صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / پرسش و پاسخ در خصوص مسائل و مشکلات جنسی / اندازه آلت جهت بار دار نمودن همسر
<< . 1 . 2 .
نویسنده پیام
# : 28 Mar 2008 12:11

Quoting: Mustkeesheh
انسانها هیچ وقت به اونچه خدا براشون تعیین کرده راضی نیستن. ولی عشق به فرزند داشتن در خیلی از انسانها بسیار زیاد هستش. بخصوص در بین خانمها. زن اگر بچه دار نشه انگار که چیزی رو کم داره یا براش مثل اینه که گناه کبیره کرده. البته اگه من اشتباه میگم خانوما منو اصلاح کنن.

تو سیستم سنتی زن هویت مستقلی نداره. بلکه هویتش رو از تعداد فرزندانی که به دنیا می اره می گیره. مخصوصا هم اگه پسر باشند.
همین طرز تفکر به صورت سیستماتیک به دختران القا میشه به گونه ای که به یکی از واجبات بدل میشه. یعنی اینکه زنی که فرزند نداشته باشه ارزشی نداره و شوهر حتما باید برای انجام وظیقه خطیر تولید مثل یک زن سالم دیگه رو که قابلیت زایش داشته باشه به خونه بیاره.
همین طرز تفکر حتی در بین افراد مدعی تجدد و مدرنیته هم دیده می شه

مرد و زن به خاطر این ازدواج می کنند که نمی دانند خودشان باید با خودشان چه کار کنند - آنتوان چخوف
# : 28 Mar 2008 12:17

Quoting: hornet_32
و سیستم سنتی زن هویت مستقلی نداره. بلکه هویتش رو از تعداد فرزندانی که به دنیا می اره می گیره. مخصوصا هم اگه پسر باشند.
همین طرز تفکر به صورت سیستماتیک به دختران القا میشه به گونه ای که به یکی از واجبات بدل میشه. یعنی اینکه زنی که فرزند نداشته باشه ارزشی نداره و شوهر حتما باید برای انجام وظیقه خطیر تولید مثل یک زن سالم دیگه رو که قابلیت زایش داشته باشه به خونه بیاره.
همین طرز تفکر حتی در بین افراد مدعی تجدد و مدرنیته هم دیده می شه

این سیستم از روی این غریضه طبیعی زن نشئت میگیره. طبیعت این حس رو در زن گذاشته. و بخاطر همین هم وارد فرهنگ شده . البته شما درست میگی که فرهنگ به اون شاخ برگهایی داده که با اصل طبیعی یک زن مقدار زیادی فرق داره.

اين ازون ماستا كه فكر ميكني نيست
# : 29 Mar 2008 15:23

این سیستم از روی این غریضه طبیعی زن نشئت میگیره

غریزه اصلی زن یعنی ماشین جوجه کشی؟

مرد و زن به خاطر این ازدواج می کنند که نمی دانند خودشان باید با خودشان چه کار کنند - آنتوان چخوف
# : 6 Apr 2008 10:33

Quoting: hornet_32
غریزه اصلی زن یعنی ماشین جوجه کشی؟

نه من نمیگم که زن ماشین جوجه کشی هستش ولی میگم زنها طبیعتا علاقه دارن که فرزند داشته باشن. حس مادر شدن به نظر من یک امر طبیعی هستش. دلیلش هم واضحه زنها هستن که میتونن بچه دار بشن. ولی اگر در جامعه به زن به عنوان ماشین جوجه کشی نگاه میشه خوب مسئله غلطی هستش.

اين ازون ماستا كه فكر ميكني نيست
# : 6 Apr 2008 17:25

نه من نمیگم که زن ماشین جوجه کشی هستش ولی میگم زنها طبیعتا علاقه دارن که فرزند داشته باشن. حس مادر شدن به نظر من یک امر طبیعی هستش. دلیلش هم واضحه زنها هستن که میتونن بچه دار بشن. ولی اگر در جامعه به زن به عنوان ماشین جوجه کشی نگاه میشه خوب مسئله غلطی هستش.

خوب.. دقیقا عرایض بنده هم همین بود: تو جامعه به طور سیستماتیک القا می کنند که زن غریزه مادر شدن داره. در حالیکه این پدره که قمپز بچه هاش رو میده. شما هم که پسری اگه از همون بچگی یه عروسک می دادند دستت مامان بازی کنی که دائم تو گوشت مادر شدن رو می خوندند الان کشته مرده مامان شدن بودی رفیق.

<< . 1 . 2 .
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.