صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / پرسش و پاسخ در خصوص مسائل و مشکلات جنسی / لطفا یکی به من کمک کنه
<< . 1 . 2 .
نویسنده پیام
# : 2 Apr 2008 11:47

Quoting: alisparkk
من یه ادمه خیلی خجالتی هستم که الان 6 ماهه امدم امریکاا من 2 سالی هست که عاشقه یکی از دخترهای فامیل هستم ولی روم نمیشه بهش بگم یعنی می ترسم بگم ناراحت بشه بعد دیگه نبینمش از نظر خانوادگی هم مشکلی ندارم چون اهله مذهب نیستیم بعد من اطمینان ندارم که اون منو دوست داره یا نه ولی احتمال 60% میدم که نظرش موافقه ولی انقدر من دوسش دارم که حاضرم جونمو بدم براش و من نمیدونم چجوری باید بهش بگم که بهش علاقه دارم؟ اگه بهم کمک کنید ممنون میشن

مشخصاتتو كامل بده سن و شغل و تحصيلات خودت و طرف
تا راه حل منطقي برات پيدا كنيم
ولي فعلا خودتو زياد مشتاق نشون نده
اگهخ بگي كه چقد دوسش داري و خيلي خودتو جلوش بريزي براش عادي ميشي و خيلي راحت ازت مي گذره
موفق باشي

مخلص همه رامين

زدست دیده و دل هردو فریاد................ که جان را می کند چون شعله در باد!!!...........................مرند
# : 2 Apr 2008 11:52

ببین منم آمریکام.آدرس دختره بده برات آزمایش کنم... شاید بشه از 60% بکنم بشه 100 ...خوبه؟

از دست عزیزان چه بگویم گله ای نیست...گر هم گله ای هست دگر حوصله ای نیست
# : 2 Apr 2008 12:05

Quoting: dariushagha
ببین منم آمریکام.آدرس دختره بده برات آزمایش کنم... شاید بشه از 60% بکنم بشه 100

این داریوش اقا همیشه تو کمک کردن پیش قدمه
امید است همه آویزون دنباله رو راه آق مدیر باشند

هرکه عاشق شدجفا بسیارمیبایدکشید/بهریک گل منت صدخارمی باید کشید/من به مرگم راضیم،امانمیآیداجل/بخت بدبین،ازاجل هم نازمیبایدکشید
# : 6 Apr 2008 01:49

بگو میخوامت .. رد کرد بگو بیلاخ .. حالا کی تو رو خواسته ..

<< . 1 . 2 .
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.