| نویسنده |
پیام |
|
|
به نظر شما هر چند روز بايد جغ بزنيم(كف دستي)
saeed20
|
|
|
روز خود را با جلق آغاز کنید که هفتاد بلا را دفع می کند
█▀█▄█▀█▄█▀█▄█▀█▄█▀█▄█▀█▄█▀█▄█▀█▄█▀█▄█▀█▄█▀█▄█▀█▄█▀█▄█▀█▄█▀█▄█▀█▄█▀█▄█▀█▄█▀█
|
|
|
Quoting: hooman2008 به نظر شما هر چند روز بايد جغ بزنيم(كف دستي) خود ارضایی بده  هر چی کمتر بهتر  برای جلوگیری از ان
سعی کن هیچ وقت تنها نشی صحنه هایی که باعث تحریک میشه رو سعی کن نمی بینی شبا با شکم پر نخوابی لباس تنگ نپوشی دمای محلی که میخوابی رو سعی کنی در حد پایین باشه سعی کن صبح ها ورزشم هم بکنی زیر دوش از آب ولرم استفاده کنی
لاله
|
|
|
|
|
Quoting: laleh23 خود ارضایی بده هر چی کمتر بهتر برای جلوگیری از ان سعی کن هیچ وقت تنها نشی صحنه هایی که باعث تحریک میشه رو سعی کن نمی بینی شبا با شکم پر نخوابی لباس تنگ نپوشی دمای محلی که میخوابی رو سعی کنی در حد پایین باشه سعی کن صبح ها ورزشم هم بکنی زیر دوش از آب ولرم استفاده کنی
انصافا گل میکاره این خانم دکتر
بخدا من رییس جمهور بودم لاله خانومو وزیر بهداشت میکردم
هر کجا محرم شدی چشم از خیانت باز دار _*_*_* ای بسا محرم که با یک نقطه مجرم می شود...
|
|
|
laleh23
Quoting: laleh23 خود ارضایی بده هر چی کمتر بهتر برای جلوگیری از ان سعی کن هیچ وقت تنها نشی صحنه هایی که باعث تحریک میشه رو سعی کن نمی بینی شبا با شکم پر نخوابی لباس تنگ نپوشی دمای محلی که میخوابی رو سعی کنی در حد پایین باشه سعی کن صبح ها ورزشم هم بکنی زیر دوش از آب ولرم استفاده کنی

هرکه عاشق شدجفا بسیارمیبایدکشید/بهریک گل منت صدخارمی باید کشید/من به مرگم راضیم،امانمیآیداجل/بخت بدبین،ازاجل هم نازمیبایدکشید
|
|
|
Quoting: laleh23 خود ارضایی بده

××× پرچم اراذل چسبیده به سقف ×××
|
|
|
Quoting: laleh23 سعی کن هیچ وقت تنها نشی صحنه هایی که باعث تحریک میشه رو سعی کن نمی بینی شبا با شکم پر نخوابی لباس تنگ نپوشی دمای محلی که میخوابی رو سعی کنی در حد پایین باشه سعی کن صبح ها ورزشم هم بکنی زیر دوش از آب ولرم استفاده کنی یک دفعه بگو بریم بمیریم خودمونو راحت کنیم دیگه. 
از دست عزیزان چه بگویم گله ای نیست...گر هم گله ای هست دگر حوصله ای نیست
|
|
|
laleh23

نکته های کوچک زندگی http://avizoon.com/forum/1_53112_0.html
|
|
|
|
|
Quoting: Amir_ho انصافا گل میکاره این خانم دکتر بخدا من رییس جمهور بودم لاله خانومو وزیر بهداشت میکردم

LOVE
|
|
|
Quoting: dariushagha یک دفعه بگو بریم بمیریم خودمونو راحت کنیم دیگه

××× پرچم اراذل چسبیده به سقف ×××
|