| نویسنده |
پیام |
|
|
1 سال عروسی کردم ولی تا حالا نشده وقتی با زنم سکس میکنم ( کیرم تو کسشه ) ارضا بشه و همیشه با دست ارضاش میکنم/ البته سرعت انزالم هم کم نیست حدود 15 تا 20 دقیقه طول میکشه که آبم بیاد ولی توی این مدت اون ارضا نمیشه .چیکار کنم ؟؟ از لحاظ کردن و تلمبه زدن هم کم نمیارو چون خیلی هارو قبلا کردم و حتی 2 بار ارضا شدن....
|
|
|
# : 8 Apr 2008 09:55 | ویرایش بوسیله: behzad_tardid
عزیزم طول مدت ور رفتن باهاشو مثل لیسیدن مالیدن و خوردن زیاد کن و وقتشو ببر بالا بعد شروع کن تلمبه زدن اونوقت میبینی که زود تر از تو ارضا میشه
@دوستی را دوست میدارم @
|
|
|
Quoting: behzad_tardid عزیزم طول مدت ور رفتن باهاشو مثل لیسیدن مالیدن و خوردن زیاد کن و وقتشو ببر بالا بعد شروع کن تلمبه زدن اونوقت میبینی که زود تر از تو ارضا میشه

مخلص همه رامين 
زدست دیده و دل هردو فریاد................ که جان را می کند چون شعله در باد!!!...........................مرند
|
|
|
|
|
دوست عزیز شما باید حس بگیری محیط و فضا رو هم همین طور . ..
|
|
|
cursed666 یه ذره بیشتر تمرین کن خودتو باور کنی حتما می تونی
من همه شما را از صمیم قلب دوست دارم چون من هم مثل شما یک کسمشنگم _ ارادتمند همگی کوچکترین عنصر سایت کسمشنگ
|
|
|
Quoting: cursed666 سال عروسی کردم ولی تا حالا نشده وقتی با زنم سکس میکنم ( کیرم تو کسشه ) ارضا بشه و همیشه با دست ارضاش میکنم/ البته سرعت انزالم هم کم نیست حدود 15 تا 20 دقیقه طول میکشه که آبم بیاد ولی توی این مدت اون ارضا نمیشه .چیکار کنم ؟؟ از لحاظ کردن و تلمبه زدن هم کم نمیارو چون خیلی هارو قبلا کردم و حتی 2 بار ارضا شدن.... بده ما واست ارضاش کنیم...
به شانه ام میزنی که تنهاییم را تکانده باشی.به چه دل خوش كرده ايي؟تكاندن برف از شانه هاي آدم برفي؟؟؟
|
|
|
Quoting: cursed666 1 سال عروسی کردم ولی تا حالا نشده وقتی با زنم سکس میکنم ( کیرم تو کسشه ) ارضا بشه و همیشه با دست ارضاش میکنم/ البته سرعت انزالم هم کم نیست حدود 15 تا 20 دقیقه طول میکشه که آبم بیاد ولی توی این مدت اون ارضا نمیشه .چیکار کنم ؟؟ از لحاظ کردن و تلمبه زدن هم کم نمیارو چون خیلی هارو قبلا کردم و حتی 2 بار ارضا شدن....
Quoting: cursed666 من bott- قد 170 -وزن 60 - متاهل- اهل همه کار تو سکس.
Quoting: cursed666 الای 30 لطفا پیغام بدن. قد 170-وزن 60-سبزه-27سال
Quoting: cursed666 من 27 متاهل از شیراز - كون ميدم فقط به بالاي 35 شما انتظار داری خانومت وقتی با چوب میزاره ماتحتت ارضا شه؟ 
مرد و زن به خاطر این ازدواج می کنند که نمی دانند خودشان باید با خودشان چه کار کنند - آنتوان چخوف
|
|
|
hornet_32 جان
عجب ایشون cursed666 کون هم میدن؟؟؟ بابا ای ول پس ایشون هم اهل دلن

من همه شما را از صمیم قلب دوست دارم چون من هم مثل شما یک کسمشنگم _ ارادتمند همگی کوچکترین عنصر سایت کسمشنگ
|
|
|
|
|
چيز عجيبي نيست طبق يك امار 25% زنان هنگام نزديكي و50% با تحريك كليتوريس ( چوچوله) به ارگاسم ميرسند و10% هم به هيچ شكلي به ارگاسم نميرسند.
|
|
|
http://avizoon.com/forum/3_68926_0.html مراجعه كنيد
|