صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / پرسش و پاسخ در خصوص مسائل و مشکلات جنسی / بي موقع بلند شدن كير
نویسنده پیام
# : 16 Mar 2008 01:24

من هر وقت با يه دختر صحبت مي كنم(حضوري يا تلفني) فوري كيرم بلند ميشه و من خجالت ميكشم. علتش چيه؟
آيدين

saeed20
# : 16 Mar 2008 01:26

Quoting: hooman2008
من هر وقت با يه دختر صحبت مي كنم(حضوري يا تلفني) فوري كيرم بلند ميشه و من خجالت ميكشم. علتش چيه؟

حشرت خیلی بالاست کاری هم نمیشه کرد به مرور زمان خوب میشی

# : 16 Mar 2008 12:38

من هر وقت با يه دختر صحبت مي كنم(حضوري يا تلفني) فوري كيرم بلند ميشه و من خجالت ميكشم. علتش چي

بزن تو سرش میخوابه

هنگامي که يک نفر دچار توهم مي شود، ديوانه اش مي گويند. هنگامي که افراد بسياري دچار يک توهم مي شوند، مؤمن شان مي خوانند.
# : 16 Mar 2008 20:25

چون همش به کوس و کونش فکر میکنی نه خودش...

به شانه ام میزنی که تنهاییم را تکانده باشی.به چه دل خوش كرده ايي؟تكاندن برف از شانه هاي آدم برفي؟؟؟
# : 17 Mar 2008 18:54

Quoting: amo bade
چون همش به کوس و کونش فکر میکنی نه خودش...

اصولا چون فکر نمی کنه اینطوری میشه!

مرد و زن به خاطر این ازدواج می کنند که نمی دانند خودشان باید با خودشان چه کار کنند - آنتوان چخوف
# : 17 Mar 2008 19:21

hooman2008
بنده نوازی کن تا چشم و دلش سیر بشه

█▀█▄█▀█▄█▀█▄█▀█▄█▀█▄█▀█▄█▀█▄█▀█▄█▀█▄█▀█▄█▀█▄█▀█▄█▀█▄█▀█▄█▀█▄█▀█▄█▀█▄█▀█▄█▀█
# : 20 Mar 2008 21:25 | ویرایش بوسیله: maste_batel

علتش اينه كه كار نمي كني مواد غذايي بدنت به عنوان سوخت مصرف بشن
ميشيني پشت كامپيوتر عكس و فسلم سكسي ميبيني و همه غذاهايي كه مي خوري تبديل به مني ميشه

مخلص همه رامين

زدست دیده و دل هردو فریاد................ که جان را می کند چون شعله در باد!!!...........................مرند
# : 3 Apr 2008 01:05

ميتوني از كير بند استفاده كني

# : 3 Apr 2008 12:25

خروسی که بی موقع بیدار بشه را باید سر برید

# : 3 Apr 2008 13:42

Quoting: hornet_32
اصولا چون فکر نمی کنه اینطوری میشه!

اینهم میشه....
Quoting: mostafa_74
خروسی که بی موقع بیدار بشه را باید سر برید

به شانه ام میزنی که تنهاییم را تکانده باشی.به چه دل خوش كرده ايي؟تكاندن برف از شانه هاي آدم برفي؟؟؟
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.