| نویسنده |
پیام |
|
|
ممنون لاله خانم گل
خیلی خیلی بامرامی
یعنی به نظرت عنوان و مطلب رو همینجوری که اینجا هست بیان کنم ؟ مشکلی نداره ؟ 
و خدایی خیلی شرمنده که وقتتونو گرفتم و امیدوارم بتونم جبران کنم عزیز 
____________________ بدبختی هم عالمی داره ______________
|
|
|
Quoting: Zour8 من هادی هستم
Quoting: Zour8 خیلی هم عاشق همجنس گرایی بودن و خیلی از پسرای خوشگل رو کرده بودن
Quoting: Zour8 همونطور که گفتم چون سوارخ مبهلم خیلی گشاد شده به صورت ناخواسته باد از بدنم خارج میشه ببین رفیق! برای اینکه راهنماییت کنیم باید بفهمیم به متخصص امراض زنونه احتیاج داری یا مردونه....
|
|
|
Quoting: Zour8 بـــــــــــــــــــــــــــله ! خودشه !!
 خیلی باحالی .
کسی چه میداند ، شاید این جهان جهنم عالمی دیگر باشد
|
|
|
|
|
آقا سامو علیکم ! جدا برای واقعه رخ داده براتون ناراحت شدم. البته حکما کون شما نیز می خاریده است !! شوخی کردم ها ! به دل نگیری بهترین راه اینه که مشکلتو با یکی از دوستات در میون بزاری و باهاش بری دکتر حداقل تو این سایت کسی نمیتونه کاری واست بکنه
http://www.porseman.net/
http://www.iransalamat.com/
این دو تا سایت پزشک دارن کمکت میکنن مخصوصا سایت اولی که سریع هم جوابتو میده. ایشالا مشکلت حل شه
|
|
|
ttew
|
|
|
doost ezez noush joon kardi kardanat beya ma hame too kafe hastime beya bezanim toush
ta raeh koonat hasabi baz basheh
bardia_666_ir
|
|
|
درس و مشقتم كه خوبه خودتو نكش مملكت نياز شديدي به دكتر و مهندس داره تو جفتشو مي توني بشي .
Quoting: Zour8 ایا این مشکل من چجوری حل میشه ؟ مشكل ساختاري هم كه داري پدر ادبيات ايران هم مي توني بشي .
Quoting: Zour8 تا نظر شما اساتید چی باشه .........  اغراق هم كه بلدي شاعر و نويسنده خوبي ميشي  مثل آب ريخته مي مونه ديگه نميشه جمعش كرد گشادي كه گشادش شرمنده كه نمي تونم كاري برات بكنم .
Quoting: lili naze شرم و خجالتت رو درک میکنم دوست عزیز

مخلص همه رامين 
زدست دیده و دل هردو فریاد................ که جان را می کند چون شعله در باد!!!...........................مرند
|
|
|
قدیما وقتی زنی میزایید و گشاد میشد دو سه روز تو آب پوست انار مینشوندنش تا کمی جم شه میدونم قضیه شما فرق میکنه اما ضرری نداره
|
|
|
|
|
Quoting: Zour8 سوراخ مبهلم
شرمنده
ولی مهبل مال خانوماست
هنگامي که يک نفر دچار توهم مي شود، ديوانه اش مي گويند. هنگامي که افراد بسياري دچار يک توهم مي شوند، مؤمن شان مي خوانند.
|
|
|
Quoting: ostad_touraj مهبل مال خانوماست به به دستت رو شد..... شاید کونش مهبل داشته باشه. 
از دست عزیزان چه بگویم گله ای نیست...گر هم گله ای هست دگر حوصله ای نیست
|