صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / پرسش و پاسخ در خصوص مسائل و مشکلات جنسی / کسی می دونه علت این مشکل چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
<< . 1 . 2 .
نویسنده پیام
# : 14 Mar 2008 17:54

Quoting: saman72
چشم حتما وقتی از بین نسوان یک نصفه کسش رو پیدا کردم با خیال راحت از نصفش صرفنظر می کنم و از کناره گیری، اجتناب!

برادر! شما که تصادفا" نمی خوای تموم باقیمانده عمرت رو صرف پیدا کردن یه همچین کسی ( به فتح یا ضم کاف, فرقی نمیکنه) بکنی .ها؟ راحت ترین کار اینه که یه درسته ش رو انتخاب کنی و فقط از نصفش استفاده کنی!
باز هم تاکید میکنم اونی که مونداره کف دسته نه دسته ...یر!

# : 14 Mar 2008 22:04

Quoting: estrogen
باز هم تاکید میکنم اونی که مونداره کف دسته نه دسته ...یر!

خوب شد تاکید کردید :/) یادم باشه از امشب برای کف پام و پشت گوشم ماینوکسیدیل درمانی رو شروع کنم :o شاید حداقل تونستم تو باغ وحش یک شغل نون و آبدار دست و پا کنم :-|

# : 15 Mar 2008 05:11

Quoting: saman72
مناسفانه کمتر از یک روز دووم داره

مگه ریشه بزه؟

از دست عزیزان چه بگویم گله ای نیست...گر هم گله ای هست دگر حوصله ای نیست
# : 20 Mar 2008 23:58

موئه ديگه
مي توني با تيغ ( ژيلت يا تيغ سلموني سنتي ) يا ماشين يا واجبي رفعش كني
نكنه انتظار داري يكيو بفرستيم اون برات بزنتشون ؟
ديگه كم كم دارم شك مي كنم كه كسايي كه اينجا تاپيك ميزنن مشكل داشته باشن .

مخلص همه رامين

زدست دیده و دل هردو فریاد................ که جان را می کند چون شعله در باد!!!...........................مرند
# : 23 Mar 2008 07:56 | ویرایش بوسیله: saman72

Quoting: dariushagha
مگه ریشه بزه؟

نه داریوش جان ریشه لاکی بامبوه

# : 23 Mar 2008 08:05

خدا پدر لیزرو بیامرزه. خانوما با موهای صورتشون این کارو میکنن. تو با موای کیرت بکن.

اين ازون ماستا كه فكر ميكني نيست
# : 23 Mar 2008 08:23

Quoting: maste_batel
ديگه كم كم دارم شك مي كنم كه كسايي كه اينجا تاپيك ميزنن مشكل داشته باشن .

فکر می کنم اینجا بخش مشکلات و مسائل جنسی هستش! . مشکلات و مسائل جنسی هم همیشه یک بالش مشکلات و مسائل فیزیکی(جسمی) هست و بال دیگرش مشکلات و مسائلPsychological هست و من هم که اینجا تاپیک زدم به مشکلات خودم واقفم که این کارو کردم. حالا منظور شما از طرح دوباره این موضوع چی بوده می خواستید بگید که خیلی آدم کیری هستید ؟
Quoting: maste_batel
یا واجبي رفعش كني

واجبی و داروها و کرم های مشتقات اون تو چند مورد منع مصرف داره : 1- کسی که پوستش بهش حساسیت داره 2- روی قسمت هایی از پوست که جراحت وجود داره 3- روی اندام های تناسلی(در مردان یعنی پوست بیضه ها و روی penis shaft) در ترکیب این داروها مواد سمی مثل arsenic و...وجود داره و از اونجایی که پوست این مناطق خیلی نازکه و در بیضه ها و بدنه آلت رگ های خونی زیادی وجود داره مقدار کمی از این مواد سمی به راحتی جذب میشه که در طولانی مدت مشکلات جدی ایجاد می کنه
شما لطفا سعی کنید وقتی می خواید پست جدی تو تاپیک ها بزنید مشکل روی مشکلات آدم های مشکل دار نذارید و با این توصیه های غیر علمی به سلامتی این آدم های مشکل دار صدمه بیشتری نزنید!

<< . 1 . 2 .
این تاپیک بسته شده. شما نمی توانید چیزی در اینجا ارسال نمایید.