| نویسنده |
پیام |
|
|
برای من یه مدت که یه سوالی پیش اومده اونم اینکه, دخترها بیشتر به چه دلیلی با دوست پسرشون سکس میکنن؟
1. برا اینکه پسررو نگاه دارن؟
2. برای لذت از سکس؟
3. برای پول پسر؟
حالا اگر چیز دیگری بود که تو این گزینهها نبود بگید خوشحال میشم.
reza
|
|
|
25 تا 50 چوق
|
|
|
خدا راضی باشه؟؟ 
از دست عزیزان چه بگویم گله ای نیست...گر هم گله ای هست دگر حوصله ای نیست
|
|
|
|
|
به دليل ميل غريزيشون 
مخلص همه رامين 
زدست دیده و دل هردو فریاد................ که جان را می کند چون شعله در باد!!!...........................مرند
|
|
|
به نظر من اکثر دخترا برای لذت سکس می کنن. چون من دخترهایی رو دیدم که هم پول نگرفتن و هم اینکه می دونستن طرف زن داره، اما باهاش خوابیدن
مرا درياب، كه دل دريايي من بي تو مرداب است
|
|
|
همونطوری که ما پسرا به سکس نیاز داریم و ازش لذت میبریم دخترا هم همینطورن پس فرقی بین دختر وپسر نیست تو این مسئله ..
حالا اگر دختری از روی نیاز در قبال چیزی حاضر به سکس شد این قضیش فرق میکنه و باید به این توجه کنیم که اون پسر هم در قبال چیزی که پرداخت کرده سکس میکنه . پس دوتاشون از روی نیاز چیزی پرداخت کردن !
|
|
|
reza_68ca بابا تو دیگه چه بیکاری هستی اگه گیرت میاد خوب بکن اگرم گیرت نمیاد تو رو چه به این فضولیها
من همه شما را از صمیم قلب دوست دارم چون من هم مثل شما یک کسمشنگم _ ارادتمند همگی کوچکترین عنصر سایت کسمشنگ
|
|
|
سوال خوبیه واقعا  امیدوارم جوابای خوبی داشته باشه
در سکوت خود خرابم
|
|
|
|
|
Quoting: reza_68ca 1. برا اینکه پسررو نگاه دارن؟ 2. برای لذت از سکس؟ 3. برای پول پسر؟ هیچکدام ! 
حالا شما واسه چی همچین سوالی پرسیدی ؟
1- کسخولی ! 2- کس میخی ! 3- تو کف کسی 4- همه موراد 
کسی چه میداند ، شاید این جهان جهنم عالمی دیگر باشد
|
|
|
Quoting: kosmashang بابا تو دیگه چه بیکاری هستی اگه گیرت میاد خوب بکن اگرم گیرت نمیاد تو رو چه به این فضولیها kosmashang چطوری مشنگ جان خودت می دونی که رضا 34 چقدر با این جوابات حال می کنه.. یه مدتی نبودی منم دست تنها ----------------------------------------------------------------
Quoting: reza_68ca سکس به چه قیمتی؟ برنامه امشب سینماهای تهران سکس به چه قیمت؟ آن دختر چرا می دهد؟ در پس این شورت چه نهفته است؟ همه اینها در فیلم سکس به چه قیمتی؟ برای سنین بالای 18 سال ممنوع
چو خاکش بُود ناب و پاک و تمیز.......بجای گوهر خاک بر سر بریز reza_34
|