| نویسنده |
پیام |
|
|
نه
جلق میزن که جلق خوش باشد -------- جلق در زیر دلق خوش باشد
هنگامي که يک نفر دچار توهم مي شود، ديوانه اش مي گويند. هنگامي که افراد بسياري دچار يک توهم مي شوند، مؤمن شان مي خوانند.
|
|
|
تا توانی در جوانی جق بزن گر دست راستت خسته شد با چپ بزن
|
|
|
laleh23
Quoting: laleh23 خود ارضایی بده می تونی بگی دلیل بد بودنش در چی هستش؟؟؟
|
|
|
|
|
دليل بد بودنش اينه كه در خود ارضايي اونقد تمركز زياده كه دور از اضطراب تقريبا ايده آلترين سكس رو در ذهنتون مجسم ميكنيد و در يك سكس خيالي به همه اميال جنسي خود دست مي يابيد. در صورتي كه در سكس واقعي شايد اين شرايط پيش نياد . براي همين سكس لذت خودش رو نخواهد داشت مثل يكي از دوستانمون كه در اين تاپيك : http://www.avizoon.com/forum/3_57568_0.html گفتن كه توي سكس ارضا نميشن ولي با خود ارضايي لذت كامل رو مي برن چون بدن ايشون به بيشترين تحريك و بيشترين تمركز عادت كرده ولي توي سكس اين شرايط احتمالا پيش نمياد . 
مخلص همه رامين 
زدست دیده و دل هردو فریاد................ که جان را می کند چون شعله در باد!!!...........................مرند
|
|
|
maste_batel
Quoting: maste_batel دليل بد بودنش اينه كه در خود ارضايي اونقد تمركز زياده كه دور از اضطراب تقريبا ايده آلترين سكس رو در ذهنتون مجسم ميكنيد و در يك سكس خيالي به همه اميال جنسي خود دست مي يابيد. در صورتي كه در سكس واقعي شايد اين شرايط پيش نياد . براي همين سكس لذت خودش رو نخواهد با تمام این شرایط که گفتید من خودم شخصا فکر نمی کنم خود ارضائی هیچوقت جای ارضا شدن در سکس دو نفره رو بگیره. ولی خوب نظرها متفاوت هستند. دلیل سوال من بیشتر این بود که آیا خود ارضایی برا این بد است چون مشکلات سلامتی بوجود میاره یا نه؟؟
|
|
|
# : 20 Mar 2008 22:07 | ویرایش بوسیله: Amir_ho
Quoting: lolipup می تونی بگی دلیل بد بودنش در چی هستش؟؟؟
اگه اجازه بدی من بگم بیرون آوردن منی از راه غیر طبیعی مانند دست یا مالیدین اعضا به اعضای دیگری به جز همسر خودت یکی از گناه های کبیره هستش به گفته امام شیشم سه دسته هستند که خدا هیچوقت باهاشون سخن نمیگه اولی کسیه که موی سفیدشو بکنه تا نمایش بده که جوونه دومی کسی که بواسطه عضو خودش شهوتشو دفع کنه و سومی کسی که با او لواط بشه_ این دیدگاه از نظر اسلام و دین و شریعت بود
ولی خب بواسطه مشکلات بی حد و حساب ازدواج و تجرد جوونها این مرض خانمانسوز(جق ) شیوع فوق العاده پیدا کرده و دانسته یا ندانسته بسیاری از انسانها رو به انواع اقسام بیماریها مبتلا میکنه در درجه اول وظیفه پدر و مادر هاست که مراقب بچه هاشون باشن جق مبتلایان رو به (ضعف قوای شهوانی دچار میکنه _ بیحال و سست بار میاره شهامت و درستی رو از اونها سلب میکنه _ دچار ضعف قوای جسمی و روحی میکنه _ که معتادین به تریاک و شیره پیش اونها هیچه در درجه اول در چشم و گوش اثر میذاره در درجه اول چشمو ضعیف میکنه و حس سامعه رو تا اندازه قابل توجهی از کار میندازه اگه خیلی ادامه بده و از نظر قوای جسمی ضعیف باشه هر لحظه جلوش چشمش یه مگسی رو در حال پر زدن میبینه که خیلی اذیتش میکنه اگه خیلی ادامه بده میبینی که گاهی وقتها چشمش سیاهی میره و دچار سر گیجه میشه علاوه بر این تحلیل رفتن قوای جسمی و روحی کم شدن خون _ پریدن رنگ نقص قوای حافظه لاغری ضعف و سستی زیاده از حد_ بی اشتهایی _ کج خلقی_عصبانیت _ دوران سر و هزاران آفت دیگه گریبانگیر کسایی میشه که مبتلا به جق هستن البته اونایی که از نظر جسمی قوی هستن ممکنه قدری دیرتر به این بیماری ها دچار شوند و یه بدبختی دیگه ای هم داره طرف به راحتی و سادگی نمیتونه خود ارضایی رو ترک کنه
امیدوارم تونسته باشم قانع کنم البته خانم دکتر لاله خانم بیشتر از ما توضیح میدن عزیز
هر کجا محرم شدی چشم از خیانت باز دار _*_*_* ای بسا محرم که با یک نقطه مجرم می شود...
|
|
|
Quoting: Amir_ho ه اجازه بدی من بگم بیرون آوردن منی از راه غیر طبیعی مانند دست یا مالیدین اعضا به اعضای دیگری به جز همسر خودت یکی از گناه های کبیره هستش به گفته امام شیشم سه دسته هستند که خدا هیچوقت باهاشون سخن نمیگه اولی کسیه که موی سفیدشو بکنه تا نمایش بده که جوونه دومی کسی که بواسطه عضو خودش شهوتشو دفع کنه و سومی کسی که با او لواط بشه_ این دیدگاه از نظر اسلام و دین و شریعت بود

عشق هاله اي است اهورايي که آغازش , پايان و پايانش , آغاز آن است!
|
|
|
سكس دونفره براي خانمهايي كه ميل به سكس مقعدي شديد دارند لذت بخشه ولي اگه قوه تخيل قوي داشته باشي مييني كه تمام اميالت به طرز مطلوب توسط خودت ارضا ميشه . اميالي كه همش شايد در يك بار سكس نشه تجربه كرد و از لحاظ فيزيكي درسته كه از نقطه نظر علمي ثابت نشده ولي به تجارب دوستان و ناداني هاي زمان بچگي بندهخ حقير كاملا بر روح و روان تاثير منفي مي ذاره و جسم رو خسته مي كنه . 
مخلص همه رامين 
زدست دیده و دل هردو فریاد................ که جان را می کند چون شعله در باد!!!...........................مرند
|
|
|
|
|
Quoting: omid_hi این دیدگاه از نظر اسلام و دین و شریعت
این دیدگاه اسلام هستش نه من
اونجوری نگاه میکنی
هر کجا محرم شدی چشم از خیانت باز دار _*_*_* ای بسا محرم که با یک نقطه مجرم می شود...
|
|
|
Quoting: lolipup می تونی بگی دلیل بد بودنش در چی هستش؟؟؟ بله عزیزم چرا نتونم بگم 
خود ارضایی علاوه بر عوارض روحی روانی که باعث میشه زود خسته بشی ، بی حوصله و عصبی باشی ، گوشه گیر و خواب آلودگی رنجت بده ، ضریب هوشییت کاهش پیدا می کنه و در نتیجه توانایی مغز ت پایین میاد  عوارض جسمانی زیادی هم داره هم در آقایان و هم در خانمها 
در آقایان: پوکی استخوان ، دیسک کمر ، عارضه کم بینی با دوبینی ، لاغری ، به هم خوردن ریتم ضربان قلب ، ابتلا به عوارضی همچون نارسایی قلبی و تیروئید ، احساس گرسنگی ، کم شدن آب بدن ، عدم بابری بیضه ها ، عدم تولید اسپرم یا کاهش آن و در نتیجه کافی نبودن اسپرم برای تولید جنین و...
سردرد ، کم شدن قدرت شیر دهی ، لرزش انگشتان دست ، کم بینی ، درد استخوان و مفاصل ، عدم باربری تخمکها ، تغییر مدت زمان دوره ماهانه ، انحراف استخوانها و البته تاثیر مستقیم بر روی جنین و .... و یه چیزای مشترک داره مثل همون ضررهای روحی روانی و کم شدن بینایی ، ریزش موی سر ، خراب شدن پوست و خیلی چیزای دیگه که ممکنه من یادم نیاد 
لاله
|