صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / پرسش و پاسخ در خصوص مسائل و مشکلات جنسی / سوال مهم وابتدایی
. 1 . 2 . 3 . >>
نویسنده پیام
# : 4 Apr 2008 12:25

سلام چه جوری می شه با یه دختر یا زن دوست شد وبا هاش سکس داشت

# : 4 Apr 2008 12:27

چگونه مطمئن شویم یک دختر آماده ی بوسیده شدن است.

هيچ چيز مثل بوسيدن يک دختر برای اولين بار کيف نداره. همه ی وجود آدم مملو از هيجان و لذت می شه. ولی به همون اندازه هم ضدحاله اگربری طرفه يک دختر برای بوسيدنش و اون روشو اون ور کنه !!

پس چار ميشه کرد که اين اتفاق نيفته و قبل از اين که اقدامی برای بوسيدن بکنيم بدونيم که دختر مايل به بوسيده شدن هست؟
ديگه احتياج نيست بشينید غم و قصه بخوريد که چرا لب های قشنگ دختره رو نبوسيديد از ترس. از اين تکنيک استفاده کنيد در ۹۹ درصدمواقع جواب می ده...

وقتی که مشغول صحبت با دختره هستيد٬ خيلی با ملاحظه نک موهاشو لمس کنيد و يه چيزی راجع به موهاش بگين. مثلا چقدر موهات خوشرنگه يا ..اگر ديديد دختره با اين مساله مشکلی نداره و لبخند زد يا همچين چيزهايی دوباره نوکه موهاشو (لطفا با دقت بخونيد و خودتونو به خنگی نزنيد٬ نوکه موهاش نه نوکه جای ديگش) لمس کنيد و باهاش آروم بازی کنيد و ولی اين بار موقع اين کار چند بار نگاهتون رو از چشماش به لبهاش بندازيد و دوباره چشمهاش. اگر هنوز می خنديد و عکس العمل منفی نشون نداد ٬ بدونيد که آماده است برای بوسيده شدن.

حالا چرا اين تکنين کار می کنه؟ برای اين که دختر به طور غريزی معنی حرکت شما رو می فهمن و اگر نخواهند که اين اتفاق بيفته وسيله ای دارن که اعتراض بکنن و خيلی راحت مانع بازی شما با موهاشون می شن. اگر اين اتفاق افتاد اوضاع هنوز مناسب ماچ و بوس نيست.

قدر اين تکنيک رو بدونيد که می تونه دماغتونو از سوخته شدن حفظ کنه. با اين تکنيک به جای دو ساعت اين پا اون پا کردن که بوسش کنم نکم٬ تو ۵ دقيقهمی فهميد که چی کاره ايد.

از دست عزیزان چه بگویم گله ای نیست...گر هم گله ای هست دگر حوصله ای نیست
# : 4 Apr 2008 12:42

dariushagha عزیز ممنون خوب بود راستی من تازه واردم می تونم رو دوستی شما حساب کنم اگهمشکلی داشتم بگم مثلا چگونه تو ÷روفایلم شمخصات بیشتری بدم و...

# : 4 Apr 2008 12:43

Quoting: dariushagha
قدر اين تکنيک رو بدونيد که می تونه دماغتونو از سوخته شدن حفظ کنه. با اين تکنيک به جای دو ساعت اين پا اون پا کردن که بوسش کنم نکم٬ تو ۵ دقيقهمی فهميد که چی کاره ايد.

اگه دختر کچل بود چی؟

مرد و زن به خاطر این ازدواج می کنند که نمی دانند خودشان باید با خودشان چه کار کنند - آنتوان چخوف
# : 4 Apr 2008 12:47

Quoting: hornet_32
گه دختر کچل بود چی؟

مال تو میشه...

# : 4 Apr 2008 12:47

Quoting: mostafa_sineh
م اگهمشکلی داشتم بگم مثلا چگونه تو ÷روفایلم شمخصات بیشتری بدم و...

فعلا که خوب آمدی...

# : 4 Apr 2008 12:51

ممنون

# : 4 Apr 2008 13:03

salam man tazikam bacheha taze varedam rateshman ye 2khtar khale daram ke badjoori doost daram bahash 3x dashte basham komakam konid vala ghaziye ine ke oon ye bar oomade bood esf khooneye ma ye rooz asr ke hame khab boodan man mahsa too otaghe man boodim man roo tkhtam boodam oonam paine takht va kholase ye kam kamaresho barash maloondam ke ye dafe didam dare mamanam bidar mishe ke bikhiyal shodim raftam karaj mamanam ina naboodan va mahsa hey khodesho be man nazdik mikard vali mane khak bar sar hich ghalati natoonestam bokonam ta inke raftam in tabestoon doobare khoonashoon va tanha shodim vali dige mahale sage manam nazarsht

# : 4 Apr 2008 13:14

Quoting: tazik
salam man tazikam bacheha taze varedam rateshman ye 2khtar khale daram ke badjoori doost daram bahash 3x dashte basham komakam konid vala ghaziye ine...

فکر کنم اشکال از مهسا باشه. یه دوره تو آویزون ببینه مشکلش حل میشه رفیق

مال تو میشه...

دخترای کچل بیاند اینور!

Quoting: mostafa_sineh
سلام چه جوری می شه با یه دختر یا زن دوست شد وبا هاش سکس داشت

وجود می خواد رفیق!

در ضمن یه چیزی رو هیچ وقت فراموش نکن: با دختری سکس خواهی داشت که به خاطر سکس بهش نزدیک نشده باشی! حالا بشین فکر کن ببین چی گفتم

مرد و زن به خاطر این ازدواج می کنند که نمی دانند خودشان باید با خودشان چه کار کنند - آنتوان چخوف
# : 4 Apr 2008 13:26

قدر اين تکنيک رو بدونيد که می تونه دماغتونو از سوخته شدن حفظ کنه. با اين تکنيک به جای دو ساعت اين پا اون پا کردن که بوسش کنم نکم٬ تو ۵ دقيقهمی فهميد که چی کاره ايد

آق داریوش پس رمز موفقیت شوما اینه
خیلی چاکریم

هرکه عاشق شدجفا بسیارمیبایدکشید/بهریک گل منت صدخارمی باید کشید/من به مرگم راضیم،امانمیآیداجل/بخت بدبین،ازاجل هم نازمیبایدکشید
. 1 . 2 . 3 . >>
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.