| نویسنده |
پیام |
|
|
Quoting: laleh23 من توصیه می کنم به پزشک مراجعه کنید و یک آزمایش P.S.A رو انجام دهید من فکر می کنم از پروستات شما باشه مرسی,,,یه چیز دیگه یاد گرفتیم
هرکه عاشق شدجفا بسیارمیبایدکشید/بهریک گل منت صدخارمی باید کشید/من به مرگم راضیم،امانمیآیداجل/بخت بدبین،ازاجل هم نازمیبایدکشید
|
|
|
Quoting: hornet_32 قربون دستت از اونها یکی هم به من بده! از چیا 
لاله
|
|
|
Quoting: Kaveh87 مرسی,,,یه چیز دیگه یاد گرفتیم

لاله
|
|
|
|
|
پي امو ميگه
مخلص همه رامين 
زدست دیده و دل هردو فریاد................ که جان را می کند چون شعله در باد!!!...........................مرند
|
|
|
Quoting: mamalb من یک پسر 34 ساله هستم مشکل من اینه که همیشه یک یا دو روز بعد از خروج منی از التم حالا به هر صورت یا دلیل که باشه بدنم مخصوصا پا ها و سرم شدید درد می گیره تا یک یا دو زوز هم طول میکشه کی میدونه چرا اینطور میشه و چکار باید کرد
البته روی مطلبی هم که laleh23 گفته کار کن من اطلاعاتی در اون زمینه ندارم. ولی بطور کلی سردردهای بعد از سکس مربوط به فشار خون و مسائلی در ارتباط با رگهای خونی مغز میشه که این سردردها معمولا در دوره ای بروز می کنند و بعدا هم ناگهان از بین میرند. ولی دستورالعمل کلی که برای این سردردها ارئه میشه از این قراره که شما باید فعالیت جنسی رو با آرامش و به آهستگی پیش ببرید و همچنین تنفس را هم حین سکس فراموش نکنید و نفس خودتونو حبس نکنید. سعی نکنید با تلمبه زدن شدید خودتون یا شریک جنسیتونو ارضا کنید آهسته آهسته هم جواب می ده. ودیگه اینکه اگر قبل و بعد از سکس آسپیرین بخورید بهتون کمک زیادی می کنه.
|
|
|
mamalb
Quoting: mamalb من یک پسر 34 ساله هستم مشکل من اینه که همیشه یک یا دو روز بعد از خروج منی از التم حالا به هر صورت یا دلیل که باشه بدنم مخصوصا پا ها و سرم شدید درد می گیره تا یک یا دو زوز هم طول میکشه کی میدونه چرا اینطور میشه و چکار باید کرد شاید این توضیح کمک کنه. http://www.avizoon.com/forum/3_60454_0.html
|
|
|
Quoting: mamalb پا ها و سرم شدید درد می گیره
Quoting: captivity منم تقریبا یک همچین مشکلی دارم mamalb captivity شما باید نسبت به هم ابراز هم دردی کنید
چو خاکش بُود ناب و پاک و تمیز.......بجای گوهر خاک بر سر بریز reza_34
|
|
|
Quoting: fish شما باید نسبت به هم ابراز هم دردی کنید
منظور ؟؟ کشیش فیش
|
|
|