صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / پرسش و پاسخ در خصوص مسائل و مشکلات جنسی / منی من سفید نیست و یه جورایی شبیه به زرد هست
. 1 . 2 . >>
نویسنده پیام
# : 28 Mar 2008 01:43

سلام دوستان من رنگ آبم سفید نیست توی فیلمها میدیدم که سفید هستش
ازمایش دادم یه ویتامین ای و سی داد با چند تا قرص دیگه گفت که عفونت داری اما در مورد رنگش چیزی نگفت آیا غیر طبیعی نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
در ضمن من کیرم خوب سفت نمیشه چه دارویی استفاده کنم؟سیلدنافیل خوبه؟یه بار دکتر به من از این قرص داد ولی نامزدم به من گفت که حق ندارم استفاده بکنم نظرتون چیه؟

# : 28 Mar 2008 21:16

Quoting: kazem_1127
عفونت

دليل زردي اينه اگه رفع بشه تمومه
در ضمن من کیرم خوب سفت نمیشه چه دارویی استفاده کنم؟

شما مشكلت اينه كه به خاطر عفونت دستگاه تناسليت خوب كار نمي كنه اگه حل بشه اونم تمومه
آنتي بيوتيك نداده؟
سیلدنافیل خوبه؟

یه بار دکتر به من از این قرص داد ولی نامزدم به من گفت که حق ندارم استفاده بکنم نظرتون چیه؟

در مورد نامزدت يا دكتره ؟

مخلص همه رامين

صفای ما پابرهنه هاست که هیچ ریگی به کفشمون نیست!!!...........................مرند
# : 29 Mar 2008 17:49

آنتی بیوتیک داد گفت که بهتر شدی دیگه من دمبالش نرفتم گفت که دوباره باید آزمایش بدی که شاید برگرده.
حالا یه سوال دارم:
رنگ طبیعی اب کیر چه جوریه؟

# : 30 Mar 2008 01:45

آقا مطمئنی زرد باشه یعنی عفونت؟
چه دکتری باید رفت؟

LOVE
# : 30 Mar 2008 10:24

مال شما هم تقریبا زرده؟
حالا نمیشه دقیق گفت که زرده چون من از رنگ منگ زیاد سر در نمیارم اما سفید که اصلا نیستش.بیشتر شبیه زرده.
باید پیش دکتر اورولوژی رفت اما من پیش دکتر عمومی رفتم اونها هم سر در میارن.
بهت آزمایش ادرار و منی میدهند.

# : 1 Apr 2008 23:34

کلا رنگ طبیعی منی چه رنگی هستش؟

# : 2 Apr 2008 06:42 | ویرایش بوسیله: lolipup

کلا رنگ طبیعی منی چه رنگی هستش؟

رنگ طبیعی منی از سفید تا شیری مایل به زرد میتونه باشه. ولیکن گاهی اوقات مصرف دارو یا بعضی از خوراکیها میتونه رنگ رو تغییر بده.
اکثرا در صورت فعالیت جنسی زیاد یا خود ارضاعی منی حالت شفافتر و رقیقتری بخود می گیره.
اگه رنگ منی بطور غیر عادی زرد یا مایل به سبز بشه این نشونه عفونت و نوعی بیما ری مقاربتی مثل gonorrhea هستش.
رنگ قرمز هم نشونه بیماری هستش.

# : 2 Apr 2008 10:20

در ضمن من کیرم خوب سفت نمیشه چه دارویی استفاده کنم؟سیلدنافیل خوبه؟یه بار دکتر به من از این قرص داد ولی نامزدم به من گفت که حق ندارم استفاده بکنم نظرتون چیه؟

به نظر من نامزدت از قافیه این دارو ترسیده
به جاش از سفتازیدیم استفاده کن احتمالا سفت میکنه

# : 2 Apr 2008 11:50

رنگ طبیعی اب کیر چه جوریه؟

مال ما كه رنگ خامه پاستوريزه تازس
كم چرب

مخلص همه رامين

صفای ما پابرهنه هاست که هیچ ریگی به کفشمون نیست!!!...........................مرند
# : 3 Apr 2008 01:51

خیلی ممنون از جوابهاتون
این سفتازیدیم چه جورش هست من تا به حال نشنیدیم؟میشه توضیح بدی.خطر هم داره؟

. 1 . 2 . >>
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.