| نویسنده |
پیام |
|
|
سلام چندتا تاپیک تو سایت های دیگه دیدم برام جالب بود اینجام میزارم.
سلام من همه جا خونده ام سرد شدن در سکس , انزال زودرس , بیمیلی به سکس , دوری از هم برای کمبود سکس و غیره ولی مشکل من بر عکس خیلی سکسی هستم
[u]من پسر خیلی خیلی خیلی سکسی هستم این حرفیه که خیلیا هنگام سکس میزنن و بهش میبالن ولی این مسئله برای من مشکل بوجود آورده.
من وحشت ناک سکسیم و خیلی تو زندگیم برام دردسر درست کرده
اون اوایل بنظرم بد که نمیومد خوبم بود ولی الان دارم رنج میکشم من میخوام میل جنسیم عادی بشه یکی یه راه جلو پام بزاره......
|
|
|
Quoting: amir_23_tehran اون اوایل بنظرم بد که نمیومد خوبم بود ولی الان دارم رنج میکشم من میخوام میل جنسیم عادی بشه یکی یه راه جلو پام بزاره...... تخماتو بکش . دیگه هرچی ببینی ، انگار نه انگار . فکر میکنی هویج دیدی . هیچیت نمیشه 
کسی چه میداند ، شاید این جهان جهنم عالمی دیگر باشد
|
|
|
Quoting: mashgholam تخماتو بکش . دیگه هرچی ببینی ، انگار نه انگار . فکر میکنی هویج دیدی . هیچیت نمیشه ای ول مشتی یارو میگه دندونم درد میکنه شما میگی کله رو بکن بنداز دور 
دیگه آب حوض نمی کشیم، دمپایی خشکه هم نمی خریم، پیـره زن هم خفه نمی کنیم، اما کـــس مــــی کنیم!
|
|
|
|
|
Quoting: WhatEver ای ول مشتی یارو میگه دندونم درد میکنه شما میگی کله رو بکن بنداز دور راه حل ریشه ای که میگن اینه . مشکلو باید از ریشه حل کرد 
|
|
|
Quoting: mashgholam راه حل ریشه ای که میگن اینه . مشکلو باید از ریشه حل کرد آهان پس داری تمرین مدیریت دولتی میکنی
دیگه آب حوض نمی کشیم، دمپایی خشکه هم نمی خریم، پیـره زن هم خفه نمی کنیم، اما کـــس مــــی کنیم!
|
|
|
Quoting: WhatEver آهان پس داری تمرین مدیریت دولتی میکنی قراره جانشین سردار بشم  نماز جماعت و این صحبت ها 
|
|
|
Quoting: mashgholam قراره جانشین سردار بشم نماز جماعت و این صحبت ها نمیشه من هم بشم همونی که اون کنار می ایسته و میگه بلند شید و بشینید و از این حرفا ! پ.ن. ما رو یه بار به زور از طرف مدسه بردن مسجد نماز برا همین یادم نیست به اون چی میگن 
|
|
|
Quoting: WhatEver نمیشه من هم بشم همونی که اون کنار می ایسته و میگه بلند شید و بشینید و از این حرفا ! پ.ن. ما رو یه بار به زور از طرف مدسه بردن مسجد نماز برا همین یادم نیست به اون چی میگ
منظورا اونیه که اذان و اقامه میگه هست ؟؟
|
|
|
|
|
Quoting: aftabbamaze منظورا اونیه که اذان و اقامه میگه هست آره همون 
|
|
|
Quoting: WhatEver نمیشه من هم بشم همونی که اون کنار می ایسته و میگه بلند شید و بشینید و از این حرفا ! پ.ن. ما رو یه بار به زور از طرف مدسه بردن مسجد نماز برا همین یادم نیست به اون چی میگن
Quoting: aftabbamaze منظورا اونیه که اذان و اقامه میگه هست
Quoting: WhatEver آره همون اسمش مکبر است . بی سواد ها . شماها چطوری اومدید توی اویزون . از حداقل شرایط برای ورود به این سایت داشتن مدرک لیسانسه !
|