| نویسنده |
پیام |
|
|
WhatEver

در سکوت خود خرابم
|
|
|
به نظر من کسش نباید آب بندی بشه . به نظرم خودش باید آب بندی بشه ... میگیری چی میگم جوون ؟
کسی چه میداند ، شاید این جهان جهنم عالمی دیگر باشد
|
|
|
serendipiti

دیگه آب حوض نمی کشیم، دمپایی خشکه هم نمی خریم، پیـره زن هم خفه نمی کنیم، اما کـــس مــــی کنیم!
|
|
|
|
|
Quoting: dater مثل خر بکنیمش چون به دستگاه جنسیش بطورجدی و حتی مادام العمر آسیب وارد می شه اتفاقا برعکسه...باید محکم بکنیش که سوراخهاش جا وا کنه...بشه بعدش توش گلکاری کنی. 
از دست عزیزان چه بگویم گله ای نیست...گر هم گله ای هست دگر حوصله ای نیست
|
|
|
Quoting: dariushagha ...بشه بعدش توش گلکاری کنی

دیگه آب حوض نمی کشیم، دمپایی خشکه هم نمی خریم، پیـره زن هم خفه نمی کنیم، اما کـــس مــــی کنیم!
|
|
|
dariushagha
تجربه داریوش همیشه بدادش میرسه
هر کجا محرم شدی چشم از خیانت باز دار _*_*_* ای بسا محرم که با یک نقطه مجرم می شود...
|
|
|
Quoting: Amir_ho تجربه داریوش همیشه بدادش میرسه من فقط در گلکاری تجربه دارم.
|
|
|
Quoting: dariushagha من فقط در گلکاری تجربه دارم
بعد اینکه گلو کاشتی آبم میدی بهش؟
هر کجا محرم شدی چشم از خیانت باز دار _*_*_* ای بسا محرم که با یک نقطه مجرم می شود...
|
|
|
|
|
Quoting: Amir_ho بعد اینکه گلو کاشتی آبم میدی بهش؟ بابا تو معلومه نمرات همه بیسته... 
|
|
|
Quoting: mmmmmmmmmmina خب راست گفته بود با پا توش برید همین اتفاق میفته
مینا جون نگاه کن دوست شما می تونه تحمل کنه. چون کل بدن مرد رو میکنه تو خودش. البته نگفته با پا یا کله.
http://avizoon.com/forum/3_5850_1.html#msg279804
Quoting: Shiva 1970 من فكر ميكنم اكثر شماها مجرد هستيد كه اين تا پيك ها رو ميزنيد يك چيزي رو بهتون بگم از زنها طول رحم يك اندازه مشخصه اگه بدن مرد بيش از اندازه دراز ياشه اين بيشتر مايه دردسر و درد براي زن هستش من خودم دوست دارم بدن مرد يك مقدار كلفت باشه من اصلا ساك زدن رو دوست ندارم تا حالا هم انجام ندادم و نه ميدم ميدونم اگه بدن مرد هم از يك اندازه اي كلفت تر باشه براي اون زنهايي كه از ساك زدن لذت ميبرند ممكنه مشكل بشه . در هر حال صورت و هيكل زن مانند سينه باسن و صورت عامل جذب كننده مرد بسوي زن هستش بايد ديد مردها از هيكلي خوششان مياد شي

LOVE
|