صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / پرسش و پاسخ در خصوص مسائل و مشکلات جنسی / chera to sex erza nemisham?
<< . 1 . 2 . 3 . >>
نویسنده پیام
# : 16 Mar 2008 21:20

Quoting: "chocho"
سلام دوستان

و عليكم
روز به خير
Quoting: "chocho"
واقعا مشکله فارسی جوت ویندوز من انگلیسی نیست
توئ سکس من از همون اول کسم مرطوب و خیس میشه الیته یعد از تحریک شدن که فکر کنم طبیعی باشه اما بعد از دخول آلت در آن با اینکه لذت میبرم ارضا نمیشم حتی اگر یک روز تمام 5 بار سکس کنیم با هم اون لرزش و خالی شدن پیش نمیاد در صورتی که وقتی خود ارضایی میکنم ارضا میشم حتی اگر چند بار در یک روز باشه باز ارضا میشم
دز واقع تا حالا از طریق ارتباط سکسی ارضا نشدم تنها از خود ارضایی ارضا میشم !

مشكلت شايد به خاطر اين باشه كه زياد خود ارضايي كردي .
و چون واژنت مرطوب ميشه پس اعصاب دروني واژنت به خوبي كار ميكنن
ولي مشكلت چجوري رفع ميشه الآن چيزي به نظرم نمي رسه
از دوستان مي پرسم اگه جوابي به دست اوردم حتما ميام ميگم .
ولي فعلا مي توني هنگام سكس با كلاتوريست ور بري كه حالت خود ارضايي بهت دست بده

مخلص همه رامين

صفای ما پابرهنه هاست که هیچ ریگی به کفشمون نیست!!!...........................مرند
# : 20 Mar 2008 21:25 | ویرایش بوسیله: maste_batel

به اينجا هم يه سري بزن http://www.avizoon.com/forum/3_58020_1.html
شايد اينجوري باشه كه اينجا گفتم

مخلص همه رامين

صفای ما پابرهنه هاست که هیچ ریگی به کفشمون نیست!!!...........................مرند
# : 30 Mar 2008 04:48

merciiiiii az hamegi man ba dost pesaram sohbat kardam dar in mored va taze kashf kardam ke moshkel zieadtare chon man tajrobe sexi kam daram ,dost pesaram goft ke mohay koseto ba tigh mizani vaghti kiram mikham bezaram ro "chacholehat" migire behesh azieat misham,nemidonam ba chi bezanameshon chon kheli ziead va koloftan va postam hasase

cxcc
# : 30 Mar 2008 12:30

سلام ،
ارضا شدن به چند گونه پیش می آد ،
لطفا به ند سوال من جواب بدهید ، یا در همین سایت پیغام خصوصی بفرستید یا به آیدی
ehsanehsan34 در یاهو پیغام بگذارید ،
1.مدت زمان تلمبه زدن دوست شما چقدر است؟
2.نحوه انجام این کار چگونه است ؟
3.آیا سکس از راه مقعد داشته اید ؟
موقع سکس به چیزهای سکسی فکر کنید ، راهنمایی مست باتل نیز خوب هستش.
ولی آنچه مشخص است به خاطر اینکه مدت زیادی سکس نداشته اید باید به دنبال کسی باشید که آب کمرتان را بکشد (با سکسی زیاد و طولانی ) با توجه به اینکه در خارج هستید (احتمالا اروپا) می توانید از مردانی که فقط برای سکس دادن هستند ( مثل خانمها در ایران ) استفاده نمایید.

# : 30 Mar 2008 14:41

خانوومی اگه با خود ارضایی به ارگاسم میرسیدی پس در کل مشکلی نداری. اول اینکه تو سکس خودت به خودت کمک کن و حرکات رو به سمتی که لذت میبری سوق بده.دوم اینکه در حین عملیات اینقدر به ارضا شدن فکر نکن.و سوم اینکه یا خودت یا شریک در جنسیت در هنگام سکس با چوچولت بازی کنن و اگه نشد باز، در نهایت شریکتو باید عوض کنی.

# : 31 Mar 2008 10:15

Quoting: Elderado
زنها فک کنم میانگینش تو سن 35 سالگی یائسه میشن.شاید این موثر بوده باشه در دیر ارضا شدن شما

chocho
Quoting: chocho
chera to sex erza nemisham

باید پوزیشینهای مختلف رو آزمایش کنی. بلاخره یک حالتی وجود داره که باش به اورگزم میرسی.

# : 14 Apr 2008 11:57

Quoting: lolipup
اورگزم

منظورش همون ارگاسمه

مخلص همه رامين

# : 14 Apr 2008 14:04

Quoting: Elderado
زنها فک کنم میانگینش تو سن 35 سالگی یائسه میشن

نه تو سن 48 سالگی به بالا یائسه میشن

# : 14 Apr 2008 15:08

chocho man ham daghighan msohkele to ro daram tajai ke hala aslan dost nadaram bafam sex konam chon erzanemisham halam bad msihe nemidonam chikar konam

man nemitonestam farsi type konam sorry.

# : 18 Apr 2008 12:58

Quoting: dokhmalii
man nemitonestam farsi type konam sorry

منم نتونستم بخونم شرمنده

مخلص همه رامین

<< . 1 . 2 . 3 . >>
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.