صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / پرسش و پاسخ در خصوص مسائل و مشکلات جنسی / chera to sex erza nemisham?
. 1 . 2 . 3 . >>
نویسنده پیام
# : 11 Mar 2008 04:22

salam man eh moshkel daram onam ine ke ba dost pesaram ke sex mikonam erza memisham?
man ta hala az jelo sex nakarde bodam alan 1 hafte hast ke be ghol dost pesaram rah baz shode ,hich moshkeli ba ham to sex nadarim tanah moshkel manam,dost pesaram kheli herfei to karesh va vaghean lezat mibaram,hata baram kosamo mikhore hesabi ama ba in vojod man erza nemisham,eh bar 5 BAR SEX KARDIM dar ek roz ama baz man nashodam,negranam ke shaead bekhater khod arzaeihaei ke mikardam injori shode age kasi chizi midone lotfan bege chon nemitonam beram pish doktor.

cxcc
# : 13 Mar 2008 01:22

اگه میگی خود ارضایی میکردی و تا حالا ارضا شدی پس مشکلی نیست ممکنه از اون دسته از افرادی باشی که دیر ارضا میشن ولی بازم اینطوری نمیشه راهنماییت کرد میتونی با یک پزشک در میون بذاری اینو
اما در هر حال غیر ممکنه ارضا نشی حتما برو پیش پزشک و باهاش مشورت کن
چون این موردی که گفتی خیلی عجیبه
امیدوار سوالت جدی بوده باشه

لاله
# : 13 Mar 2008 01:38

سعی کن توی سکس به هیچی فکر نکنی جز لذت بردن

ولی کار خوبی نکردی گذاشتی راهتو باز کنه

بمیرد آنکه میخواهد تو را گریان ببیند...
# : 13 Mar 2008 02:49

merci ke javab dadin dige dashtam na omid mishodam
vaghean masale jedi hast,pish doktor ham nemitonam beram chon iran nistam nemidonam chi baead begam ta befahme erza nemisham,
az hamon avalesh abam miead va martobe ta akhr ama takhlieh nemisham
,makhsosan ham ke erza nemishe az in kar moteasefane va in baes kalafegi khodam va khastegi dost pesaram shode chon fekr kon bad az 5 bar sex sakht va tolani on erza mishe man nah va man baz mikham eadame bedam ama on dige nieazi be edame nadare;
amir jan to ham age eh dokhtar tanha bodi to eh keshvar dige onam baray chandin sal va
hame tardet mikardan bekhater in ke dost pesar nadari,ea sex nadari va ..shaead in karo mikardi vagrna vase kasi ke 30 sal tahamol karde bod chandan ahmieat nadasht vali fekresho bekon ke 30 sal sabr koni ta ashegh beshi va taraf ta gharar ezdevajam bahat bezare ama bad az eh hafe befahmi ke hamash alaki bod eshghi nist hichi faght baray sex bode va bas

cxcc
# : 13 Mar 2008 03:16

زنها فک کنم میانگینش تو سن 35 سالگی یائسه میشن.شاید این موثر بوده باشه در دیر ارضا شدن شما.به هر حال laleh23 الـآن میاد بیشتر توضیح میده.

Tombstone Piledriver
# : 15 Mar 2008 02:55

Quoting: chocho
az hamon avalesh abam miead va martobe ta akhr ama takhlieh nemisham
,makhsosan ham ke erza nemishe az in kar moteasefane va in baes kalafegi khodam va khastegi dost pesaram shode chon fekr kon bad az 5 bar sex sakht va tolani on erza mishe man nah va man baz mikham eadame bedam ama on dige nieazi be edame nadare;

عزیز منظورتو نفهمیدم
اصلا شما تا حالا ارضا شدی ؟
لطفا منظورتو درست تایپ کن
ممنون
اینطوری بخواب جواب بدم سردرگم میشی

لاله
# : 15 Mar 2008 18:15

Quoting: Elderado
زنها فک کنم میانگینش تو سن 35 سالگی یائسه میشن

برو بالای 50!

از زندگي هرآنچه لياقتش را داريم به ما ميرسد نه آنچه آرزويش را داريم!
# : 15 Mar 2008 20:29

دوست عزيز اگه براي سوالت جواب مي خواي و براي جواب گرفتن اهميت قائلي لطفا فارسي تايپ كن تا بتونيم راحت بخونيم و جواب بديم
مردم از سر كار كه ميآن خسته و كوفته نمي تونن چهار چشمي زل بزنن به يه متن انگليسي طويل
لاقل منكه نمي تونم
ولي اگه بتوني فارسي مشكلتو تايپ كني
مثل هميشه هر كمكي كه بتونم بهت مي كنم

مخلص همه رامين

صفای ما پابرهنه هاست که هیچ ریگی به کفشمون نیست!!!...........................مرند
# : 16 Mar 2008 01:36

سلام دوستان
واقعا مشکله فارسی جوت ویندوز من انگلیسی نیست
توئ سکس من از همون اول کسم مرطوب و خیس میشه الیته یعد از تحریک شدن که فکر کنم طبیعی باشه اما بعد از دخول آلت در آن با اینکه لذت میبرم ارضا نمیشم حتی اگر یک روز تمام 5 بار سکس کنیم با هم اون لرزش و خالی شدن پیش نمیاد در صورتی که وقتی خود ارضایی میکنم ارضا میشم حتی اگر چند بار در یک روز باشه باز ارضا میشم
دز واقع تا حالا از طریق ارتباط سکسی ارضا نشدم تنها از خود ارضایی ارضا میشم !

cxcc
# : 16 Mar 2008 12:37

سعی کن کلایتوریست رو موقع سکس با دستت تحریک کنی

شاید اعصابی که در درون واپن باعث لذت میشن مال تو خوب کار نمیکنن

هنگامي که يک نفر دچار توهم مي شود، ديوانه اش مي گويند. هنگامي که افراد بسياري دچار يک توهم مي شوند، مؤمن شان مي خوانند.
. 1 . 2 . 3 . >>
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.