| نویسنده |
پیام |
|
|
Maedeh

|
|
|
Quoting: hornet_32 والله ایشون هنوز اندر خم یک کوچه اند خواهر! حداقل از یه پیچ رد شند ما در خدمتشونیم! شما بیشتر به کمک نیاز داری چون هنو متوجه نمیشی کی چی میگه  Quoting: hornet_32 عشخ داریم تا عشخ رفیق! ما از قضای روزگار مدتی میشه از عشق مجازی گذر کردیم از چی گذشتی به چی رسیدی وااااااااااااااااااویلا
|
|
|
Quoting: hornet_32 ما در زندگی با تجربه ایم. زندگی همه ش که لیسیدن نیست کاملا مشخصه
|
|
|
|
|
Quoting: melina_m شما بیشتر به کمک نیاز داری چون هنو متوجه نمیشی کی چی میگه همه به کمک نیاز داریم خواهر
Quoting: melina_m از چی گذشتی به چی رسیدی وااااااااااااااااااویلا از همون چیزها که الان شما داری واسش له له می زنی

مرد و زن به خاطر این ازدواج می کنند که نمی دانند خودشان باید با خودشان چه کار کنند - آنتوان چخوف
|
|
|
Quoting: hornet_32 از همون چیزها که الان شما داری واسش له له می زنی مال خودمه از شما که نباید اجازه بگیرم
|
|
|
هووووووووووووووووووووووووورررررررررررررررررررررررا اااااااااااااااااااااااااااا موفق شدم بچه ها از همه شما بخاطر راهنمایی هاتون تشکر میکنم 
|
|
|
melina_m
Quoting: melina_m هووووووووووووووووووووووووورررررررررررررررررررررررا اااااااااااااااااااااااااااا موفق شدم بچه ها از همه شما بخاطر راهنمایی هاتون تشکر میکنم

هرکه عاشق شدجفا بسیارمیبایدکشید/بهریک گل منت صدخارمی باید کشید/من به مرگم راضیم،امانمیآیداجل/بخت بدبین،ازاجل هم نازمیبایدکشید
|
|
|
Quoting: melina_m هووووووووووووووووووووووووورررررررررررررررررررررررا اااااااااااااااااااااااااااا موفق شدم نامرد لااقل تعریف کن ما حال کنیم... راستی شوکولاتی بود؟؟
از دست عزیزان چه بگویم گله ای نیست...گر هم گله ای هست دگر حوصله ای نیست
|
|
|
|
|
Quoting: melina_m از چی گذشتی به چی رسیدی وااااااااااااااااااویلا
Quoting: hornet_32 از همون چیزها که الان شما داری واسش له له می زنی
Quoting: melina_m مال خودمه از شما که نباید اجازه بگیرم منظورم این نبود که از روی مال شما گذشتیم! مال شما گوارای وجود صاحبش 
بالاخره این رفیقتون تو رخت خواب یاد گرفت چکار باید بکنه؟ 
مرد و زن به خاطر این ازدواج می کنند که نمی دانند خودشان باید با خودشان چه کار کنند - آنتوان چخوف
|
|
|
Quoting: melina_m هووووووووووووووووووووووووورررررررررررررررررررررررا اااااااااااااااااااااااااااا موفق شدم بچه ها از همه شما بخاطر راهنمایی هاتون تشکر میکنم آها! شدی! خواهش می کنم 
|