف اگه میای ببین کجا داری لاف میایی ..
فعلا این باشه به حساب تهدید اولیه و گرنه مجبورم نکن چاک دهنم رو باز کنم و جوابتو بدم ...
لطفا کس نگو کو .... (بقیه اش ادیت بخاطر شرم و حیا) 
من همه شما را از صمیم قلب دوست دارم چون من هم مثل شما یک کسمشنگم _ ارادتمند همگی کوچکترین عنصر سایت کسمشنگ
|
|
|
Quoting: schomakher فقط با دوتاشون توي همين آويزون آشنا شدم اینجا همش 2 تا دختر داره... بقیه پسر و صف هم بسی طولانی. 
اگر بهترین دوستم نیستی لااقل بهترین دشمنم باش اگرغمخوارم نیستی لااقل بزرگترین غمم باش هرچه هستی همیشه بهترین باش چون بهترینه
|
|
|
Quoting: schomakher 4تا دختر خوابيدم كه فقط با دوتاشون توي همين آويزون آشنا شدم با يكيشون هم در ارتباط هستم کم کس بگو ببم جان...
بهار من گذشته شاید...
|
|
|
Quoting: reza_68ca برای من یه مدت که یه سوالی پیش اومده اونم اینکه, دخترها بیشتر به چه دلیلی با دوست پسرشون سکس میکنن؟ 1. برا اینکه پسررو نگاه دارن؟ آخرش که پسر ا یا عفت و میگیرن یا عصمتو! Quoting: reza_68ca 2. برای لذت از سکس؟ یه چیزی حدود چهل درصد خانوما از اختلال ارگاسمیک رنج میبرن
Quoting: reza_68ca 3. برای پول پسر؟ چقدرم که شما پول دارید! چقدر ما پول ساندویچ شما پسرا رو داده باشیم خوبه؟
|
|
|
|
|
Quoting: mashgholam - همه موراد

مخلص همه رامین 
صفای ما پابرهنه هاست که هیچ ریگی به کفشمون نیست!!!...........................مرند
|