| نویسنده |
پیام |
|
|
من یه ادمه خیلی خجالتی هستم که الان 6 ماهه امدم امریکاا من 2 سالی هست که عاشقه یکی از دخترهای فامیل هستم ولی روم نمیشه بهش بگم یعنی می ترسم بگم ناراحت بشه بعد دیگه نبینمش از نظر خانوادگی هم مشکلی ندارم چون اهله مذهب نیستیم بعد من اطمینان ندارم که اون منو دوست داره یا نه ولی احتمال 60% میدم که نظرش موافقه ولی انقدر من دوسش دارم که حاضرم جونمو بدم براش و من نمیدونم چجوری باید بهش بگم که بهش علاقه دارم؟ اگه بهم کمک کنید ممنون میشن 
|
|
|
Quoting: alisparkk من یه ادمه خیلی خجالتی هستم که الان 6 ماهه امدم امریکاا من 2 سالی هست که عاشقه یکی از دخترهای فامیل هستم ولی روم نمیشه بهش بگم یعنی می ترسم بگم ناراحت بشه بعد دیگه نبینمش از نظر خانوادگی هم مشکلی ندارم چون اهله مذهب نیستیم بعد من اطمینان ندارم که اون منو دوست داره یا نه ولی احتمال 60% میدم که نظرش موافقه ولی انقدر من دوسش دارم که حاضرم جونمو بدم براش و من نمیدونم چجوری باید بهش بگم که بهش علاقه دارم؟ اگه بهم کمک کنید ممنون میشن از من ميشنفي بشين همونجا حالتو بكن/من جنسمو ميشناسم.به اون 60%اعتماد نكن.وقتي دقت كني ميبيني 6%هم نيست. راستي وقتي پاي عشق و عاشقي مياد وسط خجالتو بريز دور.بهش بگو عاشقشي.جرم كه نكردي فقط عاشقي.اكي؟!يا ميگه آره يا ميگه نه ديگه.سرتو نميذاره بيح جوق ببره كه...
به كوروش چه خواهيم گفت؟forum/19_57882_0.html
|
|
|
# : 1 Apr 2008 08:59 | ویرایش بوسیله: lolipup
دختر خانمه امریکاست یا تو ایران؟ اگه تو ایرانه خوب شیش ماهی دیر به فکر افتادی که بهش بگی. اگه تو امریکاست خوب ازش درخواست کن که باهات بیاد بیرون مثلا اگه کنسرتی تو شهرتون هستش. انوقت اگه قبول کرد یعنی اونم دوست داره باهت بیشتر آشنا بشه. آگه رد کرد بهش فرصت بده بعد از چند هفته دوباره درخواست کن. 
|
|
|
|
|
lolipup
Quoting: lolipup اگه تو امریکاست خوب ازش درخواست کن که باهات بیاد بیرون مثلا اگه کنسرتی تو شهرتون هستش. انوقت اگه قبول کرد یعنی اونم دوست داره باهت بیشتر آشنا بشه. آگه رد کرد بهش فرصت بده بعد از چند هفته دوباره درخواست کن این خانومه کارش درسته هــــــــــــــــــــــــــــــــــــا 
هرکه عاشق شدجفا بسیارمیبایدکشید/بهریک گل منت صدخارمی باید کشید/من به مرگم راضیم،امانمیآیداجل/بخت بدبین،ازاجل هم نازمیبایدکشید
|
|
|
Quoting: Kaveh87 این خانومه کارش درسته هــــــــــــــــــــــــــــــــــــا چی خیال کردی استاد مخ زنیه
|
|
|
داداش اولا چند سالته ؟
اگه بین 20 تا 25 سالی بی خیال باش .... تو این دوره از سن از این چیزا زیاد پیش میاد و همه فکر میکنن دیگه هیچ چاره ایی ندارند و اگه به خواسته و عشقشون نرسن دنیا به اخر میرسه ... در جاییکه این یه توهم و خیاله باطله .
واگه 25 تا 30 هستی ... سعی کن غرورتو به هر قیمتی نفروشی ... چون داری با زندگیت معامله میکنی و اگر خودتو ارزون بفروشی ( غرورتو ) دیگه قابل ارزش یابی مجدد نیست .
یعنی برا کسی بمیر ... که برات یکی ..دو .. درجه تب کنه !!!
در اخر اگه 30 به بالا هستی ... زیاد نباید برات فرقی داشته باشه . شد ... شد ... نشد ... نشد !
<<< برای موفقیت در زندگی >>> : *** یا باید به اندازه آرزوهایمان تلاش کنیم ... یا به اندازه تلاشمان آرزو کنیم ***
|
|
|
Quoting: HOMAYUON شد ... شد ... نشد ... نشد ! داد داد...نداد خفت
|
|
|
Quoting: lolipup دختر خانمه امریکاست یا تو ایران؟ اگه تو ایرانه خوب شیش ماهی دیر به فکر افتادی که بهش بگی. اگه تو امریکاست خوب ازش درخواست کن که باهات بیاد بیرون مثلا اگه کنسرتی تو شهرتون هستش. انوقت اگه قبول کرد یعنی اونم دوست داره باهت بیشتر آشنا بشه. آگه رد کرد بهش فرصت بده بعد از چند هفته دوباره درخواست کن. حرفاش کاملا منطقی هستش .  آبنبات جان برو که کارت درسته . 
یا رب دل دوستان پر از غم نکنی , با تیز قضا ما خم نکنی , ای چرخ تو را به حق قرآن سوگند بعد از من یک مو ز تن رفیق ما کم نکنی .
|
|
|
|
|
Quoting: alisparkk من نمیدونم چجوری باید بهش بگم که بهش علاقه دارم؟ همینجوری که الان گفتی
|
|
|
Quoting: alisparkk من یه ادمه خیلی خجالتی هستم که الان 6 ماهه امدم امریکاا من 2 سالی هست که عاشقه یکی از دخترهای فامیل هستم عشق و عاشقی دوساله شما چه ربطی به آمریکا رفتنت داره.
Quoting: alisparkk انقدر من دوسش دارم که حاضرم جونمو بدم براش و من نمیدونم چجوری باید بهش بگم که بهش علاقه دارم؟ اگه بهم کمک کنید ممنون میشن از حرفات معلوم نیست که این فامیلتونو به عنوان دوست دختر میخوای یا به عنوان همسر آینده. در صورت اول دوستان پیشنهاداتی در بالا کردن که خوب میشود به آنها عمل کرد. ولی اگر برای ازدواج است اول از همه از هول حلیم مواظب باش نیفتی تو دیگ. شروع ازدواج با عشق خیلی خوب و رمانتیک هستش ولی در ازدواج خیلی مسایل دیگه در میان هست که باید به اونها هم فکر کنی. مثلا آیا خودت آمادگی ازدواج کردن رو داری. آیا خود دختر علاقه به ازدواج دارد ( یعنی حاضر هست که خواستگار قبول کنه) خانواده دختر چه نوع دامادی میخوان. میگن در ازدواج دل رو باید به دریا زد. ولی من میگم کسی که دل رو به دریا میزنه باید حداقل یک کمی شنا کردن بلد باشه یا یه نجات قریق در ساحل داشته باشه. بهر صورت اگر قصد ازدواج داری بهتر از خانواده دختر سوال کنی و بخوای که در صورت توافق به شما اجازه بدن که باهم باشین و بهتر همدیگه رو بشناسین.
اين ازون ماستا كه فكر ميكني نيست
|