| نویسنده |
پیام |
|
|
سلام میخواستم ازتون بپرسم ببینم کسی میتونه کمکم کنه چطوری میشه پرده دخترارو تشخیص داد مثلاَ حلقوی - عقب - و ... که خودتون هتر میدونید. فکنم این بدرد خیلیا بخوره : 
ممنون میشم پسر 23 تهران
|
|
|
Quoting: amir_23_tehran مثلاَ حلقوی - عقب

Quoting: amir_23_tehran چطوری میشه پرده دخترارو تشخیص داد مثلاَ حلقوی - عقب - و ببین داداش! پرده دخترا حلقویه مگر خلافش ثابت بشه...برای تایید تشخیص از خود دختره بپرس!
|
|
|
Quoting: amir_23_tehran فکنم این بدرد خیلیا بخوره : والا راستش به درد من که خیلی خورد . بسی حال کردیم در این سال سی 
کسی چه میداند ، شاید این جهان جهنم عالمی دیگر باشد
|
|
|
|
|
Quoting: amir_23_tehran فکنم این بدرد خیلیا بخوره : این خیلیا کیا باشن
|
|
|
Quoting: amir_23_tehran راه تشخیص پرده بکارت اگه تهش خیص..ببخشید خیس بود یعنی بکارت نداره
چو خاکش بُود ناب و پاک و تمیز.......بجای گوهر خاک بر سر بریز reza_34
|
|
|
Quoting: fish اگه تهش خیص..ببخشید خیس بود یعنی بکارت نداره یعنی چی؟؟؟ 
|
|
|
این همه جواب دادین جواب سوال رو ندادین ایول بابا دمتون گرم.
همینه ایرانیا تو علم پیشرفت نمیکنن دیگه....
خارجیا کیرشون تو کسه فکرشون تو کار
ایرانیا کیرشون تو کار فکرشون تو کوس
بابا واسه شما ها که یه سوال این حرفارو نداره
داره؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
Quoting: amir_23_tehran بابا واسه شما ها که یه سوال این حرفارو نداره این لینک شاید کمکت کنه. http://www.avizoon.com/education/archives/001030.html
|
|
|
|
|
Quoting: amir_23_tehran ایرانیا کیرشون تو کار فکرشون تو کوس توم چون مثل بقیه ایرونیا فکرت تو کوس حرف این بنده خداها رو نفهمیدی. داداش اگه پرده بکارت برات مهمه. قبل ازدواج باید تحقیق کنی که بفهمی طرف داره یا نداره. وگرنه بعد ازدواج که به درد نمیخوره. کار از کار گذشته. هیچ جوری نمیتونی ثابت کنی که نداشته. چون دخترمیگه که تو برداشتیش. ضمنا این روزا با جراحی پلاستیکی و گذاشتن پرده مصنوعی هر کلکی میشه زد.
اين ازون ماستا كه فكر ميكني نيست
|
|
|
فقط پزشک متخصص میتونه نوع بکارت رو مشخص کنه البته عکس هایی روی اینترنت هست ولی برای جواب دقیق فقط مراجعه به پزشک میتونه کمک کنه در موارد حساس که نظر پزشک خیلی میتونه تعیین کنننده باشه (مثل موارد قضایی)تا اونجایی که من میدونم حتی نظر پزشک زنان رو هم قبول ندارن و فقط باید به پزشکان پزشکی قانونی مراجعه کنی.... برای همین احتمال اینکه خودت بتونی تشخیص بدی پایینه 
هرکه عاشق شدجفا بسیارمیبایدکشید/بهریک گل منت صدخارمی باید کشید/من به مرگم راضیم،امانمیآیداجل/بخت بدبین،ازاجل هم نازمیبایدکشید
|