صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / پرسش و پاسخ در خصوص مسائل و مشکلات جنسی / منی من سفید نیست و یه جورایی شبیه به زرد هست
<< . 1 . 2 .
نویسنده پیام
# : 3 Apr 2008 02:27

Quoting: kazem_1127
آنتی بیوتیک داد گفت که بهتر شدی دیگه من دمبالش نرفتم گفت که دوباره باید آزمایش بدی که شاید برگرده

آنتی بیوتیک رو باید تا اخرش مصرف کنی حتی بعد از ظاهر شدن علائم بهبودی

بخصوص سفیکسم که خیلی قوی هستش

ولی حتما باید مصرف میکردی تا تموم شن

بمیرد آنکه میخواهد تو را گریان ببیند...
# : 3 Apr 2008 20:21

من مصرف کردم تا وقتی که تموم شد یعنی انقدر خوردم که دیگه واسم نبود.
این سفیکسم آنتی بیوتیک هست؟؟؟؟؟
به من کوآموکسی کلاو داده بود گفت که عفونتت خوب شده و دیگه خودش به من این دارو رو نداد.فقط ویتامین ای و ویتامین سی و سیلدنافیل

# : 4 Apr 2008 02:22

Quoting: kazem_1127
این سفیکسم آنتی بیوتیک هست؟؟؟؟؟

بله آنتی بیوتیک هست

بمیرد آنکه میخواهد تو را گریان ببیند...
# : 12 Jul 2008 19:46

رنگ مني طبيعي سفيد شيري يا مايل به زرد يا خاكستريه وهيچكدوم نگراني ندارن. فقط اگر صورتي يا مايل به قرمز باشه نشانه وجود خون در ان ولازمه به متخصص كليه ومجاري ادرار مراجعه كني . سيلدنافيل يا اسم تجارتي واياگرا براي مشكلات نعوظ هست وبا تجويز متخصص كليه يا روانپزشك اگه لازم باشه خوبه در امريكا هم تاييد شده. داروي گياهي هم در داروخانه رسما عرضه ميشه به اسم "افروديت" ولي پزشكان تاييدش نميكنن.

<< . 1 . 2 .
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.