| نویسنده |
پیام |
|
|
سلام. بچه ها من کیرم حدودا 28 سانتی متر هستش و تا حالا با 3 تا دختر رابطه داشتم. اما موقعی که ازشون تقاضای سکس می کردم و با کیر دراز من روبه رو می شدند جا می زدند. مثلا وقتی کیرم و دست دوست دختر اولیم دادم اینقدر ترسید و کلی گریه کرد. و بعد از چند روز گفت سیامک من نمیتونم باهات باشم .اون دوتای دیگه هم پیچوندن. با این که یکیشون قبلاً ازدواج هم کرده بود.حالا یکی به من بگه که اینقدر دخترا از کیر دراز میگن واقعاً دوست دارند و شانس من بد بوده, یا اینکه بزارمش زیر ساتور
do a favor for me ? just get lost honey
|
|
|
Quoting: siamak29 بوده, یا اینکه بزارمش زیر ساتور بهتره بکنی اندر باسنه خودت و خودکفا باشی و منت هیچ دختری هم رو نکشی....
به شانه ام میزنی که تنهاییم را تکانده باشی.به چه دل خوش كرده ايي؟تكاندن برف از شانه هاي آدم برفي؟؟؟
|
|
|
همون زیر ساتور بزارم بهتره
|
|
|
|
|
siamak29 لطفا تاپیک تکراری نزن
شروین
|
|
|
oki doki عمدا نبود حاج شروین مدیر
|
|
|
Quoting: siamak29 oki doki عمدا نبود

شروین
|
|
|
یعنی هیشکی نظری نداره ؟
|
|
|
Quoting: siamak29 یعنی هیشکی نظری نداره ؟ چرا به نظر من برو اروپا هنزپيشه فيلمهاي سخسي  جدي گفتم 
مخلص همه رامين 
صفای ما پابرهنه هاست که هیچ ریگی به کفشمون نیست!!!...........................مرند
|
|
|
|
|
siamak29 کیره همه اعضای آویزون توی حلقت اگه راست بگی؟؟!!
آخه بچه کونده گوه خوری هم حدی داره ... چیه همه رو مثل خودت کسمیخ و کسخل و جاهکش فرض کردی ...

من همه شما را از صمیم قلب دوست دارم چون من هم مثل شما یک کسمشنگم _ ارادتمند همگی کوچکترین عنصر سایت کسمشنگ
|
|
|
Quoting: maste_batel هنزپيشه فيلمهاي سخسي
املا = 18 
|