| نویسنده |
پیام |
|
|
fish
Quoting: fish سلام کاوه جان یه توضیح خواسته بودید من اینجا براتون توضیح می دم -------------------- یه زمانی من و مصطفی توی گروه دالتون ها خیلی فعال بودیم. اون موقع گروه تصمیم گرفت که به هر کسی که سوال عجیب و غریب بپرسه حمله کنن .. البت ما قبل از تشکیل گروه دالتون ها یه همچین کاری رو انجام می دادیم .اون موقع کسمشنگ همراه ما بود مرسی رضا جان  راستش هنوزم نمیدونم درست برداشت کردم از پستتون یا نه!!!!!ولی چون احساس کردم برداشت اشتباه از پستم کردید و ناراحت شدید گفتم بیشتر توضیح بدم که قضیه روشن شه  شاد باشی رضا جان  راستی,,,,,,مبارکا باشه 
هرکه عاشق شدجفا بسیارمیبایدکشید/بهریک گل منت صدخارمی باید کشید/من به مرگم راضیم،امانمیآیداجل/بخت بدبین،ازاجل هم نازمیبایدکشید
|
|
|
Quoting: shiva_kir یه کیر خوب چه کیریه؟ کیر خوب کیری هست که تا دسته بره تو ....
از دست عزیزان چه بگویم گله ای نیست...گر هم گله ای هست دگر حوصله ای نیست
|
|
|
Quoting: dariushagha کیر خوب کیری هست که تا دسته بره تو .... تا یا با؟ 
مرد و زن به خاطر این ازدواج می کنند که نمی دانند خودشان باید با خودشان چه کار کنند - آنتوان چخوف
|
|
|
|
|
یه کیر خوب چه کیریه؟ 1- هم قامتش خوب باشه هم استقامتش 2- در مقابل بی حجابی قد اعلم کنه 3- زودهم ازپای نیفته 4- همه رو با یه چشم نگاه کنه 5-کلاهش هم آشکار باشه

علیرضا
|
|
|
Quoting: Kaveh87 البته هنوزم نمیدونم برداشت بد کردید از پست من یا خوب,,,,ولی منظور من صرفا خوب بوده ما هم خوب برداشت کردیم
Quoting: Kaveh87 فکر کنم پستم دو پهلو بوده نه؟ نه یه پهلو بیشتر نداشت
فکر کنم اگر بعد از پستم یدونه از این شکلکها میزاشتم مشکلی پیش نمیامد 
Quoting: fish یه زمانی من و مصطفی توی گروه دالتون ها خیلی فعال بودیم. اون موقع گروه تصمیم گرفت که به هر کسی که سوال عجیب و غریب بپرسه حمله کنن .. البت ما قبل از تشکیل گروه دالتون ها یه همچین کاری رو انجام می دادیم .اون موقع کسمشنگ همراه ما بود جوونی کجایی ... یاد کسمشنگ به خیر. در واقع گروه دالتونها به همین دلیل به وجود امد. دوره جالبی بود
|
|
|
mostafa_74
Quoting: mostafa_74 ما هم خوب برداشت کردیم دست شما درد نکنه
Quoting: mostafa_74 نه یه پهلو بیشتر نداشت خوب خدا رو شکر
Quoting: mostafa_74 فکر کنم اگر بعد از پستم یدونه از این شکلکها میزاشتم مشکلی پیش نمیامد خوب آره,,,,,فکر کنم شاد باشی مصطفی جان 
هرکه عاشق شدجفا بسیارمیبایدکشید/بهریک گل منت صدخارمی باید کشید/من به مرگم راضیم،امانمیآیداجل/بخت بدبین،ازاجل هم نازمیبایدکشید
|
|
|
# : 26 Apr 2008 19:21 | ویرایش بوسیله: picture
.........
If you uderstand or if you dont, If you believe or doubt, The eyes of the truth are watching you
|
|
|
به این میگن کیر خوب ...

x60xxx@yahoo.com 
|
|
|