| نویسنده |
پیام |
|
|
1- چیکار کنم کیرمکلفت تر و درازتر شه اندازش 15 سانتی متر و3 سانت کلفتیشه 2-چیکار کنم آبمدیر بیاد 3- چیکار کنم آبه دوسته دخترم بیاد بریزه بیرون 4- چیکار کنم بیشتر بهش حال بدم لطفا جوابهارو با توجه به امکاناته ایران بدین این داروی شرکت هربال واقعیه خطری نداره؟
mashkuk
|
|
|
Quoting: mashkuk 1- چیکار کنم کیرمکلفت تر و درازتر شه اندازش 15 سانتی متر و3 سانت کلفتیشه 2-چیکار کنم آبمدیر بیاد 3- چیکار کنم آبه دوسته دخترم بیاد بریزه بیرون 4- چیکار کنم بیشتر بهش حال بدم لطفا جوابهارو با توجه به امکاناته ایران بدیناین داروی شرکت هربال واقعیه خطری نداره؟
1. خودت رو ازش آویزون کن کش میاد دراز میشه! 2. آب مدیر چی بید؟  3. فکر کنم مجبوری رگش رو بزنی. راه دیگه ای نداری. 4. بهش گیر نده. کلی حال می کنه. باور کن!  رفیق اگه تو ایران امکانات بود که این سوالات رو نمی پرسیدی!  همه داروها خطرناکند
مرد و زن به خاطر این ازدواج می کنند که نمی دانند خودشان باید با خودشان چه کار کنند - آنتوان چخوف
|
|
|
Quoting: hornet_32 بهش گیر نده. کلی حال می کنه. باور کن!

مخلص همه رامين 
زدست دیده و دل هردو فریاد................ که جان را می کند چون شعله در باد!!!...........................مرند
|
|
|
|
|
Quoting: mashkuk 2-چیکار کنم آبمدیر بیاد با مدیر هم بعله
|
|
|
Quoting: mashkuk چیکار کنم آب مدیر بیاد اگه مدير داريوش آقا باشه كه لازم نيست كاري بكني خودش بلده چيكارت كنه 
مخلص همه رامين 
زدست دیده و دل هردو فریاد................ که جان را می کند چون شعله در باد!!!...........................مرند
|
|
|
Quoting: maste_batel اگه مدير داريوش آقا باشه كه لازم نيست كاري بكني خودش بلده چيكارت كنه الان میاد بنت میکنه مش رامین...
|
|
|
Quoting: maste_batel اگه مدير داريوش آقا باشه كه لازم نيست كاري بكني خودش بلده چيكارت كنه داریوش اقا رفته تو کار آبیاری؟ 
مرد و زن به خاطر این ازدواج می کنند که نمی دانند خودشان باید با خودشان چه کار کنند - آنتوان چخوف
|
|
|
Quoting: mashkuk 1- چیکار کنم کیرمکلفت تر و درازتر شه اندازش 15 سانتی متر و3 سانت کلفتیشه 2-چیکار کنم آبمدیر بیاد 3- چیکار کنم آبه دوسته دخترم بیاد بریزه بیرون 4- چیکار کنم بیشتر بهش حال بدم لطفا جوابهارو با توجه به امکاناته ایران بدین این داروی شرکت هربال واقعیه خطری نداره؟ 1- یه طناب به آلت مبارک خودت ببند و با سرعت نور بدو 2- یکم چسب دو قلو درست کن بزن سر سوراخت درست میشه مادام العمر 4و3- وقتی کاری که بالا گفتم انجام بدی شماره 3و4 خود به خود درست میشه امکانات از این بهتر میخواستی ؟

|
|
|
|
|
hornet_32

کسی چه میداند ، شاید این جهان جهنم عالمی دیگر باشد
|
|
|
Quoting: royale_korosh الان میاد بنت میکنه مش رامین... چرا؟ من که ازش تعریف کردم 
مخلص همه رامین 
|