| نویسنده |
پیام |
|
|
بچه ها سلام ... کس مصنوعی کسی داره برای فروش اگه دارید قیمت هم لطف کنید ...
|
|
|
کسی نیست ؟
|
|
|
عروسکم بود خریدارم ...
|
|
|
|
|
یه تاپیکی در ایبنباره بود. مصنوعی از طبیعی گرونتره 300 هزار تومان به بالا
LOVE
|
|
|
Quoting: Ak0n بچه ها سلام ... عليك
Quoting: Ak0n کس مصنوعی کسی داره برای فروش اگه دارید قیمت هم لطف کنید دو تا كوچه پايينتر سوپر دو لوكس هست برو اونجا  مرد حسابي تو ايران كه اين چيزا پيدا نميشه يعني ميشه ولي به قول دوستمون گرونتر از طبيعي
مخلص همه رامين 
زدست دیده و دل هردو فریاد................ که جان را می کند چون شعله در باد!!!...........................مرند
|
|
|
از هر دوی شما ممنونم به هر حال اگه کسی داره منو با خبر کنه ممنون میشم 
|
|
|
طبیعی که ارزونتره مصنوعی از مواد شیمیای ساخته شده که برای پوست خوب نیست و عوارض داره. غیر از این طبیعیش خواصی داره که مصنوعی فاقد آن است.
LOVE
|
|
|
سلام دوستان حقيقتش من خيلي وقته كه تو كفم... خواهشا مسخرم نكنيد. خب خيليا اين مشكل منو دارن. خيلي دلم مي خواد كس بكنم و با يكي باشم ولي نمي دونم چه حسيه كه نمي تونم برم جلو و با كسي صحبت كنم... مدام با عكسهاي مهيج تحريك مي شم و تو تنهايي لعنتي خودم، جق مي زنم... اه... بخدا اگه يكي باشه كه كمكم كنه و منو از اين وضع نجات بده ممنونش ميشم... من 23 سالمه / بچه قم هستم /.

|
|
|
|
|
مگه دم حرم کس صیغه ای نیست؟
کس مصنوعی گرونه. نیم کیلو گوشت لخم بگیر وسطش سوراخ کن بکن توش با کاندوم بکن بیماری مشترک بین انسان و دام نگیری جنون گاوی و این مرضا
LOVE
|
|
|
Quoting: womanizer سلام دوستان حقيقتش من خيلي وقته كه تو كفم... خواهشا مسخرم نكنيد. خب خيليا اين مشكل منو دارن. خيلي دلم مي خواد كس بكنم و با يكي باشم ولي نمي دونم چه حسيه كه نمي تونم برم جلو و با كسي صحبت كنم... مدام با عكسهاي مهيج تحريك مي شم و تو تنهايي لعنتي خودم، جق مي زنم... اه... بخدا اگه يكي باشه كه كمكم كنه و منو از اين وضع نجات بده ممنونش ميشم... من 23 سالمه / بچه قم هستم /.
Quoting: Ak0n بچه ها سلام ... کس مصنوعی کسی داره برای فروش اگه دارید قیمت هم لطف کنید ... http://pars.110mb.com/
LOVE
|