صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / پرسش و پاسخ در خصوص مسائل و مشکلات جنسی / تورو خدا کمک کنین
. 1 . 2 . >>
نویسنده پیام
# : 4 Apr 2008 16:44

salam man tazikam bacheha taze varedam rateshman ye 2khtar khale daram ke badjoori doost daram bahash 3x dashte basham komakam konid vala ghaziye ine ke oon ye bar oomade bood esf khooneye ma ye rooz asr ke hame khab boodan man mahsa too otaghe man boodim man roo tkhtam boodam oonam paine takht va kholase ye kam kamaresho barash maloondam ke ye dafe didam dare mamanam bidar mishe ke bikhiyal shodim raftam karaj mamanam ina naboodan va mahsa hey khodesho be man nazdik mikard vali mane khak bar sar hich ghalati natoonestam bokonam ta inke raftam in tabestoon doobare khoonashoon va tanha shodim vali dige mahale sage manam nazarsht

# : 6 Apr 2008 00:59

خب یه نفر جاتو پر کرده خنگول خان ..

# : 6 Apr 2008 01:02

Yohan
والله من که حوصله ام نشد بخونم
تو میگی چچی نوشته؟

من گرفتار سنگینی سکوتی هستم که گویا قبل از هر فریادی لازم است
# : 6 Apr 2008 01:32

Quoting: al_pacino
تو میگی چچی نوشته؟

امان از کون گشاد تو .

# : 6 Apr 2008 01:33

Quoting: Yohan
امان از کون گشاد تو

مال منم بهش اضافه کن
Yohan
چطوری مشتی

چو خاکش بُود ناب و پاک و تمیز.......بجای گوهر خاک بر سر بریز reza_34
# : 6 Apr 2008 01:37

Quoting: al_pacino
تو میگی چچی نوشته؟

فک کنم میخواد فک و فامیلشو بکنه...کمک میخواد دستای دخترو بگیریم که آفا راحت فرو کنه توی کونش...

از دست عزیزان چه بگویم گله ای نیست...گر هم گله ای هست دگر حوصله ای نیست
# : 6 Apr 2008 01:37

Quoting: fish
مال منم بهش اضافه کن

هنوز مونده به رکورد علی برسین ..
چطوری مشتی

چاکرم داش رضا .. خودت خوبی؟ خانواده خوبن؟ سال نو هم مبارک!
میگم جدیدا چقدر کسخول و کس لیس زیاد شده تو سایت ها .. جون میده واسه دالتون بازی ..

# : 6 Apr 2008 01:47

Quoting: dariushagha
ک کنم میخواد فک و فامیلشو بکنه...کمک میخواد دستای دخترو بگیریم که آفا راحت فرو کنه توی کونش...

ای باریکلا داریوش .. لُب مطلب همینه ...

# : 6 Apr 2008 09:15

Quoting: Yohan
امان از کون گشاد تو .

بابا تو که خودت شیرازی هستی باید درک کنی
مال منم بهش اضافه ک

خوشم میاد این رضا و امثالهم هسن تو سایت
وگرنه من از تنهایی باید چکار می کردم

Quoting: dariushagha
فک کنم میخواد فک و فامیلشو بکنه...کمک میخواد دستای دخترو بگیریم که آفا راحت فرو کنه توی کونش...

دیدی اقا حامد !!!!
کون گشاد تر از ما هم پیدا میشه
مگه نگه؟

من گرفتار سنگینی سکوتی هستم که گویا قبل از هر فریادی لازم است
# : 6 Apr 2008 21:26 | ویرایش بوسیله: maste_batel

Quoting: tazik
salam man tazikam bacheha taze varedam rateshman ye 2khtar khale daram ke badjoori doost daram bahash 3x dashte basham komakam konid vala ghaziye ine ke oon ye bar oomade bood esf khooneye ma ye rooz asr ke hame khab boodan man mahsa too otaghe man boodim man roo tkhtam boodam oonam paine takht va kholase ye kam kamaresho barash maloondam ke ye dafe didam dare mamanam bidar mishe ke bikhiyal shodim raftam karaj mamanam ina naboodan va mahsa hey khodesho be man nazdik mikard vali mane khak bar sar hich ghalati natoonestam bokonam ta inke raftam in tabestoon doobare khoonashoon va tanha shodim vali dige mahale sage manam nazarsht

فك كنم قصدت هيپنوتيزم ما بود
به مرادت رسيدي برو خوش باش

خدايا مي بينم روزي رو كه همه تو آويزون فارسي تايپ كنن ؟

مخلص همه رامين

زدست دیده و دل هردو فریاد................ که جان را می کند چون شعله در باد!!!...........................مرند
. 1 . 2 . >>
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.