صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / پرسش و پاسخ در خصوص مسائل و مشکلات جنسی / من کمک میخوام !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!هر کی میدونه کمک کنه؟؟!!!!!
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 15 . 16 . >>
نویسنده پیام
# : 12 Mar 2008 13:12

Quoting: maste_batel
رفيق فاصله شوخي و لودگي بين گفتن و نگفتن يه جملس
اينجا جاي اين شوخي نبود

اتفاقا لازم بود
یه نیگاه به پست های ما قبل و بعد بنداز

;)) HeY Y0U
# : 12 Mar 2008 14:03

به نظر من زمانی که اون می خواست و شما نزاشتین به نوعی واپس زدگی دچار بشه ، قبل از هر چیزی کمی بهش فرصت بدین ، و بهش یاد آوری کنین که همیشه از این کار بدتون نم آد و شاید بعضی وقتها دوس دارین ، اینارو در حین دیدن فیلمی سکسی در این حال بگین ( مثلا: منم دوس دارم ببینم این کار چه لذتی داره و....)و در این بین باید بزارین اونم خودش شروع کنه .

# : 12 Mar 2008 16:08

Quoting: melina_m
من کمک میخوام !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!هر کی میدونه کمک کنه؟؟!!!!!

به نظر من خودت رو به به حالت ایده ال آماده کم
آلتت رو که گفتی همیشه تمیزه ، همیشه تمیز نگه دار

بعد بهش بگو ، حتما بهش بگو ،

بعد شاید این کار رو با اکراه انجام بده و حتی تو شاید لذت نبری ، ولی وانمود کن که لذتی وصف ناشدنی رو داری تجربه می کنی ، که اون هم دفعات بعد راغب بشه

دفعه اول هم از شکلات مایع استفاده کن که اون خیلی بدش نیاد

پس دفعه اول دلت رو بزن به دریا و بهش بگو و بعد اگر هم که شده نقش بازی کن که مجاب بشه

برای دفعه اول باید پی همه چی رو به تنت بمالی

مثال رود که در نشیب دره سر به سنگ می زند رونده باش..........امید هیچ موجزی ز مرده نیست زنده باش
# : 12 Mar 2008 16:55

Quoting: Kaveh87
شما 3 سال صبر کردی ایشون از نگاهت متوجه نشد!!!!به نظر خودت چند سال دیگه باید صبر کنی تا متوجه شه؟!
مثلا شما نامزدین و میخواید ازدواج کنید اگه ساده ترین میلتو نتونی به شوهرت بگی که چه خواهد شد اون زندگی!!!!!!!!!!
بهتره برای بار اولم که شده امتحان کنی و خواستتو بهش بگی,,,,,,بعد ببینی خوشش میاد یا نه

تایید میشه!

بهتر از من کجا میتونه پیدا کنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

آقایون خودشون می دونند جنس بهتر رو کجا میشه پیدا کرد!

اخه نمیشه گفت .من اصلا خجالتی نیستم ولی هر کاری میکنم این یکی و نمیتونم بگم .یکی منو کمممممممممممممک کنه

یعنی واسطه شما بشیم؟

كس اگه كس باشه نه گاو نر ...

کس اگه کس نباشه پس گاو نره؟؟؟

.... مردا و پسرا ميميرن برا اينكه بليسن و بخورن

دانشمند.. خودت تنهایی این رو کشف کردی؟

Quoting: deleted
نه دیگه از این خبرام نیست

مرد و زن به خاطر این ازدواج می کنند که نمی دانند خودشان باید با خودشان چه کار کنند - آنتوان چخوف
# : 13 Mar 2008 01:27

مرسی بچه ها از کمکاتون ولی من همیشه تمیزم و خوشبو دلیلش بخاطر بوی بد یا عوامل دیگه نیست تو 3 سالی که ما نامزدیم من حتی یه لباس و دوبار نپوشیدم پیشش چه برسه به بقیه چیزا!!!!!!!!!من از خودم مطمئنم فقط یه بار اون اوایل ازم خواست من خجالت کشیدم اونم دیگه هیچ وقت تکرار نکرد بابا مشکل از من نیست اون بدش میاد و من دوست دارم وقتی تمام خواسته هاشو از نگاش میخونم و تو سکس همونی میشم که اون میخواد اونم از نگام بفهمه نه اینکه من بگمخوب منم ساک زدن دوست ندارم ولی بخاطر اینکه اون یه سکسی داشته باشه که تمام انرژیشو بگیره و نخواد کس دیگه ای و امتحان کنه اینکارو میکنم با اینکه هیچ وقت خودش بهم نگفته .

باید همه این حرفا رو بجای اینکه اینجا بگی به خودش بگی
بگو من تعهدی ندارم که بخوام اینکارو بکنم اما بخاطر تو انجام میدم دوست دارم تو هم همینکارو انجام بدی برام
اینو بدون بعضی آدمها تا صد سال با زبون ازشون نخوای و بخوای با عمل نشون بدی اون کارو بکنه نمی فهمن این طور افراد باید به زبون بیاری و خواسته تو بهشون مطرح کنی
مطمئن باش تاثیر داره

لاله
# : 13 Mar 2008 08:17

خوش نیومدن یه چیزه بد اومدن یه چیز دیگه هست.شما هم اگه از ساک زدن بدتون میومد فکر نکنم میتونستید برا خوشامد کسی این کارو انجام بدید.کسی که 3 ساله رابطه ای در این حد با هم داره فکر نکنم دیگه رودروایسی با هم داشته باشه.پس اگه هر یک از مسائل قید شده در بالا بود باید تا حالا خودش بهت گفته بود.اینه که من کماکان فکر میکنم بدش میاد از این کار و همینطور که گفتم کس لیسی عمومیت نداره در پسرها.در هر حال بهتر از همه اینه که از خودش بپرسی

# : 13 Mar 2008 14:53

Quoting: arsin121
خوش نیومدن یه چیزه بد اومدن یه چیز دیگه هست.شما هم اگه از ساک زدن بدتون میومد فکر نکنم میتونستید برا خوشامد کسی این کارو انجام بدید.

اشتباه نکن... دختر ایرانی آخر فداکاریه!

مرد و زن به خاطر این ازدواج می کنند که نمی دانند خودشان باید با خودشان چه کار کنند - آنتوان چخوف
# : 13 Mar 2008 14:55

hornet_32
Quoting: hornet_32
اشتباه نکن... دختر ایرانی آخر فداکاریه

منتظر کف و سوت خانومـــــــــــــــا باش بیان برات بزنن
بانو استرو کجاست این پستتای رمانتیک رو ببینه که رضا هورنت میزنه

هرکه عاشق شدجفا بسیارمیبایدکشید/بهریک گل منت صدخارمی باید کشید/من به مرگم راضیم،امانمیآیداجل/بخت بدبین،ازاجل هم نازمیبایدکشید
# : 13 Mar 2008 15:04

Quoting: Kaveh87
منتظر کف و سوت خانومـــــــــــــــا باش بیان برات بزنن
بانو استرو کجاست این پستتای رمانتیک رو ببینه که رضا هورنت میزنه

اتفاقا باید به حالشون گریه کرد!
کسی که اختیار عقل رو میده دست احساس هر بلایی سرش بیاد حقشه.

دختر ایرانی آخر فداکاریه!

فداکاری = حماقت

افتاد؟

# : 13 Mar 2008 15:14

hornet_32
اتفاقا باید به حالشون گریه کرد!
کسی که اختیار عقل رو میده دست احساس هر بلایی سرش بیاد حقشه

فداکاری = حماقت

افتاد؟

بابا رضا جون از اون همه بپر بپر که کردم نفهمیدی شوخی کردم,,,بیخیال

هرکه عاشق شدجفا بسیارمیبایدکشید/بهریک گل منت صدخارمی باید کشید/من به مرگم راضیم،امانمیآیداجل/بخت بدبین،ازاجل هم نازمیبایدکشید
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 15 . 16 . >>
این تاپیک بسته شده. شما نمی توانید چیزی در اینجا ارسال نمایید.