| نویسنده |
پیام |
|
|
من هر وقت با يه دختر صحبت مي كنم(حضوري يا تلفني) فوري كيرم بلند ميشه و من خجالت ميكشم. علتش چيه؟ آيدين
saeed20
|
|
|
Quoting: hooman2008 من هر وقت با يه دختر صحبت مي كنم(حضوري يا تلفني) فوري كيرم بلند ميشه و من خجالت ميكشم. علتش چيه؟ حشرت خیلی بالاست کاری هم نمیشه کرد به مرور زمان خوب میشی
|
|
|
Quoting: hooman2008 من هر وقت با يه دختر صحبت مي كنم(حضوري يا تلفني) فوري كيرم بلند ميشه و من خجالت ميكشم. علتش چي بزن تو سرش میخوابه
هنگامي که يک نفر دچار توهم مي شود، ديوانه اش مي گويند. هنگامي که افراد بسياري دچار يک توهم مي شوند، مؤمن شان مي خوانند.
|
|
|
|
|
Quoting: hooman2008 من هر وقت با يه دختر صحبت مي كنم(حضوري يا تلفني) فوري كيرم بلند ميشه و من خجالت ميكشم. علتش چيه؟ چون همش به کوس و کونش فکر میکنی نه خودش... 
به شانه ام میزنی که تنهاییم را تکانده باشی.به چه دل خوش كرده ايي؟تكاندن برف از شانه هاي آدم برفي؟؟؟
|
|
|
Quoting: amo bade چون همش به کوس و کونش فکر میکنی نه خودش... اصولا چون فکر نمی کنه اینطوری میشه! 
مرد و زن به خاطر این ازدواج می کنند که نمی دانند خودشان باید با خودشان چه کار کنند - آنتوان چخوف
|
|
|
hooman2008 بنده نوازی کن تا چشم و دلش سیر بشه
█▀█▄█▀█▄█▀█▄█▀█▄█▀█▄█▀█▄█▀█▄█▀█▄█▀█▄█▀█▄█▀█▄█▀█▄█▀█▄█▀█▄█▀█▄█▀█▄█▀█▄█▀█▄█▀█
|
|
|
# : 20 Mar 2008 21:25 | ویرایش بوسیله: maste_batel
علتش اينه كه كار نمي كني مواد غذايي بدنت به عنوان سوخت مصرف بشن ميشيني پشت كامپيوتر عكس و فسلم سكسي ميبيني و همه غذاهايي كه مي خوري تبديل به مني ميشه 
مخلص همه رامين 
زدست دیده و دل هردو فریاد................ که جان را می کند چون شعله در باد!!!...........................مرند
|
|
|
ميتوني از كير بند استفاده كني
|
|
|
|
|
خروسی که بی موقع بیدار بشه را باید سر برید
|
|
|
Quoting: hornet_32 اصولا چون فکر نمی کنه اینطوری میشه! اینهم میشه....
Quoting: mostafa_74 خروسی که بی موقع بیدار بشه را باید سر برید

به شانه ام میزنی که تنهاییم را تکانده باشی.به چه دل خوش كرده ايي؟تكاندن برف از شانه هاي آدم برفي؟؟؟
|