صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / پرسش و پاسخ در خصوص مسائل و مشکلات جنسی / 1 سال عروسی کردم ولی.....
. 1 . 2 . >>
نویسنده پیام
# : 8 Apr 2008 09:51

1 سال عروسی کردم ولی تا حالا نشده وقتی با زنم سکس میکنم ( کیرم تو کسشه ) ارضا بشه و همیشه با دست ارضاش میکنم/ البته سرعت انزالم هم کم نیست حدود 15 تا 20 دقیقه طول میکشه که آبم بیاد ولی توی این مدت اون ارضا نمیشه .چیکار کنم ؟؟ از لحاظ کردن و تلمبه زدن هم کم نمیارو چون خیلی هارو قبلا کردم و حتی 2 بار ارضا شدن....

# : 8 Apr 2008 09:55 | ویرایش بوسیله: behzad_tardid

عزیزم طول مدت ور رفتن باهاشو مثل لیسیدن مالیدن و خوردن زیاد کن و وقتشو ببر بالا بعد شروع کن تلمبه زدن
اونوقت میبینی که زود تر از تو ارضا میشه

@دوستی را دوست میدارم @
# : 14 Apr 2008 11:56

Quoting: behzad_tardid
عزیزم طول مدت ور رفتن باهاشو مثل لیسیدن مالیدن و خوردن زیاد کن و وقتشو ببر بالا بعد شروع کن تلمبه زدن اونوقت میبینی که زود تر از تو ارضا میشه

مخلص همه رامين

زدست دیده و دل هردو فریاد................ که جان را می کند چون شعله در باد!!!...........................مرند
# : 16 Apr 2008 17:22

دوست عزیز
شما باید حس بگیری
محیط و فضا رو هم همین طور . ..

# : 17 Apr 2008 13:22

cursed666
یه ذره بیشتر تمرین کن
خودتو باور کنی حتما می تونی

من همه شما را از صمیم قلب دوست دارم چون من هم مثل شما یک کسمشنگم _ ارادتمند همگی کوچکترین عنصر سایت کسمشنگ
# : 18 Apr 2008 18:12

Quoting: cursed666
سال عروسی کردم ولی تا حالا نشده وقتی با زنم سکس میکنم ( کیرم تو کسشه ) ارضا بشه و همیشه با دست ارضاش میکنم/ البته سرعت انزالم هم کم نیست حدود 15 تا 20 دقیقه طول میکشه که آبم بیاد ولی توی این مدت اون ارضا نمیشه .چیکار کنم ؟؟ از لحاظ کردن و تلمبه زدن هم کم نمیارو چون خیلی هارو قبلا کردم و حتی 2 بار ارضا شدن....

بده ما واست ارضاش کنیم...

به شانه ام میزنی که تنهاییم را تکانده باشی.به چه دل خوش كرده ايي؟تكاندن برف از شانه هاي آدم برفي؟؟؟
# : 18 Apr 2008 18:32

1 سال عروسی کردم ولی تا حالا نشده وقتی با زنم سکس میکنم ( کیرم تو کسشه ) ارضا بشه و همیشه با دست ارضاش میکنم/ البته سرعت انزالم هم کم نیست حدود 15 تا 20 دقیقه طول میکشه که آبم بیاد ولی توی این مدت اون ارضا نمیشه .چیکار کنم ؟؟ از لحاظ کردن و تلمبه زدن هم کم نمیارو چون خیلی هارو قبلا کردم و حتی 2 بار ارضا شدن....

من bott- قد 170 -وزن 60 - متاهل- اهل همه کار تو سکس.

الای 30 لطفا پیغام بدن.
قد 170-وزن 60-سبزه-27سال

من 27 متاهل از شیراز - كون ميدم فقط به بالاي 35

شما انتظار داری خانومت وقتی با چوب میزاره ماتحتت ارضا شه؟

مرد و زن به خاطر این ازدواج می کنند که نمی دانند خودشان باید با خودشان چه کار کنند - آنتوان چخوف
# : 19 Apr 2008 09:08

hornet_32 جان

عجب ایشون cursed666 کون هم میدن؟؟؟
بابا ای ول
پس ایشون هم اهل دلن

من همه شما را از صمیم قلب دوست دارم چون من هم مثل شما یک کسمشنگم _ ارادتمند همگی کوچکترین عنصر سایت کسمشنگ
# : 20 Jun 2008 16:12

چيز عجيبي نيست طبق يك امار 25% زنان هنگام نزديكي و50% با تحريك كليتوريس ( چوچوله)
به ارگاسم ميرسند و10% هم به هيچ شكلي به ارگاسم نميرسند.

# : 22 Aug 2008 21:21

http://avizoon.com/forum/3_68926_0.html مراجعه كنيد

. 1 . 2 . >>
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.