| نویسنده |
پیام |
|
|
سلام به همه دوستان سوال من اینه که در خیلی از تاپیکها خوندم که خانمها برای سکس دهانی از خوشبو کننده ها استفاده کنند. میخواستم بدونم منظور استفاده از عطر و ادکلن هست ؟؟؟ یا اینکه منظور کرم ، اسپری ، پماد و یا ماده خاص دیگه ای ؟ اگه هست لطفا اسمش و یا مارکش رو بگید.
|
|
|
asal_777
Quoting: asal_777 سلام به همه دوستان سوال من اینه که در خیلی از تاپیکها خوندم که خانمها برای سکس دهانی از خوشبو کننده ها استفاده کنند. میخواستم بدونم منظور استفاده از عطر و ادکلن هست ؟؟؟ یا اینکه منظور کرم ، اسپری ، پماد و یا ماده خاص دیگه ای ؟ اگه هست لطفا اسمش و یا مارکش رو بگید سوال صرفا در تخصص ستاره جیپسی هست و بس
هرکه عاشق شدجفا بسیارمیبایدکشید/بهریک گل منت صدخارمی باید کشید/من به مرگم راضیم،امانمیآیداجل/بخت بدبین،ازاجل هم نازمیبایدکشید
|
|
|
یعنی هیچ کسی پیدا نمیشه که به من کمک کنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
|
|
|
|
|
Quoting: asal_777 یعنی هیچ کسی پیدا نمیشه که به من کمک کنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چـرا. هست . برو دست به دامن المیرا معروف به zongele بشو. اون همه فن حریفه و میتونه خیلی مشگلا رو حل بکنه .
Happy New Girls
|
|
|
چی ؟؟؟ کجا برم ؟ از کی بپرسم ؟
|
|
|
asal_777
Quoting: asal_777 چی ؟؟؟ کجا برم ؟ از کی بپرسم ؟ دوست من من به یکی از بچه ها که میدونم جواب سوالتو میدونه خصوصی میزنم که بیاد جوابتو بده
هرکه عاشق شدجفا بسیارمیبایدکشید/بهریک گل منت صدخارمی باید کشید/من به مرگم راضیم،امانمیآیداجل/بخت بدبین،ازاجل هم نازمیبایدکشید
|
|
|
Kaveh87 مرسی ....
|
|
|
خصوصیتو چک کن 
لاله
|
|
|
|
|
Quoting: asal_777 برای سکس دهانی از خوشبو کننده ها استفاده کنند. بابا مسواک بزن یا یکمی نعنا بخور....
اگر بهترین دوستم نیستی لااقل بهترین دشمنم باش اگرغمخوارم نیستی لااقل بزرگترین غمم باش هرچه هستی همیشه بهترین باش چون بهترینه
|
|
|
asal_777
Quoting: asal_777 Kaveh87 مرسی .... خواهش میکنم
|