| نویسنده |
پیام |
|
|
# : 26 Mar 2008 02:07 | ویرایش بوسیله: royale_korosh
Quoting: ostad_touraj بزنید و بچه هایتان را درون چاه بریزید
 یاد جک اون ترکه افتادم که...
|
|
|
ولی بی شوخی بگم تو دوران دبیرستان یه رفیقی داشتم البته رفیق که نمیشه گفت همکلاسی این زیادی جق میزد روزی سه چهار بار طفلک آخرش دیوانه شد بچه خیلی خوبی بود واقعا حیف شد چند وقت پیش بهشو تو خیابون دیدم بچه مچه ها بهشو اذیت میکردن طفلکی رو .درسشم بر عکس من بد نبود البته اغلب این جقیا از بچه درسخونان .در هر صورت بزنید ولی کنترل شده بزنید که مثل این رفیق ما نشید
|
|
|
Quoting: milad_gheli به همون دلایلی که لاله گفت جق زدن اگه به صورت یه عادت در بیاد بد بختتون میکنه
خیلی هم خوشبختشون میکنه
بزنید و حالشو ببرین
این فتوای خودمه
هنگامي که يک نفر دچار توهم مي شود، ديوانه اش مي گويند. هنگامي که افراد بسياري دچار يک توهم مي شوند، مؤمن شان مي خوانند.
|
|
|
|
|
Quoting: royale_korosh ولی بی شوخی بگم تو دوران دبیرستان یه رفیقی داشتم البته رفیق که نمیشه گفت همکلاسی این زیادی جق میزد روزی سه چهار بار طفلک آخرش دیوانه ش از کجا معلوم که بخاطر اون مسئله دیوانه شد؟؟؟؟
|
|
|
Quoting: lolipup از کجا معلوم که بخاطر اون مسئله دیوانه شد؟؟؟؟ نمیدونم شما دکترین
|
|
|
 یه پیشنهاد هر کی هر کاری میدونه درسته انجام بده  که دیگه احتیاج به بحث نداشته باشه
لاله
|
|
|
Quoting: laleh23 یه پیشنهاد هر کی هر کاری میدونه درسته انجام بده که دیگه احتیاج به بحث نداشته باشه یعنی میگی جق بزنیم؟
|
|
|
Quoting: royale_korosh یعنی میگی جق بزنیم؟ یعنی در صورت انجام دادن درست انجام بدی. در ضمن حالا که حرف درستی و غلطی هستش جق نیست جلق هستش. 
|
|
|
|
|
Quoting: lolipup یعنی در صورت انجام دادن درست انجام بد

Quoting: lolipup در ضمن حالا که حرف درستی و غلطی هستش جق نیست جلق هستش. خوب شد گفتی استاد ادبیات عرب حالا من فکر کردم جغ هستش
|
|
|
lolipup ما دیگه عامیانه صحبت میکنیم شما به بزرگی خودت ببخش
|