| نویسنده |
پیام |
|
|
لاله جان متاسفانه با برنامه ای که وارد سایت میشم نمیتونم خصوصی م رو چک کنم . اگه امکان داره برام ایمیل کن. ممنونم.
|
|
|
Quoting: laleh23 خصوصیتو چک کن دختر خوب نمي خواي ما هم ثواب ببريم  تو فروم بگو شايد ما هم يه ر.زي مستفيد شديم البته در نقش فاعل 
مخلص همه رامين 
صفای ما پابرهنه هاست که هیچ ریگی به کفشمون نیست!!!...........................مرند
|
|
|
چرا جواب نمیدید ؟؟؟
|
|
|
|
|
asal_777
اینا همش شوخی مینکن جواب نیمیگیری اخر نی بلد نیستن جواب بدن ولشون کن من مثل تو دنبال همینم
|
|
|
smartgirl اگه شما جوابی پیدا کردی به من هم بگو. منتظرم....
|
|
|
Quoting: smartgirl اینا همش شوخی مینکن جواب نیمیگیری اخر

asal_777 من میلتو ندارم  از مدیرا ادرس آینه بگیر تا بتونی چک کنی 
Quoting: maste_batel دختر خوب نمي خواي ما هم ثواب ببريم تو فروم بگو شايد ما هم يه ر.زي مستفيد شديم البته در نقش فاعل فقط آدرس یه جایی بود  خارج از قوانین بدون اجازه ادمین آدرس سایتی بذاریم 
لاله
|
|
|
بابا پاشو برو مغازه که چیزهای طبیعی میفروشند..
اگر بهترین دوستم نیستی لااقل بهترین دشمنم باش اگرغمخوارم نیستی لااقل بزرگترین غمم باش هرچه هستی همیشه بهترین باش چون بهترینه
|
|
|
asal_777 میتونی خمیردنون مزمزه کنی قرص نعناع یا کاندوم میوهای اول برا دوست پسرت بزن بعد oral sex
علیرضا
|
|
|
|
|
Quoting: asal_777 سلام به همه دوستان سوال من اینه که در خیلی از تاپیکها خوندم که خانمها برای سکس دهانی از خوشبو کننده ها استفاده کنند. میخواستم بدونم منظور استفاده از عطر و ادکلن هست ؟؟؟ یا اینکه منظور کرم ، اسپری ، پماد و یا ماده خاص دیگه ای ؟ اگه هست لطفا اسمش و یا مارکش رو بگید. اگه منظورت خوشبو شدن واژنه معمولا مزه و بوش خیلی وابسته به تغذیه ست. مثلا مصرف قرصای ویتامین یا سیر تاثیر بد داره. ولیکن برا اینکه اطمینان به خوش بویی داشته باشید بهترین روش دوش گرفتن قبل از همبستر شدن هستش. برا پارتنرتون هم همینطور.
|
|
|
Quoting: dariushagha بابا پاشو برو مغازه که چیزهای طبیعی میفروشند..
Quoting: alirerza میتونی خمیردنون مزمزه کنی قرص نعناع یا کاندوم میوهای اول برا دوست پسرت بزن بعد oral sex
Quoting: lolipup اگه منظورت خوشبو شدن واژنه معمولا مزه و بوش خیلی وابسته به تغذیه ست. مثلا مصرف قرصای ویتامین یا سیر تاثیر بد داره. ولیکن برا اینکه اطمینان به خوش بویی داشته باشید بهترین روش دوش گرفتن قبل از همبستر شدن هستش. برا پارتنرتون هم همینطور. بابا ایول به اینهمه مغز و هوش. واقعا آدم به ایرونی بودن خودش افتخار میکنه. باید همه شما رو معرفی کنن که جایزه نوبل بگیرین.
اين ازون ماستا كه فكر ميكني نيست
|